Οι Δυο Νεράιδες

Ρεσέτ

chris-evans

Αγαπητες μου νεραιδες

στα 29 μου εγινε ενα ρεσετ στο μυαλουδακι μου και μου αρεσουν και οι γυναικες. Στο πολλυ μακρινο παρελθον ειχα κανει σεξ με γυναικα αν κ παντα μαρεσαν περισσοτερο οι αντρες.

Γκει σχεσεις εκανα. Αυτή την στιγμη ειμαι σε μια φαση που τα εχω δοκιμασει ολα με αντρα μου την πεφτουν τοσοι δεν θελω σεξ με κανεναν και πιανω τον εαυτο μου να ερεθιζεται με λεσβιακο πορνο wtf? Καποτε ουτε καν σαν σκεψη.

Μενω εκπληκτος απο τις δυνατοτητες μου περιεργα παιχνιδια του μυαλου? Τα συμπερασματα δικα σας δεν ξερω τι να πρωτογραψω εγω μεχρι πρωτα δηλωνα ορκισμενος γκει.

 

kali neraida 80x80

Λοιπόν το θέμα σου είναι πολύ απλό: είσαι στρέιτ άντρας φυλακισμένος μέσα στο σώμα ενός γκέι, αυτό έχω να πω για την περίπτωσή σου. Καλή σταδιοδρομία ό, τι και να σου βγει καθ' οδόν.

Φιλούμπες,

 

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Μικρέ μου μπάι,

Πιθανώς πάσχεις από οξύ εγκεφαλικό διάστρεμμα. Αυτό το παθαίνεις όταν την ώρα που κάνεις γκέι σεξ στραβοπατάς σε περαστικό γυναικείο βυζί και προσγειώνεσαι φαρδύς πλατύς σε λεσβιακό πορνό.

Μην ανησυχείς, είναι απολύτως φυσιολογικό. Πρέπει σώνει και καλά να του βάλεις ταμπελίτσα και να υποβάλεις χαρτοσημασμένη αίτηση στην Υπηρεσία Δήλωσης Σεξουαλικού Προσανατολισμού;

Ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν είναι διακόπτης με δύο ενδείξεις, αλλά ένα φάσμα, στο οποίο μπορείς να πηγαινοέρχεσαι.

Καλά σεξάκια!

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 205 guests και κανένα μέλος