Οι Δυο Νεράιδες

Καψούρα

price-of-tempation

Γειά σας νεράιδες!

Δημήτρης εδω 21 απο θεσνικη.. Τελευταία είμαι λίγο χάλια και θέλω την γνώμη σας..

Μέσα στις διακοπές των Χριστουγέννων γνώρισα από το ιντερνετ ένα παιδί κοντά στην ηλικία μου τα είπαμε και αποφασίσαμε να βρεθούμε τελικά μετά από μερικές μέρες...

Βρεθήκαμε την πρώτη μέρα μιλήσαμε περπατήσαμε πόσες ώρες, μ άρεσε του άρεσα, χαμόγελα αμηχανια κτλπ..και μετά βρεθηκαμε να φιλιομαστε και να αγκαλιαζομαστε κανοντας κομπλιμεντα ο ενας τον αλλον σε ένα απομερο μέρος.. Ήταν τέλεια!! Χαμόγελα αμηχανία, .. βρεθήκαμε ακόμα 4 φορές, στέλναμε κάθε μέρα ερωτικά μηνήματα και γενικά υπήρχε καψούρα τουλάχιστον από την μεριά μου.. αλλά φάνηκε κ αυτός πολύ ενθουσιασμενος..

Το πρόβλημα είναι ότι σε καμια 5 μέρες φέυγει για το τελευταιο 6αμηνο εκει π σπουδάζει σε άλλη πόλη (εδω ηρθε στο πατρικο του για τις γιορτες απο εδω ειναι).. Μου είχε πει να πάω αλλά είναι λίγο δύσκολο λόγω κ οικονομικων... και μετά θα έρθει στις διακοπές του πάσχα... δεν ξέρει όμως αν μείνει το καλοκαιρι τελικά εκεί για μεταπτυχιακό και μ είπε ότι θέλει να πάει κ για σπουδες στο εξωτερικό μετά για κάποιον χρόνο... και έχουμε και έλλειψη χώρου γενικά προς το παρον.. τις 4 μέρες π βγηκαμε μονο φιλιά σε πολυκαοικιες σε ερημικα μερη και πειραγματα.. και ειναι κ πολύ διστακτικός με το θέμα γκει και προσεχει πολύ.. (δεν ηθελε να κατσουμε μονοι μας τελειως σε ενα ερημικο μαγαζι για να μην μας δουν και μας παρεξηγησουν.- του φαινεται λεει παραξενο και καινουργιο ολο αυτο αλλα του αρεσει π ειμαστε ετσι μαζι λεει..).

Η αλήθεια ειναι ότι πρώτη φορά γνωρίζει και κάνει κάτι με αγόρι για πρώτη φορά (π δεν καναμε ακομα δηλ).. ειχε κανει σχεση με κοπέλα στο παρελθον κ μ είπε ότι ακομα του αρεσουν κ οτι φοβαται μην με πληγωσει καποια στιγμη.. Αυτό το σκέφτηκα πολλές φορές..

Τον ξέρω λίγο καιρό αλλά έχω καψουρευτεί μαζί του.. και δεν ξέρω αν αντεχα να το ξεκινησουμε με αποσταση.. πως θα ειναι.τι μπορει να γινει.. Και απο την αλλη σκφτομαι κ ολα τα παραπανω εμποδια π ανεφερα... Αλλά γαμώτο μ αρέσει πολύ και νιώθω ότι γνωρισα το σωστό άτομο.. μ είναι πολύ δύσκολο..

Κάτι άλλο π με έριξε πολύ είναι ότι σήμερα π θα βρισκόμασταν σε χωρο.. αρρωστησε με πυρετο.. (απο χτες δν ηταν καλα..) και σκεφτομαι μεχρι να γινει κ καλα θα εχει φύγει στην πολη που σπουδαζει και δεν θα τον χαρω καθολου.. Μου είπε οτι θα γινει καλα και θα βρεθουμε σιγουρα πριν φυγει.. (γαμωτο δεν μειναν πολλες μερες.. 5 6 μερες εμειναν..) και τον θελω..!

Κάτι αλλο .. προχτες ηθελα να του παρω κατι να εχει τωρα π θα αποχωριστουμε (μολις πριν λιγες μερες γνωριστηκαμε) και του πηρα ενα αρκουδακι (δεν του το εδωσα ακομα..) και ενα σιντι π θελω να του δωσω με γραμμενα καψουροτραγουδα..

Λοιπον για να τελειωνω.. θελω να σας ρωτησω να μ απαντησετε... και εκτος αυτων δωστε μ γενικα τη συμβουλη σας..~

1. Αν βρεθουμε πριν φυγει έστω και για 1 2 μερες.. να του δωσω το αρκουδακι και το σιντι να τα παρει μαζι του? (προωπικα θέλω πολύ γιατι τι να το κάνω να τα κρατησω γιαυτον το πηρα το αρκουδι γτ με εκανε να νιωσω ωραια και μ βγηκαν αισθηματα - οτι και να γινει θελω να του το δωσω ακομα κ αν δεν ειμαστε μαζι μετα. γτ ενιωσα πολυ ομορφα αυτες τις μερες κ θελω να του το δειξω με αυτο τον τροπο.. οποτε να του το δωσω?)

2. Με όλα αυτά τα εμπόδια π ανεφερα παραπανω.. αξίζει να το προσπαθησουμε απο αποσταση η καλυτερα να το σταματησουμε μηπως πληγωθουμε κ οι 2?..

