Οι Δυο Νεράιδες

Μπότομ με προβιά τοπ

Λοιπον σε γενικες γραμμες οι απαντησεις που δινετε ειναι αρκετα κατατοπιστικες για αυτο παιρνω κ την πρωτοβουλια να σας γραψω.

Ειμαι 1.92 22 αρρενωπος σε φωνη εμφανιση κινησεις κλπ κλπ κ με θελουν ολες. Εγω ομως δε θελω καμμια .θελω ενα θεογκομενο οπως εγω που να μου παρει το μυαλο με την προσωπικοτητα κ την εμφανιση του. Τελειωνω οδοντιατρικη κ με την πρωτη ευκαιρια θα φυγω για Αγγλια. Στους δικουσ μου εκανα προσφατα coming out και αν κ στην αρχη ηταν δυσκολα τα πραγματα τωρα ειμαστε μια χαρα κ εχω καταλαβει οτι θα ειναι εκει για μενα.

Αυτο που με απασχολει ειναι το θεμα του σεξ. Δεν ξερω τι μου αρεσει top,bottom,vers? Μονο top δε νομιζω οτι ειμαι. Αυτο που με τρομαζει ειναι μην ειμαι μονο bottom. Θελω να πω ειναι ευκολο για εναν αντρα να δεχτει κ να συμφιλιωθει με την ιδεα οτι γουσταρει περσσοτερο η κ μονο να του κανει ερωτα ενας αλλος αντρας? Θελω να πω οτι οι περισσοτεροι ψαχνουν μια τρυπα να χωσουν το πουλι τους. Η ιδεα κ μονο με αηδιαζει αλλα κ παλι εχω τοση αναγκη να κανω σεξ που φοβαμαι μην πεσω σε κανενα μαλακα(δε θα πεσω).

Επισης οι περισσοτεροι top δηλωνουν bi κ γουσταρουν να εχουν καποιον στα τεσσερα κ να του συμπεριφερονται σα γκομενα ενω εγω νιωθω 100% αντρας κ δε θα με πηδηξει κανενας μαλακας για να κανει το κεφι του κ να τονωσει τον εγωισμο του.

Επισης ειχα γνωρισει ενα καλο παιδι που ενω στην αρχη με ενθουσιασε φιλικα μετα τον απομακρυνα γιατι υποστηριζε οτι οι bottom ειναι ποιο αντρες απο τους top εμμεσως πλην σαφως. Αυτο βεβαια ειναι μια γενικοτερη αποψη που επικρατει κ να σκεφτειτε οτι οσοι γκει εχω γνωρισει με θεωρουν μονο top απο το πακετο του εαυτου μου. Πως να το χειριστω κ φιλικα κ ερωτικα το ολο θεμα?

Δημητρης


Με συγχωρείς, για να καταλάβω: σε ενδιαφέρει να κάνεις σεξ, ή να πάρεις ζυγαριά και να μετρήσεις το πόσο άντρας είσαι; Και άντε, μέτρησες ότι είσαι ας πούμε 3.200 άντρας. Σου φτάνει αυτό; Θα το παλέψεις να πάρεις κιλά; Ή μήπως κάθε φορά που θα κάνεις σεξ θα πρέπει να ξαναμετράς το πόσο άντρας υπήρξες, αν τον πήρες «αντρίκια», αν η πίπα που πήρες ήταν αρκούντως butch, αν έχυσες straight acting κλπ;

Τι χαζά άγχη είναι αυτά; Τι κολλήματα «ανδρισμού» και αρρενωπότητας; Τι σχέση έχει ο ανδρισμός με το top και το bottom; Μήπως η έδρα του ανδρισμού είναι η τρύπα του κώλου, ώστε με τη διαστολή της χάνεις μονάδες; Έλεος!

Ηρέμησε παιδί μου, βρες κανέναν γκόμενο να παραμυθιαστείς, δοκίμασε, γαμήσου, γάμα, απόλαυσε τη ζωή σου χαλαρά, σταμάτα να ταξινομείς και να βαθμολογείς, και μην αυτοδηλητηριάζεσαι με φαλλοκρατικές χαζομάρες.

Και τέλος, ναι, θα πέσεις και σε μαλάκες. Είναι μέσα στο πρόγραμμα και υπάρχουν πολλοί. Θωρακίσου, μην το παίρνεις κατάκαρδα και προχώρα παρακάτω. Χαλαρά.

φιλιά,

Η χαλαρή Καλή Νεράιδα


Δημητράκη που ανησυχείς μη σου πουντιάσει ο ανδρισμός σου,

Η αλήθεια είναι ότι ο ανδρισμός τα τελευταία χρόνια σέρνεται, πυρετοί, γκαχ-γκουχ, διάρροιες αρρενωπότητας... Το πώς πρέπει να είναι ένας άντρας ανέκαθεν ήταν πολύ στερεό και άκαμπτο, αλλά (ευτυχώς) τα τελευταία χρόνια μας έσπασε το μοντέλο του παλιού, βαριού, ασήκωτου άντρα και γεννιέται ένα άλλο, πιο ευλύγιστο: ο άντρας που θέλεις να είσαι, όπως θέλεις εσύ, όχι όπως τον ορίζει ο Φούντας.

Αν εσύ πιστεύεις ότι το να γαμιέσαι στα τέσσερα θα είναι πλήγμα στον ανδρισμό σου, ό,τι και να πω απ' το ένα αυτί σου θα μπει κι απ' το άλλο θα βγει (το μόνο που θα μπει μέσα σου). Αν δεν καταλάβεις ότι όλα αυτά είναι κοινωνικές κατασκευές, που αλλάζουν (και τις αλλάζουμε), το σεξ σου θα είναι μες στο άγχος και τις ενοχές - αν κάνεις ποτέ.

Ο άντρας που γαμάει δεν είναι παραπάνω άντρας από τον άντρα που γαμιέται. Η ιδέα αυτή οφείλεται στο ότι ο άντρας  (που θεωρητικά γαμάει) θεωρείται καλύτερος από τη γυναίκα (που θεωρητικά γαμιέται). Άρα ο άντρας που γαμιέται μπαίνει στον υποδεέστερο ρόλο της γυναίκας. Να που οφείλεται το κόλλημά σου. Φοβάσαι, τρέμεις, μη σου κολλήσουν την ταμπέλα της γυναίκας. Καημενούλη...

Ο άντρας που γαμάει δεν είναι παραπάνω άντρας από τον άντρα που γαμιέται. Να το επαναλαμβάνεις 3 φορές την ημέρα. Κι ίσως το ξεπεράσεις. Αν όχι, καλή ψυχοθεραπεία με φεμινιστή θεραπευτή/θεραπεύτρια (αλλιώς θα τα κάνεις χειρότερα).

Η Καλύτερη Νεράιδα

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 118 guests και κανένα μέλος