Η Γνώμη του 10%

Europe She Loves! Picnic on the edge

Μια ταινία για την Ευρώπη - στην οποία συμμετέχετε εσείς

europeΠέντε ζευγάρια στα άκρα της Ευρώπης. Με γοητεία, σεξ και έρωτα αγωνίζονται για την καθημερινή ζωή. Μια ταινία πολιτική. Ενα πορτρέτο με εικόνες, όχι με λόγια. Μια ταινία σύγχρονη. Μια ταινία-κοινωνικό σχόλιο που θα προκαλέσει ταύτιση στους θεατές της, παραμένοντας βαθιά πολιτική.

Πέντε ζευγάρια απομακρυσμένα γεωγραφικά, ενώνονται στον κοινό τους αγώνα για ζωή κάτω από τη σκεπή της Ευρώπης. Σεβίλλη, Δουβλίνο, Τάλιν, Θεσσαλονίκη, Ζάγκρεμπ. Europe she loves.

Τα επόμενα βήματα

Ψάχνουμε ζευγάρια (μεταξύ20και35χρονών), που η ζωή τους έχει επηρεαστεί από την κρίση και την Ευρώπη. Κατοίκους Σεβίλλης, Δουβλίνου, Τάλιν, Θεσσαλονίκης ή Ζάγκρεμπ. Άντρες και γυναίκες που έχουν ή ψάχνουν να βρουν εργασία. Κόσμο που βιώνει μια σχέση σε δύσκολους καιρούς. Που μένει μόνος ή μοιράζεται ένα σπίτι με άλλους. Η ταινία θα βασιστεί στις υπαρκτές ιστορίες και σχέσεις των πρωταγωνιστών και η εξέλιξη της υπόθεσης θα αποφασιστεί από κοινού μαζί με τους πρωταγωνιστές.

Οι πρωταγωνιστές θα αμειφθούν για τη συμμετοχής τους. Η ταινία θα είναι άγρια, ριζοσπαστική και θα υιοθετήσει μια σκληρή –καιγυμνή– στάση. Θα αγκαλιάσει τη γύμνια, γιατί δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Δεν προσποιούμαστε. Είμαστε. Παλεύουμε, αγαπάμε, μαγειρεύουμε και κάνουμε έρωτα.

Η ταινία θα δείξει ζευγάρια που εκπροσωπούν τη γενιά μας. Είναι μια ταινία που μπορεί να γίνει μόνο τώρα με τη βοήθεια σας, χωρίς καθυστέρηση.

Επικοινωνία:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
JAN GASSMANN, 2:1 FILM, SWITZERLAND

MOBILE: +41 (0)76 535 9192
WWW.2ZU1FILM.COM


  • Δημιουργήθηκε στις

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 205 guests και κανένα μέλος