Απλά τον θέλω πολύ... ακομα και να το σταματησουμε τωρα.. (μολις τωρα γνωριστηκαμε γαμωτο) θέλω να ειμαι αισιοδοξος οτι μια μερα ισως κ να ειμαστε ξανα μαζι.. (γτ κάτι μ ειχε πει οτι υπαρχει περιπτωση στο μελλον αν δεν φυγει εξωτερικο να μενει εδω π ειμαι κ γω θεσνικη..)

Απλά νεράιδες δεν ξερω τι να κανω..προς το παρον τι προτεινετε?? να το προσπαθησω? η να το αφησουμε χαλαρα?.. τι???? Ειναι δυσκολο.. Κάτι αλλο ειναι οτι ειναι ευκολο να ξεκολλησω γτ γνωριζομαστε λιγο.. απλα δεν θελω να ξεκολλησω κ μ ειναι δυσκολο γτ τωρα τον θελω κ νιωθω οτι ειναι σημαντικος για μενα.. ενα σωστο καλο κ ωραιο παιδι γνωρισα επιτελους και φευγει...

εγραψα πολλά..! θα περιμένω απάντησή σας.!
Δημήτρης

 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φρεσκοερωτευμένε,

Ξέρω τι θέλεις να ακούσεις: «αχ τι ωραία, συνέχισε να ζήσεις τον έρωτά σου στον υπερθετικό». Αλλά εγώ δεν θα σου χαϊδέψω τα αυτιά. Παρότι υπάρχει μια ελάχιστη πιθανότητα στο τέλος αυτή η ιστορία να έχει χάπι εντ, πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να δεις ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα.

Η απόσταση είναι πολύ σημαντικός παράγοντας. Αν ήταν μια ήδη διαμορφωμένη σχέση θα μπορούσε ίσως να αντέξει την απόσταση για ένα μικρό διάστημα (6 μήνες το πολύ). Αλλά έτσι όπως είστε τώρα, ούτε ναι ούτε όχι, και προσπαθείτε να δείτε αν κολλάει, αν συντονίζεστε, πώς, με τι συνθήκες, πόσο και μέχρι πού, είναι πολύ απίθανο να το καταφέρετε από μακριά με διαλείμματα και με την απόλυτη αβεβαιότητα για το μέλλον (θα μείνει; θα φύγει;). Ένα άλλο καθόλου αμελητέο θέμα είναι ότι δεν έχει ξανακάνει τίποτε με άντρα. Το τρίτο είναι ότι δεν ξέρετε τι γίνεται με το σεξ.

Οπότε αν τα βάλω κάτω με ψυχραιμία και με καθαρούς υπολογισμούς, σου λέω ότι δεν βλέπω να ευοδώνεται η υπόθεσή σας. Το βλέπω δύσκολο, βασανιστικό, λειψό, πιο πολύ να κινείται στην σφαίρα της φαντασίας παρά της πραγματικότητας. Εν ολίγοις, μην ελπίζεις πολλά. Πάλεψέ το αν σου βγαίνει έτσι, αλλά έχε τα όλα αυτά υπόψη.

Για το CD δεν ξέρω το περιεχόμενο για να σου πω; Αν είναι τίποτε γλυκανάλατα τύπου je t' aime mon amour, και ne me quittes pas άστο καλύτερα. Αν όμως είναι Γονίδης ("Μια αγάπη δεν τελειώνει" κορυφαίο!), Στανίση ("Της Κόλασης το εισιτήριο") ή Καρράς ("Αγάπα με τις ώρες που μπορείς"), τότε δεν έχω καμία αντίρρηση.

Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι και μια Έφη Θώδη δεν θα με χάλαγε ("Πού να 'ναι τέτοια ώρα η αγάπη μου" ).

Τέλος αν θα του δώσεις ΚΑΙ το αρκουδάκι, τι να πω βρε παιδί μου; Αρκουδάκι; Θα μου πεις από το να του έδινες κανένα Hello Kitty, προτιμότερο το αρκουδάκι, οπότε, ξέρω 'γω, δώστο... Στα 21 σου πάντως εγώ θα διάλεγα κάτι που θα έπιανε τόπο. Κανένα dildo, κανένα κασκόλ, κάτι απλό για καθημερινή χρήση.

Φιλικά,

 

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Δημητράκο μου,

Τι τραβάς κι εσύ, έναν άνθρωπο βρήκες να σ’ αρέσει και σου βγήκε και τηλεμάρκετινγκ και ψιλοπροβληματικός και μπερδεμένος. Στα κομμάτια!

Έχω όμως και καλά νέα! Το ότι βρήκες έναν που σου άρεσε και του άρεσες σημαίνει ότι σίγουρα θα βρεις και άλλον που σου αρέσει και του αρέσεις. Στο υπογράφω! Θέμα στατιστικής είναι! Βγες έξω, γνώρισε γκέι αγόρια και σίγουρα κάποια στιγμή θα πετύχει η μαγιά και θα έχετε αμοιβαία αισθήματα ο ένας για τον άλλον. Φυσικά είναι εξίσου σίγουρο ότι θα γνωρίσεις και αγόρια που σε καραγουστάρουν αλλά εσύ γιοκ, όπως και το αντίθετο.

Άσ’ το παιδί να πάει στο καλό (έτσι κι αλλιώς μακριά που είναι τι να τον κάνεις;) και δώσε βάση στα αγόρια που είναι εντός ορίων νομού.

ΥΓ Δώσε και το αρκούδι, και το σιντί και το βρακί σου. Να είσαι απλοχέρης και γαλαντόμος με τα συναισθήματά σου!

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 93 guests και κανένα μέλος