Οι Δυο Νεράιδες

Να φύγω;

family-drawing

Είμαι χωρισμένη, έχω παιδί! Έχω σχέση με μια κοπέλα 3 χρόνια τώρα. Εξαιτίας της δουλειάς της πρέπει να φύγει. Θέλω να την ακολουθήσω έχω σοβαρό θέμα με το σπίτι με πιέζουν πολύ και δεν με αφήνουν να φύγω! Είναι λίγο δύσκολο να βρώ δουλειά στο μέρος που θα πάει αλλά μου λέει οτι θα τα καταφέρουμε! Αγαπιόμαστε πολύ! Σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα γι αύτην! Αξίζει?

 

kali neraida 80x80

Αν τα πράγματα είναι όπως τα λες, μάλλον δεν αξίζει. Αν δεν έχεις δουλειά, αν είσαι συνεχώς πιεσμένη, αν δεν μπορείς να θρέψεις μόνη σου το παιδί σου, όχι δεν αξίζει. Θα έχεις προβλήματα, γκρίνια, καυγάδες και στο τέλος θα χωρίσεις «σφαγμένη». Καλός ο έρωτας, ιδίως όταν δυσκολευόμαστε τόσο πολύ να τον βρούμε, αλλά θα πρέπει να είσαι προσγειωμένη και να βλέπεις τα προβλήματα και τις δυσκολίες της ζωής όσο γίνεται πιο ανεπηρέαστη.

 

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Φιλενάδα,

Μας γράφεις ελάχιστα πράγματα. Έχω διαβάσει χαϊκού που είναι πιο εκτενή απ’ το γράμμα σου. Πώς να σου απαντήσουμε, οι κακομοίρες με τόσα λίγα στοιχεία;

Ρωτάς: «αξίζει;» Πότε μα πότε το ξέρει την απάντηση στα σίγουρα ένας που έχει ερωτευτεί; Πάντα ένα ρίσκο υπάρχει όταν είμαστε σε μια σχέση. Βασιζόμαστε στα στοιχεία που έχουμε τώρα και παίρνουμε μια απόφαση, η οποία μπορεί να αποδειχτεί η σωστή ή η λάθος στο μέλλον. Αλλά δεν μπορούμε να το ξέρουμε στα σίγουρα. Δε γίνεται για καμία και κανέναν!

Ποιοι δε σε αφήνουν να φύγεις; Οι δικοί σου; Έχεις παιδί. Πώς θα το ζήσεις εκεί που θα πάτε; Έχει αρκετά λεφτά η κοπέλα σου; Αν δε βρεις δουλειά για αρκετό διάστημα, με τι θα ζείτε; Με τα δικά της; Φτάνουν; Δέχεται; Πού θα μείνετε; Το παιδί τι ηλικία έχει; Ξέρει για σας; Ότι θα έχει δυο μαμάδες;

Όλα αυτά είναι ερωτήματα που πρέπει να καθίσετε παρέα οι δυο σας και να τα κουβεντιάσετε. Δεν υπάρχει 100% σωστή απάντηση. Να κουβεντιάσετε σαν σωστό, σοβαρό ζευγάρι και να πάρετε μια απόφαση.


signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 86 guests και κανένα μέλος