(14 Ψήφοι)
Υπάρχουν πάρα πολλά μηνύματα. Δεστε στο φόρουμ για πλήρη συζήτηση.
Συζήτηση αυτού του άρθρου στο φόρουμ. (9 δημοσιεύσεις)
| Μια οφειλόμενη, καθυστερημένη συγγνώμη |
Συζήτηση (9 μηνύματα)
|
Απ:Μια οφειλόμενη, καθυστερημένη συγγνώμη
Sep 16 2009 10:28:23 Εννοώ αυτό που εννοείτε. Όσο για τα μισόλογα, αν τα πω στα ίσια μπορεί να φάω μύνηση, οπότε, αφού όλοι/ες καταλαβαίνετε, δεν χρειάζεται τίποτε περισσότερο.
Στην ερώτηση αν υπάρχουν ετερό πολιτικοί, δεν ξέρω, μάλλον θα υπάρχουν μερικοί. Απλά, αυτό που με βάζει σε πολλές σκέψεις είναι πώς είναι δυνατόν ένας πολιτικός που κρύβεται για ένα τέτοιο θέμα και παίζει τόσο θέατρο, να κάνει ανεξάρτητη πολιτική. Είναι συνεχώς έρμαιο εκβιασμών κάθε είδους και από κάθε κατεύθυνση. Θυμηθείτε το DVD Ζαχόπουλου, τον Αναστασιάδη, τη Τρέμη, όλο εκείνο το κακό. Τι έγιναν όλα αυτά; Πως "θάφτηκαν"; Τι συμφωνίες έγιναν πίσω από κλειστές πόρτες; Υπέρ ποίων; Χέσε μέσα... |
#2869 |
|
Sep 16 2009 11:47:42 Ναι, SARS, αλλά καταλαβαίνετε ότι κι εσείς αναπαράγετε με το σχόλιό σας τη νεφελώδη και δύσοσμη περιρρέουσα ατμόσφαιρα που σας ενοχλεί.
Αν δεν είστε σε θέση να μας εξηγήσετε το "καρατσεκαρισμένο" και ν'αναλάβετε την ευθύνη των λόγων σας, μην το αναφέρετε καθόλου. Γιατί κι εγώ μπορώ να υποθέσω ότι είστε μυστικοσύμβουλος του ΛΑΟΣ και χρησιμοποιείτε γκεμπελικές μεθόδους για να τα κάνετε κώλο, μπορεί απλώς και κάποιος που πετάει μια παπαριά για να δει αν θα πιάσει. Τέτοιες μέρες αυτά είναι εκ του πονηρού. Αφήστε που κι αν έπαιζε τέτοιος εκβιασμός, θα έπαιζε για χίλια μύρια θέματα, όχι μόνο για το θέμα των λοατ δικαιωμάτων. Θέλω να πω, ο λόγος που ο Καραμανλής δεν προχώρησε το θέμα του γάμου και που έβγαλε το ρατσιστικό σύμφωνο συμβίωσης έχει να κάνει με ψηφοθηρικούς λόγους και με λόγους πολιτικής στρατηγικής και ιδεολογίας. Σε τίποτα δεν έχει να κάνει με το κρεβάτι του, ό,τι κι αν έχει κάνει σ'αυτό. Που δεν μας πέφτει και λόγος δηλαδή. |
#2871 |
|
Sep 17 2009 09:25:30 Θέλω να πω, ο λόγος που ο Καραμανλής δεν προχώρησε το θέμα του γάμου και που έβγαλε το ρατσιστικό σύμφωνο συμβίωσης έχει να κάνει με ψηφοθηρικούς λόγους και με λόγους πολιτικής στρατηγικής και ιδεολογίας. Σε τίποτα δεν έχει να κάνει με το κρεβάτι του, ό,τι κι αν έχει κάνει σ'αυτό. Που δεν μας πέφτει και λόγος δηλαδή.
