Οι Δυο Νεράιδες

Λειτουργώ παθητικά

bottom-top-hard

Κατι που με προβληματιζει.

μεχρι τωρα στις σχεσεις μου χωριζα με αιτια το σεξ, με τον πρωην μου ηταν και αλλοι λογοι. εμπλεκα με παθητικους αντρες κατι που ειμαι και εγω και μου ζητησουν να τους παρω δεν μπορουσα παντα, ζητησα να το κανουν εκεινει σε μενα.
Με τον συντροφο μου κανει και τα 2, και οταν τον θελει πολλες φορες δεν μπορω να κανω ενεργητικο, λειτουργω παθητικα....... και στις φαντασιωσεις μου. Προσπαθω να μην εχω αγχος οταν θελει να του κανω ερωτα

Αντωνης

 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε,

Αφού ξέρεις τι θέλεις και τι δεν θέλεις, μίλησε με τον τωρινό σου φίλο αν τον ενοχλεί το να είναι μόνον ενεργητικός στη σχέση σας. Αν τον ενοχλεί και θέλει και αυτός να έχει που και πού (ή πάντα) τον παθητικό ρόλο και δεν του αρέσει αυτό που του προτείνεις, πρέπει να σκεφτείτε λύσεις.

Ή χωρίζετε και ψάχνεις πιο προσεκτικά για τον επόμενο, ή αν δεν θέλετε να χωρίσετε, αλλά ο φίλος σου χρειάζεται να κάνει και παθητικό σεξ, μήπως να σκεφτείτε την πιθανότητα να έχει "εξωσυζυγικές" σχέσεις σε μια αμοιβαία αποδεκτή βάση. Αν βέβαια διαφωνείτε στην τελευταία λύση, τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα. Θα είναι πάλι μια από τα ίδια για σένα... Καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Φιλικά,

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Αντωνάκη,

Κατάλαβε ότι ήδη κάνεις έρωτα με τον σύντροφό σου. Απλώς δεν τον πηδάς. Και δεν έχεις καμία υποχρέωση να σου αρέσει να πηδάς. Είναι απόλυτα εντάξει και φυσιολογικό να σου αρέσει μόνο να κάνεις παθητικό σεξ κι αυτό δε σε κάνει λιγότερο άντρα!

Βέβαια, κι ο σύντροφός σου έχει δικαίωμα να θέλει να πηδηχτεί. Πώς θα το λύσετε αυτό; Αν το θέλει πολύ και του λείπει, δοκιμάστε μήπως του το κάνεις με κάποιο ντίλντο. Αν δεν σας φτιάχνει αυτό, ή ανοίξτε τη σχέση σας ή χωρίστε. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη λύση.

Και μην το πολυσκέφτεσαι που χωρίζεις με αιτία το σεξ. Χωρισμοί μπορεί να συμβαίνουν και συμβαίνουν για εκατοντάδες λόγους. Μπορεί να χωρίζατε και γι' άλλους λόγους στο μέλλον.

Καλά σεξάκια!

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 394 guests και κανένα μέλος