Οι Δυο Νεράιδες

Μυστήριες επαφές

Η ιστορια μου ειναι η εξης:

Ειμαι 33 χρονων και εργαζομαι σε φοιτητικη εστια και πριν καιρο γνωρισα ενα παιδι 19 χρονων, ποδοσφαιριστη (που πιστευω η πιστευα οτι ειναι str8).Στην αρχη αρχισα να παρατηρω ενα ιδιαιτερο ενδιαφερον του παιδιου προς εμενα αλλα δεν εδωσα σημασια.ο λογος ηταν οτι πολλα παιδια σε αυτην την ηλικια προσπαθουν να κερδισουν την ευνοια και το ενδιαφερον καποιοιυ μεγαλυτερου για να δειξουν οτι διαφερουν απο τους αλλους συνομιληκους τους.

Στη συνεχεια ομως αρχισα να παρατηρω οτι το συγκεκριμενο παιδι αρχισε να κανει σχολια για την εμφανιση μου,προσπαθουσε παντα να καθεται διπλα μου και πολλες φορες υπηρχε επαφη των ποδιων.η στιγμη ομως που αρχισαν να μου μπαινουν ιδεες ηταν οταν ειχα πιαστει στην πλατη μου και μου ζητησε πολυ ανετα να μου κανει μασαζ.δεν απαντησα και οταν μετα 2 μερες μου το ζητησε ξανα τοτε δεχτηκα να το κανω.κατα τη διαρκεια του μασαζ ειχε αναιβει ολοκληρος πανω μου και κανοντας σχολια για την πλατη μου.Μετα απο αυτο το γεγονος αρχισα να προβληματιζομαι,   απο τη μια ελεγα οτι ισως να θελει κατι αλλο και απο την αλλη τον δικαιολογουσε οτι επειδη ασχολειται με το ποδοσφαιρο μπορει να θεωρηθει για αυτους κατι το φυσιολογικο.

Στη συνεχεια τα πραγματα αρχισαν να γινονται πιο εντονα.προσπαθουσε να με πειραξει λεκτικα η και σωματικα ετσι ωστε να του δωσω σημασια και να τον πειραξω και εγω (πχ να μου πιασει τις ρογες η να μου την πει για την ηλικια μου).

Επισης ενα περιστατικο που αξιζει να αναφερω:για 2 ωρες βλεπαμε μαζι τηλεοραση ο ενας διπλα στον αλλο,οταν ηρθε η ωρα για να φυγω του λεω θα ανεβω πανω να μαζεψω τα πραγματα μου,και εγω μου απανταει τοτε θα παω για υπνο.ενω μαζευω τα πραγματα εμφανιζεται γυμνος απο τη μεση και πανω και μου ζηταει να του δωσω κατι απο το γραφειο,ενω παει να φυγει κοντοστεκεται και μου λεει "θελω να μου κανεις μια χαρη.μπορεις να με πιεσεις στην πλατη".εγω κομπλαρα στην αρχη και προσπαθωντας να ειμαι ανετος τον επιασα απο πισω ετσι ωστε να πιεσω την πλατη του.

Επισης παντα ερχοταν χαρουμενος να με δει στο γραφειο μου.καποια στιγμη ομως ημουν σε διπλανο γραφειο με εναν αλλο συναδερφο.απο το τζαμι τον βλεπω να ανεβαινει γρηγορα και να μπαινει στο γραφειο.με το που ειδε οτι δεν ειμαι μεσα,κομπλαρε και περασε απο μπροστα μας λεγοντας ενα απλο γεια.(ερωτηση αν ηθελε κατι γιατι κομπλαρε και δεν μπηκε μεσα να μου το πει)

Τα πειραγματα αρχισαν να γινονται πιο εντονα και εφτασαν στο σημειο για το πιος απο τους δυο εχει περισσοτερη δυναμη.καποια στιγμη μου εμφανιζεται γυμνος απο τη μεση και πανω και επερνε ποζες για να μου δειξει τα μπρατσα του.για πλακα γυρναω και του λεω,τωρα θα δεις θα σου βγαλω φωτογραφια, και ενω περιμενα να αντιδρασει γυρναει και μου λεει να τον φωτογραφισω με το κινητο μου.

