Οι Δυο Νεράιδες

Είναι το ΛΟΑΤ κίνημα αναγκαίο στο Σαν Φρανσίσκο;

Περί αναγκαιότητας LGBT κινημάτων

Αγαπητές Νεράιδες,

Διάβασα ότι σε κάποιες περιοχές (π.χ. San Francisco) τα πράγματα είναι πολύ φιλελεύθερα. Τα παιδιά από μικρή ηλικία ξέρουν ότι υπάρχουν κάθε λογής προτιμήσεις και έτσι όταν φτάσουν την εφηβεία δεν φοβούνται να εκφράσουν αυτό που νιώθουν. Με άλλα λόγια, δεν έχουν ανάγκη να διεκδικήσουν δικαιώματα διότι τα έχουν δεδομένα. Επομένως δημιουργούνται τα εξής ερωτήματα:

α)Γιατι υπάρχουν σ' εκείνες τις περιοχές οργανώσεις για τα δικαιώματα των LGBT από τη στιγμή που δεν έχουν κάτι για να διεκδικήσουν;

β)Γιατί και σε εκείνες τις χώρες κάποιοι βάζουν profile στο GayRomeo με ακέφαλες φωτογραφίες;

Nikos Darkman


Ίσως γιατί τελικά η πληροφόρησή σου να μην είναι σωστή και οι γενικεύσεις να μην είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να κατανοήσεις τον κόσμο. Ακέφαλες φωτογραφίες βάζουν οι ακέφαλοι και οι ανεγκέφαλοι. Και τέτοιοι υπάρχουν πολλοί, παντού.

Δεν θα καθίσω να ασχοληθώ περισσότερο με αυτούς, έχω πιο σημαντικά πράγματα να κάνω, όπως π.χ. να απολύσω τους υπηρέτες του 3ου ορόφου του πύργου μου, που άφησαν την γάτα να σκίσει την ταπετσαρία του πράσινου σαλονιού (έχω πέντε σαλόνια στον πύργο, άλλο για κάθε περίσταση). Τη γάτα θα την βάλω τιμωρία να γράψει 100 φορές "μανούλα υπόσχομαι ότι δεν θα το ξανακάνω" και 2 μέρες θα την βγάλει μόνο με ξερό ψωμί και νερό (Evian, εννοείται, δεν έχουμε άλλο).

Φιλικά,

Η κακιά Καλή Νεράιδα


Hi Nikos,

Μα σ’ εκείνες τις περιοχές που αναφέρεις έχει έρθει η Δευτέρα Παρουσία του γκέι Ιησού και τώρα ζουν σ’ έναν επίγειο παράδεισο. Δεν υπάρχει καθόλου βία κατά των γκέι, όλοι από μικρή ηλικία νιώθουν άνετα με την ομοφυλοφιλία τους, οι γονείς τους δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα, στο σχολείο κανείς δεν τους πειράζει, κανένας ποτέ δεν αυτοκτονεί, έχουν ισονομία και ισοπολιτεία, οι άσχημοι και αγύμναστοι παίρνουν ειδικά κουπόνια από το δήμο του Σαν Φρανσίσκο για δωρεάν σεξ με εθελοντές πορνοστάρ και δεν υπάρχει πουθενά ούτε διάκριση ούτε θλίψη ούτε ραγάδες.

Δεν ξέρω τι διαβάζεις, αλλά η πραγματικότητα σ’ αυτές τις περιοχές δεν είναι όπως  νομίζεις. Ότι τα πράγματα πάνε καλύτερα κι εκεί και αλλού (π.χ.  Γερμανία, Δανία, Ολλανδία), δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πολλά προβλήματα που χρειάζονται λύση.

Η Καλύτερη Νεράιδα

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 119 guests και κανένα μέλος