Η Γνώμη του 10%

Στο όνομα του θεού και του μίσους

georgia 1Ο μεγαλύτερος εχθρός της Αγίας Ορθόδοξης Εκκλησίας.

του Νίκου Μελά

Τώρα πια όλοι ξέρουμε τι απασχολεί περισσότερο την Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία. Από τι κινδυνεύει και αυτή και όλη η κοινωνία. Όχι, δεν είναι οι κομμουνιστές, δεν είναι η τεχνητή γονιμοποιήση, δεν είναι η ευθανασία, δεν είναι οι αμβλώσεις, δεν είναι ο προγεννητικός έλεγχος, δεν είναι οι μεταμοσχεύσεις, δεν είναι οι γυναίκες με παντελόνια, δεν είναι τα barcodes, δεν είναι ο Δαρβίνος, δεν είναι τα διαζύγια, δεν είναι οι προγαμιαίες σεξουαλικές σχέσεις, δεν είναι η αθεϊα των νέων.

Βέβαια όλα αυτά είναι τραγικά και επικίνδυνα και την εκνευρίζουν πάρα πολύ, γιατί ως αυτόκλητος επιστάτης της ηθικής μας έχει γνώμη για τα πάντα, αλλά άλλος είναι ο πραγματικός κίνδυνος.

Για άλλο λόγο κινητοποιούνται οι χριστιανοί, ωρύονται και βγαίνουν στους δρόμους: ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ! Αυτοί είναι ό,τι χειρότερο έφτιαξε ο Θεός (ή μήπως ο Σατανάς;) επί της γης και αυτό πρέπει να τους ξεριζώσουν πάση θυσία. Tο ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν έχουν ποτέ πειράξει την εκκλησία δεν έχει σημασία, ούτε το ότι ένα μεγάλο ποσοστό ιερωμένων και μοναχών είναι ομοφυλόφιλοι. Ή μήπως ακριβώς γι' αυτό το τελευταίο η Εκκλησία ξελαρυγγίζεται;

Θυμάστε το αμίμητο «κουσούρι» του πάσης Ελλάδος Χριστόδουλου; Την «παράχρηση του ανθρωπίνου σώματος» του Πειραιώς Σεραφείμ;

Μπορεί η πλειοψηφία των δικών μας ιεραρχών να μην εκφράζεται δημόσια κατά της ομοφυλοφιλίας, αλλά μη γελιέστε, η Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία δεν περιορίζεται στην Ελλάδα. Μετά την πτώση του κομμουνισμού, η ορθοδοξία γνώρισε άνθηση στην Ανατολική Ευρώπη και εκεί οι ορθόδοξοι ιεράρχες δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα.

{youtube}88rZmfC8_KU{/youtube}

Χριστιανοί ορθόδοξοι πιστοί και παπάδες γρονθοκοπούν γκέι ακτιβιστές στο όνομα του ... θεού τους

Υπό τις πιέσεις της εκκλησίας το Gay Pride του Βελιγραδίου απαγορεύεται επί σειράν ετών και όταν επετράπη είχε αιματηρή κατάληξη από επιθέσεις υπερορθόδοξων και ακροδεξιών (2010). Ο Πατριάρχης Ειρηναίος δεν δίστασε να τo αποκαλέσει «παρέλαση της ντροπής».

georgia 2Ο προηγούμενος πατριάρχης Ρωσίας (Αλέξιος ΙΙ) επανειλημμένα αποκάλεσε τους ομοφυλόφιλους «άρρωστους», και σε αγαστή σύμπνοια με την εκκλησία ο δήμαρχος της Μόσχας απαγορεύει το Gay Pride, το οποίο αποκαλεί «σατανικό». Με τις ευλογίες της εκκλησίας το δικαστήριο της Μόσχας απαγόρεψε δια νόμου το Gay Pride για 100 χρόνια στην πόλη!

Η εκκλησία της Βουλγαρίας στέλνει μηνύματα στη Σερβία για το πώς να πολεμήσει την ομοφυλοφιλία, καταφέρεται κατά του Gay Pride, οργανώνει αντι-παρελάσεις, και προτρέπει τους ορθόδοξους να πετάξουν πέτρες στην «βλαβερή διαδήλωση που προσβάλλει τα δικαιώματα των ορθόδοξων Χριστιανών».

Στον ίδιο χορό και ο Πατριάρχης Γεωργίας Ηλίας που φέτος λίγες μέρες πριν από την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας χαρακτήρισε την ομοφυλοφιλία «αρρώστια και ανωμαλία, προσβολή για τα δικαιώματα της πλειοψηφίας και προσβολή για τις παραδόσεις της χώρας» και εξέδωσε μια εμπρηστική ανακοίνωση.

Μετά από αυτά δεν προκαλεί έκπληξη η συνέχεια: Στην παρέλαση που διοργανώθηκε στην Τιφλίδα από LGBT ομάδες στις 17 Μαΐου του 2013, ομάδες ρασοφόρων χούλιγκαν οργάνωσαν αντιδιαδήλωση 10.000 πιστών ορθοδόξων χριστιανών με λάβαρα και εικόνες και συνεπλάκησαν με τους ακτιβιστές.

Η αστυνομία έκανε τα στραβά μάτια, γιατί οι ρασοφόροι είναι και εκεί υπεράνω του νόμου. Θαυμάστε!

{youtube}7uC7VYF0NBI{/youtube}

Παπάδες εμφορούμενοι από αγάπη επιτίθενται σε γκέι

  • Δημιουργήθηκε στις

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 88 guests και κανένα μέλος