Η Γνώμη του 10%

Άλλη μια κτηνοβασία για τους γκέι

Η γνώμη του 10%

Εμείς οι γκέι είμαστε πολυμορφικοί: συνδυάζουμε πολλές διαστροφές σε μία!




του Λύο Καλοβυρνά

cyprus_3Ξεκίνησαν (πάλι;) τα όργανα στην Κύπρο, με δημόσιους λειτουργούς να επιλέγουν τον δρόμο της άκριτης υπερβολής και κοινωνικού μίσους. Ο βουλευτής  του ΔηΣυ Ανδρέας Θεμιστοκλέους δήλωσε ότι αν αναγνωριστούν γάμοι ομοφυλοφίλων «θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες στην κοινωνία». Στην κοινωνία μας «συναντάμε και παιδόφιλους, κτηνοβάτες , νεκρόφιλους  και εγκληματίες, θα πρέπει το Κράτος να προσδώσει στις πράξεις τους έννομες συνέπειες;» αναρωτιέται.

Σας θυμίζουν κάτι αυτά; Κάποια δικά μας μπουμπούκια; Μα περνούν όλοι από ειδικά σεμινάρια ρατσισμού και παραλογισμού, ώστε να εξισώνουν πράξεις ποινικά κολάσιμες με έναν φυσιολογικό σεξουαλικό προσανατολισμό;

Βέβαια θα μου πείτε ότι και εμείς οι ίδιοι οι γκέι και λεσβίες πολλές φορές μας ρίχνουμε στον Καιάδα από μόνοι μας. «Είμαστε αποκλίνουσες συμπεριφορές εμείς οι γκέι», είπε ένα γκέι παιδί είκοσι κάτι χρονών τις προάλλες. «Και καλά τώρα που είμαστε μικροί, στα σαράντα μας θα είμαστε μόνοι μας, κανείς δεν θα μας θέλει, μόνο αν έχουμε λεφτά να πληρώνουμε κάνα τεκνό να μας πηδάει θα έχουμε ζωή, αλλιώς...». Και τα πίστευε!

Αν πιστεύεις ότι θα δυστυχήσεις, θα το πετύχεις. Στο χέρι σου είναι να καταστρέψεις τη ζωή σου. Το πιο εύκολο!

Ευτυχώς υπάρχουν και γκέι γυναίκες και άντρες που δεν χάφτουν τέτοιες μαλακίες που μας ταΐζουν· ξέρουν ότι τα δικαιούμαστε όλα και είναι στο χέρι μας να τα αποκτήσουμε.

Ένας από αυτούς είναι ο Μ.Α., ο γκέι άντρας από την Κύπρο που έφτασε την υπόθεσή του μέχρι την Επίτροπο Διοικήσεως. Σε απάντηση στα προσβλητικά και εντελώς ανόητα λόγια του βουλευτή Θεμιστοκλέους, δήλωσε: «Δεν ξέρει τι λέει ο άνθρωπος! Για να συγκρίνει τους ομοφυλόφιλους με όλους αυτούς που προανέφερε πάει να πει ότι είναι εντελώς ανενημέρωτος για αυτό το θέμα. Μάλλον προσπαθεί να μας συκοφαντήσει και να διαστρεβλώσει το θέμα. Εγώ αυτό που ζητώ είναι νομική κατοχύρωση με τον σύντροφο μου, πώς είναι δυνατόν να λέει τέτοια πράγματα για μας; Στην Τουρκία πρόσφατα μια υπουργός είπε ότι η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια. Ήδη ασκήθηκε αγωγή στην υπουργό αυτή. Και στον συγκεκριμένο βουλευτή αυτό του αξίζει»!

Να γίνουν αγωγές, για να ξέρουν αυτοί οι «καθωσπρέπει» κύριοι ότι δεν είναι στο απυρόβλητο και δεν μπορούν να προσβάλλουν συμπολίτες τους έτσι εύκολα. Το θέμα όμως δεν είναι μόνο οι αγωγές· είναι η δική μας καθημερινότητα και κατά πόσο εμείς οι ίδιες και οι ίδιοι διεκδικούμε μερίδιο από τη ζωή μας.

  • Δημιουργήθηκε στις

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 78 guests και κανένα μέλος