Τελικα η ολη ιστορια κατεληξε και σε παλη σωμα με σωμα.την  πρωτη φορα προσπαθεια να απωθησει ο ενας τον αλλο χρησιμοποιωντας μονο τον κατω κορμο του σωματος (οπως ηταν φυσικο τα ποδια ακουμπουσαν και ευαισθητα σημεια) και οχι χερια.και στο τελος και αρκετες φορες βρισκομασταν να κυλιομαστε ο ενας πανω στον αλλον,και το στομα του ενος να πλησιαζει πολυ επικινδυνα το λαιμο του αλλου.

Επισης αξιζει να αναφερω το εξης: ειχα ξαπλωσει σε ενα καναπε, ξαπλωσε και αυτος στον διπλανο (οι καναπεδες ειχαν σχημα γαμα και τα κεφαλια μας ηταν σε μικρη αποσταση) και καποια στιγμη απλωνει το χερι του να με πειραξει ,εντελως αντανακλαστικα του το επιασα και εχω την εντυπωση οτι για καποια δευτερολεπτα υπηρχε μια επαφη μυστηρια.επισης την ιδια μερα, στην προσπαθεια του να μου ζητησει μια χαρη (στην ουσια δεν ηταν χαρη αλλα προφαση,και καλα να πω κατι ασχετο και ανευ σημασιας σε εναν αλλο συναδερφο) ηρθε πολυ κοντα στο προσωπο μου και περιπου χαιδευοντας μου το χερι μου ζητησε την χαρη που ηθελε.

Θα σε παρακαλουσα εαν μπορουσες να μου απαντουσες και να μου πεις.βλεπεις κατι μυστηριο στην συμπεριφορα του παιδιου η ο πεινασμενος καρβελα ονειρευεται (και στην περιπτωση αυτη ο πεινασμενος ειμαι εγω)

Υ.γ εχω ξαναστειλει e-mail αλλα δεν εχω παρει απαντηση σας,ισως φταιει που το ειχα γραψει σε γκρικλις. επισης που θα μπορουσα να δω την απαντηση σας;

ευχαριστω

Μιχαλης

 


 

Αγαπητέ συγγραφέα,

Διάβασα με μεγάλη χαρά την δωδεκάτομη εγκυκλοπαίδεια που μας έστειλες, η οποία πρέπει να ομολογήσω ότι μου φάνηκε... κινέζικα. Αντί να γράφεις τόμους, να αναλύεις και να αναρωτιέσαι αν, μήπως, ίσως, ενδεχομένως, πιθανόν, άραγε, κλπ γιατί δεν κάνεις κάτι πολύ πιο απλό; Κανόνισε να βρεθείτε κάπου μόνοι (σπίτι σου, σπίτι του) και πλησίασέ τον, σωματικά. Αν δεις ότι δεν αντιδρά άγγίξέ τον και ανάλογα με τις αντιδράσεις προχώρα (ή σταμάτα). Πως σου φαίνεται αυτό το πρωτότυπο; Στα ελληνικά λέγεται "να του την πέσεις". Στα δε κινέζικα 交朋友, για να είναι πλήρης η εγκυκλοπαίδειά σου.

Καλή επιτυχία,

Η κινέζα Καλή Νεράιδα

 


 

Μιχάλη μου,

Αν αντί να έγραφες όλο αυτό το κατεβατό (οι τόνοι δεν είναι optional στα ελληνικά, κάτι σαν μπιμπελό), τον είχες χουφτώσει κι εσύ θα περνούσες καλύτερα, και αυτός θα έπαυε να σου κωλοτρίβεται και οι αναγνώστες του 10% δεν θα σε μούντζωναν που έχεις ένα 19χρονο ποδοσφαιριστή να σ' την πέφτει κι εσύ αντί να του ρίξεις έναν κάθεσαι και στοχάζεσαι γύρω από τη σημειολογία των κινήσεών του και εμένα δεν θα μου είχες σπάσει τα νεύρα. Αυτός είναι ο 19χρονος, εσύ έχεις μυαλό κουκούτσι!

Η Καλύτερη Νεράιδα


Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 160 guests και κανένα μέλος