Οι Δυο Νεράιδες

Χρόνιο πρόβλημα στύσης

Αγαπητές Νεράιδες,

Σας παρακολουθώ χρόνια και έφτασε η σειρά μου.

Αντιμετωπίζω πρόβλημα στύσης πολλά χρόνια και αποφάσισα να κάνω κάτι γι' αυτό. Τηλεφώνησα στην Εταιρεία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας πριν από καιρό και με παρέπεμψαν σε ένα τμήμα του Ευαγγελισμού που δεν απαντούσε ποτέ. Σήμερα ξαναπροσπάθησα να μιλήσω με την Ε.Μ.Α.Σ., αλλά το τηλέφωνο τους δε φαίνεται να δουλεύει...

Πείτε μου, σας παρακαλώ, που θα ήταν καλύτερα να απευθυνθώ; Στην Ε.Μ.Α.Σ. ή στο Ελληνικό Σεξολογικό Ινστιτούτο; Υπάρχει κάτι άλλο που να γνωρίζετε;

 Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αντώνης


Δεν γνωρίζω ποιος είναι υπεύθυνος σε κάθε νοσοκομείο, αλλά γενικά για τα θέματα στύσης αρμόδιοι είναι οι ουρολόγοι. Οπότε, αντί να ψάχνεις από δω και από κει, πήγαινε σε κάποια ουρολογική κλινική κάποιου νοσοκομείου που σε βολεύει ή σε ιδιώτη ουρολόγο για να διερευνήσει την περίπτωσή σου. Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν αρκετοί λόγοι που μπορούν να προκαλέσουν στυτική δυσλειτουργία και είναι πιθανόν να χρειαστεί να κάνεις κάποιες εξετάσεις για να βρεθεί η λύση.

Φιλικά,

Η Καλή Νεράιδα


Αντωνάκη μου,

Η δυσλειτουργία στύσης προκαλείται από πολλούς παράγοντες: οργανικούς, φαρμακευτικούς, ψυχολογικούς, κτλ. Όπως λέει κι η Καλή Νεράιδα, πήγαινε σ’ έναν ουρολόγο (της ασφάλειάς σου π.χ.) και ψάξ’ το πρώτα οργανικά, κάνοντας εξετάσεις. Αν αυτές δείξουν ότι από άποψη φυσιολογίας είσαι περδίκι αλλά το πουλί σου δε θέλει να συνεργαστεί, τότε το ψάχνεις ψυχολογικά. Τους φορείς που αναφέρεις τους γνωρίζουμε αλλά δεν ξέρουμε «πού είναι καλύτερα» και ψέματα δε θέλουμε να πούμε.

Η Καλύτερη Νεράιδα 

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 107 guests και κανένα μέλος