Οι Δυο Νεράιδες

Πρόβλημα διαρκείας

 

Γεια σας νεραιδάρες τσίφτισες και καραμπουζουκλούδες!

Είμαι μεγάλος θαυμαστής της στήλης σας και σας διαβάζω ανελειπώς! Ποιός θα μου το'λεγε ότι μια μέρα θα βρισκόμουν στην ανάγκη σας... Ένυγουαιει, θα περάσω κατευθείαν στην ουσία του μηνύματος μου.

Είμαι ένας γοητευτικός τριαντάρης (αχ περνούν τα χρόνιααα) για την ακρίβεια 33 είμαι. Καθηγητής σχεδίου στο επάγγελμα. Σεξουαλικά ενεργός και gay από το Λύκειο, out από τα 20 μου και πολύ ανοιχτός με το θέμα. Οπότε καταλαβαίνετε ότι όλα αυτά τα χρόνια έχω πάρει κόσμο και κοσμάκη. Ποτέ δεν ήμουν της μόνιμης σχέσης και όποτε επιχείρησα να κάνω κάτι πιο σταθερό με κάποιον μετά βίας διαρκούσε ένα μήνα more or less.

Το τελευταίο διάστημα γνώρισα ένα καταπληκτικό παιδί και για πρώτη φορά στη ζωή μου νομίζω ότι ερωτεύομαι πραγματικά κάποιον. Βγαίνουμε κανονικά για 3 μήνες περίπου και δεν έχω κοιτάξει κανέναν άλλον. ΡΕΚΟΡ!!!

Είναι μόλις 23 χρονών κουκλάκι - στη αρχή είχα μια μικρή προκατάληψη με την ηλικία του γιατί σε αυτή την ηλικία μπορεί να είναι όμορφα τεκνάκια αλλά υστερούν σε πολλά πράγματα και έχουμε μια δεκαετία διαφορά. Πολύ ωραίο παιδί όμως με κέρδισε αμέσως, τελείωσε Aγγλική Φιλολογία πρίν λίγους μήνες, ενδιαφέρον τύπος, ανοιχτά gay και ο ίδιος, ακομπλεξάριστος και είμαστε πολύ άνετα σε όλους τους χώρους χωρίς φόβο η πάθος. Για να μη σας τα πολυλογώ ζω το όνειρο και μακάρι κάθε gay ψυχή out there να έχει μια τύχη σα τη δική μου.

Μέχρι εδώ καλά... Έχουμε ένα μικρό προβληματάκι όμως. Στο σεξ... Δε χύνει με τίποτα ρε νεράιδες. Δεν το χω ξαναδεί αυτό το πράγμα - ειδικά σε ένα παιδί της ηλικίας του. Συνήθως σε αυτή την ηλικία με το που τους ξεκουμπώνω το παντελόνι χύνουν. Αυτός όμως δεν είναι σαν τους άλλους.

Όσες φορές έχυσε αυτό το διάστημα που έχουμε σχέση έχυσε πολύ δύσκολα και μετά από καμιά ώρα η και παραπάνω. Το απίστευτο είναι ότι δεν χάνει δευτερόλεπτο τη στύση του. Είναι ντούρος δηλαδη  συνέχεια! Επίσης να σας πω ότι στο σεξ έχουμε πολύ διακριτούς ρόλους, αυτός δηλαδή είναι ο ενεργητικός και εγώ αποκλειστικά παθητικός όπως ήμουν από πάντα - Θεά!

Τις προάλλες ρε συ νεράιδες με γαμούσε πάνω από 40 λεπτά. Τα'παιξα! Κάναμε ένα διάλειμα, συνέχισε να με γαμάει και στο τέλος του τρίτου μισάωρου χύνω εγώ επιτέλους. Έχοντας εξαντληθεί από όλο αυτό το πράγμα κάνουμε διάλειμα μιας ώρας. Έπειτα ξαναρχίζουμε, περνάει περίπου ακόμη ένα μισάωρο χύνω εγώ για 2η φορά και αυτός ακόμη. Στο τέλος έχυσε με τα 1000 ζόρια!

Το πρόβλημα μου είναι ότι θα ήθελα να ερχόμαστε μαζί σε οργασμό αλλά αυτό είναι σχεδόν πάντα αδύνατο. Επειδή αυτός είναι ο ενεργητικός κάπου δεν αντέχω άλλο και τα παίζω από το γαμήσι.

Μήπως έχει να κάνει ότι είναι διαβητικός? Κάνει ενέσεις ινσουλίνης και παρακολουθεί τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα του συνέχεια. Επίσης δεν πίνει καθόλου αλκόολ αλλά πολλά υγρά! Στο σέξ επίσης ιδρώνει πολύ!

