Οι Δυο Νεράιδες

Αυτόν τον τοπ ποιος θα τον πάρει;

Εμένα ποιος θα με πάρει; Κάνω κάτι λάθος;

Αρχικά, να πω μια καλημέρα (καλησπέρα να πω; δεν ξέρω πότε το διαβάζετε) και έναν καλό λόγο, έτσι για τα τυπικά. Πόσο wow είστε...!

Στο ψητό, νεράιδες. Έχω θέμα. Μην ακουστεί ψωνίστικο, ούτε αδερφο-απελπισμένο τύπου "που πήγαν οι άντρες σήμερα". Σαν παιδάκι κι εγώ, αφού τέλειωσα μια υπέροχη σχέση, είπα να μπω στο κουρμπέτι. Και για ένα δυσεξήγητο λόγο, ενώ είμαι top, μου βγαίνει έντονα η διάθεση να κάνω bottom σεξ. Ε, λοιπόν, κατά τη διάρκεια της συνάντησης (ή των συναντήσεων), όλοι (μα όλοι, τί γελοίο) μου το γυρνάν το κωλαράκι τους!

Είδα κι απόειδα, και λέω θα το ρίξω στη δοκιμασμένη συνταγή, πρώην fuck buddy ενός φίλου, από τον οποίο άκουγα διθυραμβικές κριτικές για τις επιδόσεις στο κρεββάτι και το πόσο τέλειος γαμιάς είναι. Πάω λοιπόν με τα πιστοποιητικά στο χέρι, περιχαρής ότι θα ξαναδώ χαρά στα πίσω σκέλια μου. Ε, ξαναλοιπόν, ο τύπος, όντως πολύ manly στήσιμο και συμπεριφορά και έξω και πάνω στο κρεββάτι, στα 10λεπτά μου φοράει το προφυλακτικό και έρχεται να καθίσει από πάνω.... Γούρλωσα το μάτι! Δε λέω, το ευχαριστήθηκα γιατί και ωραίος είναι και αρκούντως στενός και επιδέξιος.

Αλλά ρωτάω, εμένα ποιος θα με πάρει; Δηλαδή, αν ακόμη και ο εμπεριστατωμένα γαμιάς μου κάνει bottom, έχω άδικο να αναρρωτιέμαι ποιος με καταράστηκε; Κάνω κάτι λάθος; Να το διορθώσω; Πως; χρειάζομαι τα φώτα σας, γιατί τελειώνει και ο χρόνος που έδωσα στον εαυτό μου για νυχτοπερπατήματα pure fuck...

Ευχαριστώ!

Giwrgakis L.


Αγαπητέ φίλε

Δεν ¨μπαίνεις στο κουρμπέτι», αλλά βγαίνεις. Κουρμπέτι στα τούρκικα (και ποντιακά) είναι το εξωτερικό. Πάμε παρακάτω.

Το ότι ο σούπερ γαμήκουλας σε απογοήτευσε δεν με εκπλήσσει. Απλά ο άνθρωπος σκέφτηκε σαν εσένα. Έχει βαρεθεί να γαμάει και είπε να δοκιμάσει την τύχη του από πίσω, μην και πάει τυφλός στον Άλλο Κόσμο. Πού το ξέρω; Μα μου είχε στείλε ένα γράμμα ίδιο με το δικό σου («είμαι τοπ, αλλά θέλω να το τουμπάρω») λίγες μέρες πριν.

Σου συνιστώ λοιπόν, να αφήσεις την απελπισία στην άκρη και να μην καταφύγεις σε απονενοημένες λύσεις τύπου: κρεμάω ταμπέλα στον λαιμό «ανοίξαμε και σας περιμένουμε», ούτε να γράψεις το τηλέφωνό σου σε όλες τις αντρικές τουαλέτες στης περιοχής σου. Προτίμησε να το ξανακάνεις με τον συγκεκριμένο και την επόμενη φορά κάνε βρε παιδάκι μου μια αλλαξοκωλιά. Τόσο δύσκολο είναι; Δηλαδή θα σε χαλάσει η διπλή χαρά και από πίσω και από μπροστά; Μπα σε καλό σου!

Φιλικά,

Η Καλή Νεράιδα


Γιωργάκη μου,

Top: it’s a dirty job, but somebody’s got to do it!

Τι δράμα κι αυτό που ζεις, έτσι μου ’ρχεται να σου παραγγείλω ένα σφηνάκι ποντικοφάρμακο για ν’ αυτοκτονήσεις. Απορώ δηλαδή πώς αντέχεις τόσο καιρό αυτή την τραγωδία. Άπαρτος! Αξεκώλιαστος! Το ξέρεις εξάλλου ότι είναι επικίνδυνο. Έτσι και δεν γαμηθείς σύντομα, η κωλοτρυπίδα σου θα φράξει και μετά θα χρειαστεί ειδική πούτσα-τιρμπουσόν για ν’ ανοίξει.

Δεν ξέρω από πού ψωνίζεις τους εραστές σου, αλλά μήπως βάζεις μόνος σου τα χεράκια σου και (δεν) βγάζεις τα ματάκια σου; Μήπως τους το παίζεις βαρύς κι ασήκωτος γαμιάς και μετά όταν τους στήνεσαι δεν καταλαβαίνουν το ανέκδοτο; Καταρχάς, τους στήνεσαι; Παίρνεις καλές πίπες; Διότι αν ως τοπ που λες ότι είσαι το μόνο που έκανες μέχρι τώρα είναι να γαμάς, ίσως αυτό και μόνο αυτό περιμένουν οι άλλοι από σένα. Σεξ εξάλλου δεν είναι μόνο γαμήσι απ’ τον κώλο. Είναι πολλά άλλα πράγματα. Μήπως ν’ ασχοληθείς και μ’ αυτά; Όταν, όπως γράφεις, στα 10 λεπτά ο άλλος θέλει να γαμηθεί (ή να γαμήσει) μου κάνει το πιο βαρετό σεξ έβερ!

Η Καλύτερη Νεράιδα

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 299 guests και κανένα μέλος