Η Γνώμη του 10%

Περήφανοι στην πόλη μας

Η γνώμη του 10%

Ένας από τους σημαντικότερους στόχους του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας γίνεται ήδη πραγματικότητα: είμαστε ορατοί/ες στην πολη μας!




του Λύο Καλοβυρνά

Οι στόχοι του Athens Pride είναι πολλοί και σε διάφορα επίπεδα:

  • Να διεκδικήσουμε ίσα δικαιώματα και ίση μεταχείριση με τους στρέιτ συμπολίτες μας.
  • Να πάψουμε να νιώθουμε ντροπή γι' αυτό που είμαστε.
  • Να γιορτάσουμε τη ζωή μας, τη διαφορετικότητά μας αλλά και την ομοιότητά μας με τους άλλους ανθρώπους.
  • Να γίνουμε επιτέλους ορατοί σε μια κοινωνία που προτιμά να μας σαρώνει κάτω από το χαλί επειδή της προκαλούμε αμηχανία.

Αυτός ο στόχος γίνεται ήδη πραγματικότητα. Μεγάλες αφίσες του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας έχουν ήδη αναρτηθεί σε διάφορα σημεία της Αθήνας – για πρώτη φορά φέτος, στο 6ο Athens Pride.

Οι αφίσες αναρτήθηκαν σε κεντρικά σημεία της πόλης, ύστερα από χορηγία του Δήμου Αθηναίων, ο οποίος πλήρωσε για τις θέσεις. Το Φεστιβάλ πλήρωσε για την εκτύπωση και την τοποθέτηση.

Είναι η πρώτη φορά που μπαίνει η λέξη γκέι και λεσβία σε στάση λεωφορείου,  πόσο μάλλον αμφί και τρανς, και μάλιστα συνοδευόμενες με το λογότυπο του Δήμου με την επισήμανση: "Με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων".

To_Pride_stin_Poli_mas_06To_Pride_stin_Poli_mas_05To_Pride_stin_Poli_mas_03To_Pride_stin_Poli_mas_02To_Pride_stin_Poli_mas_01To_Pride_stin_Poli_mas_04
  • Δημιουργήθηκε στις

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 148 guests και κανένα μέλος