Προσπάθησα κανά 2 φορές να το συζητήσω μαζί του αλλά ήρθε σε δύσκολη θέση και μου είπε ότι απλά δεν μπορεί να χύσει εύκολα. Ούτε θέλει να μιλάει για την πάθηση του πολύ παρόλο που μου έχει εξηγήσει αρκέτα για το θέμα.

Είναι η πρώτη φορά που ενδιαφέρομαι πραγματικά για κάποιον και θα ήθελα το σεξ να είναι και για τους δυό μας μια ξεχωριστή εμπειρία.

Επίσης να σας πω ότι πάντα κάνουμε σεξ με προφυλακτικό, είμαι οροαρνητικός όπως και αυτός επίσης και συζητάμε να ξεκινήσουμε να κάνουμε σεξ χωρίς. Ίσως η απουσία προφυλακτικού να τον βοηθήσει στο θέμα και να χύνει πιο σύντομα.

Όσες φορές έθιξα το θέμα ότι αργεί απαντάει μονολεκτικά και με φιλάει η αλλάζει συζήτηση.

Περιμένω τη συμβουλή σας με αγωνία.

Save my ass pleaaaaase!

Φιλάκιαααα

Πάτροκλος


Αγαπητέ απηυδισμένε,

Δεν μπορώ να ξέρω τους λόγους που ο φίλος σου δεν μπορεί  να χύσει γρήγορα. Είναι βέβαια κατανοητό να μην αισθάνεται άνετα να το συζητήσει και να αποφεύγει το θέμα. Μπορεί να παίζει το ψυχολογικό, μπορεί να παίζει το προφυλακτικό, μπορεί να είναι έτσι η φτιασιά του. Πού να ξέρω η γυναίκα;

Δοκίμασες να τον «ετοιμάσεις» καλά πριν αρχίσετε το γαμήσι; Για δες μήπως μπορείς με αυτό τον τρόπο να επιταχύνεις τα πράγματα. Ένα άλλο κόλπο που μπορεί να βοηθήσει, είναι να του ερεθίσεις λίγο τον κώλο όταν σε γαμάει (κωλοδάχτυλο χρυσή μου, πώς αλλιώς να σ' το πω!). Και σταμάτα να θέλεις να χύσετε ταυτόχρονα. Δεν είναι πάντα εφικτό και δεν είναι το πιο σημαντικό.

Για το σεξ χωρίς προφυλακτικό, δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα, γιατί είναι λεπτό θέμα και ενδεχομένως επικίνδυνο. Πρέπει να κάνετε τεστ, να περιμένετε ένα 3μηνο, να ξανακάνετε και τότε μόνον μπορείς να είσαι σίγουρος. Με την απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια ότι ενδιάμεσα ήσασταν και οι δύο απόλυτα πιστοί. Καταλαβαίνεις...

Φιλιά,

Η Καλή Νεράιδα


Πονεμένε Πάτροκλε,

Μετά το Σπήλαιο του Δηρού, το επόμενο αξιοθέατο θα είναι ο κώλος σου έτσι όπως πας. Ούτε καν να σκύψεις δεν θα χρειάζεται για να μπεις.

Αγάπη μου, το γαμήσι απ' τον κώλο δεν είναι βιομηχανικός ιμάντας παραγωγής. Μιάμιση ώρα γαμήσι τι κάνετε; Δεν βαριέστε; Εγώ μόνο που τ' ακούω χασμουριέμαι. Δουλειά δεν έχει ο γκόμενός σου; Δεν τον πιάνουνε τα γόνατά του; Η μέση του; Αυτό που κάνετε είναι βαρέο και ανθυγιεινό, τουλάχιστον να σου βάλει ένσημα.

Και μην ακούω βλακώδεις γενικότητες. Το γαμήσι απ' τον κώλο ΔΕΝ είναι το όνειρο κάθε γκέι. Ειδικά αν κρατάει περισσότερο κι από ταινία του Αγγελόπουλου.

Σκέφτηκα μια εναλλακτική: χύσε εσύ σε μια λογική ώρα, άστονα αυτόν να γαμάει στο διηνεκές κι εσύ παράλληλα ασχολήσου με κάτι δημιουργικό. Ξέρεις πόσες γλώσσες και τέχνες μπορείς να μάθεις μέσα σ' ένα μήνα σεξ; Προφίσενσι θα πάρεις και Ντελφ μέχρι να χύσει ο λεγάμενος.

Όσο για το σεξ χωρίς καπότα... ναι, είστε ζευγάρι, αλλά ελάχιστα ζευγάρια παραδέχονται ότι ξενοπηδάνε, ενώ σχεδόν όλα το κάνουν. Αν θέλετε σώνει και καλά να γαμιέστε χωρίς, τουλάχιστον κάντε μια συμφωνία αν ξενοπορτίσετε, να φορέσετε όπως και δήποτε καπότα με τους τρίτους.

Η Καλύτερη Νεράιδα

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 337 guests και κανένα μέλος