Mας ενδιαφέρει και μας παραενδιαφέρει. Είναι διαφορετικό να είναι κάποιος-α πολέμιος-α των ΛΟΑΔ δικαιωμάτων ως έτερο και διαφορετικό ως ΛΟΑΔ. Είναι πολύ πιο ανήθικο. Δεν είναι μόνο έλλειψη ενημέρωσης αλλά υπεισέρχονται θέματα όπως υποκρισία, ανηθικότητα, ψηφοθηρία, έλλειψη αυτοσεβασμού κοκ. Μας ενδιαφέρει ένας-μια πολιτικός να μην έχει τα παραπάνω. Να μπορούμε να τον-την εμπιστευόμαστε και να μην μας μαχαιρώνει πισώπλατα. Αφήστε που κι αν έπαιζε τέτοιος εκβιασμός, θα έπαιζε για χίλια μύρια θέματα, όχι μόνο για το θέμα των λοατ δικαιωμάτων. Γιατί πιστεύεις πως δεν παίζει για χίλια μύρια θέματα; Γιατί ο Σάββας Τσιτουδίδης μετά την παραπομπή του από τα κομματικά ψηφοδέλτια της ΝΔ αποφάσισε ότι θα μιλήσει για "πολλά" που έχουν γίνει, αλλά μετά τις εκλογές, για να μην πλήξει το κόμμα του. Τι σεμνός! |
#2872 |
|
Sep 17 2009 14:52:51 Δηλαδή, Σταύρο, ο Τσιτουρίδης θα μιλήσει μετά τις εκλογές για το κρεβάτι του Καραμανλή;
Καλά, δεν είπα ότι είναι σωστή η απόκρυψη, αλλά από αυτό περιμένεις να καταλάβεις την υποκρισία έλλειψη αυτοσεβασμού, την υποκρισία, την ανηθικότητα ενός πολιτικού; Ή αυτή θα ήταν το σημαντικότερο; Πολύ τραβηγμένο μου φαίνεται. Τόσους στρέιτ πολιτικούς έχουμε, σου δίνουν όλοι την αίσθηση ότι δεν υποκρίνονται και ότι είναι μακριά από τη διαφθορά; Κι επίσης προτιμώ να μην βλέπω την πολιτική αποκλειστικά με όρους ψυχολογίας και ηθικής των υποκειμένων της, αλλά κυρίως ως πεδίο κοινωνικών συγκρούσεων. |
#2874 |
|
Sep 18 2009 07:05:16 Δεν είπα πως θα μιλήσει για το κρεβάτι του Καραμανλή. Κάθε άλλο. Μάλλον για το πόσο διεφθαρμένος είναι από οικονομικής άποψης. Ότι είναι ο μαέστρος της διαπλοκής, αν και για να γίνεις, πρέπει να είσαι έξυπνος πράγμα που δεν νομίζω να είναι ο απερχόμενος.
Τον Σάββα Τσιτουρίδη τον ανέφερα ως παράδειγμα για τα χίλια μύρια θέματα εκτός του κρεβατιού του Καραμανλή. Και τον έμμεσο εκβιασμό που κάνει επειδή θύμωσε. Απειλεί με διαπόμπευση την ηγεσία του κόμματός του μέσω τρέιλερ(θα σας δείξω εγώ μετά τις εκλογές). Σεμνά και ταπεινά όπως μόνο αυτοί-ές ξέρουν. |
#2876 |
Συζήτηση αυτού του άρθρου στο φόρουμ. (9 δημοσιεύσεις)

Θεωρείται o πατέρας της επιστήμης των υπολογιστών, ο άνθρωπος που εξέλιξε την έννοια του αλγορίθμου και συνέλαβε τη λειτουργία μιας μηχανής που είναι ο πρόγονος των ηλεκτρονικών υπολογιστών. H μηχανή φέρει το όνομά του: Τούρινγκ. «Κάθε ένας που πληκτρολογεί κάτι, ανοίγει ένα λογιστικό φύλλο ή έναν επεξεργαστή κειμένου, χειρίζεται μια υλοποιημένη μορφή της μηχανής Τούρινγκ», γράφει το περιοδικό Τάιμ το 1999 και κατατάσσει τον Άλαν Τούρινγκ στους 100 πιο σημαντικούς ανθρώπους του 20ού αιώνα.