Οι Δυο Νεράιδες

Τά 'χει μ' άλλον

Αγαπητές νεράιδες,

Διαβάζω εδώ και καιρό  τη στήλη σας και μου αρέσουν  πάρα πολύ οι συμβουλές σας!

Λοιπόν, enough with the γλείψιμο. Είμαι ένας απεγνωσμένος 18χρονος ο οποίος επιτέλους βρήκε ένα άτομο με το οποίο να μπορεί να επικοινωνεί σαν άνθρωπος αλλά και να μου αρέσει υπερβολικά πολύ! Εδώ όμως υπάρχει ένα μικρό μικρό προβληματάκι. Το ρητό που λέει «ωραία η ζωή αλλά τα 'χει μ' άλλον» το ξέρετε; Ε, αυτό συμβαίνει στην περίπτωση μου. Το εν λόγω παιδί τα 'χει μ' άλλον! Δεν ξέρω αν ενδιαφέρεται για μένα... ερωτικά τουλάχιστον, αλλά ως φίλοι τα πάμε πάρα μα πάρα πολύ καλά! Υπάρχει τρομερή χημεία μεταξύ μας και θα μπορούσα να πω πώς τον έχω ερωτευθεί.

Αυτό μάλιστα του  το έχω πει αλλά αυτός επιμένει να μη με πιστεύει εξαιτίας του γεγονότος  του ότι δεν έχουμε βρεθεί ακόμη (το τονίζω το ακόμη) από κοντά. Τον έχω και με έχει δει σε φωτογραφίες. Εδώ και πολύ καιρό μιλάμε καθημερινά στο MSN και με μηνύματα στο κινητό. Έχουμε μιλήσει ακόμη και με κάμερα από MSN! Το μόνο που έχει μείνει είναι η συνάντηση για κανένα καφέ (που κανείς μας δεν πίνει). Παρ' όλα αυτά όπως έχετε παρατηρήσει κάπου κολλάει το πράγμα. Κολλάει στη συνάντηση γιατί το παιδί είναι πολύ ντροπαλό!

Και εδώ μπαίνετε εσείς  καλές μου νεράιδες... τι να κάνω; Τα 'χω παίξει! Τον θέλω απελπιστικά  πολύ αλλά δε θέλω και να χαλάσει η φιλία μας, τουλάχιστον όχι αν απλώς χαλάσει και δε γίνει κάτι παραπάνω.

Με μεγάλη εκτίμηση,

ένας απεγνωσμένος 18άρης

Υ.Γ. Μπουμπουνίστε με, χρειάζομαι πολύ χιούμορ!!!

Γιώργος


Χρυσό μου σοβαρέψου!

Είσαι ερωτευμένος με κάποιον που  δεν τον έχεις δει ποτέ ζωντανό;;;; Πας καλά;; Εγώ νόμιζα ότι γάμοι δια φωτογραφίας σταμάτησαν να γίνονται στην δεκαετία του '50. Εσύ ετοιμάζεσαι για γάμο μέσω MSN και κινητού! Και επιπλέον ο τύπος έχει δεσμό και δεν θέλει να σε δει! Σε παρακαλώ πάρε φόρα και χτύπα το κεφάλι σου στον τοίχο, σε γωνία κατά προτίμηση, μπας και συνέλθεις.

Το μόνο που καταλαβαίνω από  το γράμμα σου είναι ότι έχεις  ανάγκη να γνωρίσεις κάποιον και  να τον ερωτευτείς, αλλά αυτό σου  προτείνω να το κάνεις με ανθρώπους  που έχεις κάποια πιθανότητα επιτυχίας και όχι με όποιον βρεις μπροστά σου. Όσο για «φιλίες» με αυτούς που έχεις ερωτευτεί, προσγειώσου!, δεν γίνεται! Δεν θέλεις την φιλία τους, τον έρωτά τους θέλεις και όσο δεν θα τον έχεις θα καίγεσαι και θα ψήνεσαι σαν το αρνί στη σούβλα χωρίς μέλλον και προοπτική. Κόβεις παρτίδες ή κόβεις φλέβες. Εσύ αποφασίζεις.

Η αποφασισμένη Καλή Νεράιδα


Γιωργάκη μου,

Διάβασα το μέιλ σου και με έπιασε μια ξαφνική απελπισία. Ευτυχώς  μετά θυμήθηκα ότι άλλα 18χρονα δεν  κάθονται να μαλακίζονται μπροστά στο msn με άβαταρ μακρινών και άπιαστων πλασμάτων αλλά βγαίνουν έξω και γαμιούνται κανονικά και ζωντανά με αρχιδάτα αγόρια που διεκδικούν την καύλα τους.

Τι σου προτείνω: συνέχισε να τον  περιμένεις πότε 1) θα δεήσει να εγκαταλείψει το αγόρι του, 2) θα ξε(πε)ράσει την ντροπαλοσύνη του και 3) θα δεχτεί να σε συναντήσει. Μου ακούγεται τόσο μούρλια το να περάσεις τη ζωή σου περιμένοντας που θέλω να σου ζητήσω να κάνεις λίγο χώρο να έρθω να περιμένω μαζί σου!

Η Καλύτερη Νεράιδα

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 33 guests και κανένα μέλος