Οι Δυο Νεράιδες

Είμαι γκέι 100%

we-can-do-it

Αγαπητές νεράιδες,

Πίστευα και πιστεύω στις νεράιδες, αν και προσωπικά τη δική μου νεράιδα καλής τύχης ακόμη δεν την έχω γνωρίσει. Όπως και να χει δε θα σας κουράσει με υπαρξιακά ζητήματα, αλλά με κάτι άλλο.

Είμαι και νιώθω γκέι 100%. Γουστάρω που είμαι γκέι, φαίνεται ότι είμαι γκέι και είμαι τυχερός στο ότι μου την πέφτουν αρκετά συχνά ακριβώς γιατί μου φαίνεται. Βέβαια, εμένα μου αρέσουν άντρες, τους οποίους δεν τους κάνεις γκει και δε σου περνά από το μυαλό ότι είναι γκει.

Μου αρέσει λοιπόν τρελά ένα παιδί από τη δουλειά, τον οποίο δεν κάνεις γκει. Στη δουλειά μου, αν και μου την έχουν πέσει κάποιοι, δε θέλω να προκαλώ, είμαι πολύ διακριτικός και μαζεμένος. Σπάω λοιπόν το κεφάλι μου να βρω έναν τρόπο προσέγγισης.

Υπάρχουν πολλά άτομα στο χώρο εργασίας και από τους ρυθμούς της καθημερινότητας, δε μπορούμε να πούμε και πολλά πέρα από ένα γεια τι κάνεις. Το τελευταίο που έκανα ήταν ότι τον έκανα add στο facebook.

Σας παρακαλώ, πείτε μου κάποιες ιδέες προσέγγισης, χωρίς όμως να τον φέρω σε δύσκολη θέση. Τι θα μπορούσα να του προτείνω;

Σπάω το κεφάλι μου και δε μου έρχεται τίποτα..

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας...

Άλκης

 

kali neraida 80x80

Κι εγώ σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω τι στο καλό θέλεις να μπλέξεις. Εσύ ο ίδιος δεν λες ότι δεν θέλεις να προκαλείς στην δουλειά; Εγώ επίσης πιστεύω ότι δεν πρέπει να μπερδεύεις την δουλειά με τα γαμήσια γιατί θα τα κάνεις μούτι στο τέλος.

Γιατί καίγεσαι τόσο πολύ να συνάψεις σχέσεις με τον τύπο; Προφανώς γιατί σου αρέσει σεξουαλικά. Αλλά για πες μου, τι ξέρεις γι αυτόν, πέρα από το ότι σου αρέσει; Έχεις καμία ένδειξη ότι μπορεί να είναι γκέι; Ή ότι μπορεί να ενδιαφέρεται σεξουαλικά για έναν γκέι; Το ότι "δεν φαίνεται ότι είναι γκέι" μπορεί πολύ απλά να σημαίνει ότι δεν είναι γκέι.

Θα σε απογοητεύσω, αλλά η στατιστική είναι εναντίον σου. Το 90% των αντρών δεν είναι γκέι, και το να θεωρούμε ότι μπορεί να γουστάρει κάποιος που συναντήσαμε τυχαία είναι πολύ τραβηγμένο. Θα έλεγα πριν αρχίσεις να κάνεις όνειρα, πρώτα να αποφασίσεις αν πρέπει να μπλέξεις ερωτικό-σεξουαλικά με κάποιον από την δουλειά. Αφού απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα και επιμένεις ότι πρέπει ντε και καλά να τον πλησιάσεις, δοκίμασε τον πιο απλό τρόπο: με το μαλακό. Δες πώς αντιδρά στις αναρτήσεις σου στο Facebook. Χαιρέτησέ τον και δες τι θα κάνει. Πιάσε μια στοιχειώδη κουβέντα για την δουλειά και δες αν θα δείξει κάποιο ενδιαφέρον. Πάντως αν θες την ταπεινή μου γνώμη, κράτα μικρό καλάθι και μην ζεις στα σύννεφα.

Φιλικά,

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Άλκη μου,

Πας γυρεύοντας για μπελάδες. Εκτός αν βαριέσαι την ευτυχία και την έλλειψη προβλημάτων και θέλεις λίγο δράμα και καημούς στη ζωή σου.

Τι θες και μπλέκεις με συνάδελφο; Αφού λες ότι είσαι «πολύ διακριτικός και μαζεμένος». Αν είσαι τόσο διακριτικός και μαζεμένος, να κόψεις τις μαλακίες στη δουλειά και να βρίσκεις γκόμενους και σεξάκι εκτός δουλειάς. Λες και χάθηκαν οι άντρες!

Απ' την άλλη, αν είσαι τρελός και παλαβός με τον τύπο, πάρε και τα ανάλογα ρίσκα. Βασικά, δείξε του ότι είσαι γκέι – είτε με λόγια είτε με πράξεις. Και δες πώς θα το πάρει. Μετά θα έχεις έστω κάποια ιδέα αν ενδιαφέρεται ή όχι.

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 73 guests και κανένα μέλος