Οι Δυο Νεράιδες

Το μωρό της Ρόζμαρι

 

babyΚαλησπέρα, νεραιδες!

Είμαι σίγουρος ότι σας έχουν ξαναστείλει πολλές φορές για αυτό το λόγο, αλλά θέλω να δώσετε και σε εμένα τις συμβουλές σας.

Είμαι 19 χρονών, φοιτητής στην Αθήνα. Θέλω να μου προτείνετε μαγαζιά στα οποία μπορώ να βγαίνω για να βρω κάνα μωρό ηλικίας μέχρι τα τριάντα περίπου. Και για καφέ το απόγευμα και για βράδυ. Έχω βρει κάποια άτομα από chat, αλλά δε παλεύεται η κατάσταση εκεί μέσα με τους ούγκανους που ψάχνονται.

Επίσης, σκέφτομαι να συμμετάσχω στις δράσεις της colour youth για να δικτυωθώ γενικότερα. Έχετε υπ' όψη κάτι παρόμοιο στο οποίο μπορώ να γνωρίσω γκει άτομα; αυτά! όποια άλλη ιδέα έχετε, είναι ευπρόσδεκτη!
Άκης

 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε,
Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο γκέι μαγαζί που να σερβίρει τους τέλειους γκόμενους. Αυτοί οι απαίσιοι περιφέρονται από το ένα στο άλλο και δεν παλουκώνονται πουθενά. Οπότε μάλλον πρέπει να κάνεις μια τσάρκα που και που στα κλασικά στέκια του Γκαζιού και περιχώρων μπας και πετύχεις κανέναν αδέσποτο.

Το Colour Youth είναι μια χαρά για γνωριμίες. Γενικά το κόλπο για να βρεις γκόμενο είναι να κινείσαι και να γνωρίζεις κόσμο. Συμφωνώ ότι τα chat είναι χάσιμο χρόνου.
Καλή σταδιοδρομία!

Φιλιά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Άκη μου,
Αν ακούσω άλλον έναν παπάρα να κακολογεί τα τσατ, λες και είναι κάτι που έφτιαξε ο Χίτλερ για να βασανίζει τις απανταχού αδελφές, θα τραβήξω τα βυζιά μου!

Αυτοί που κυκλοφορούν στα τσατ, κυκλοφορούν και παντού αλλού. Δεν είναι ούτε τέρατα εκεί μέσα ούτε άγγελοι αυτοί που δεν είναι στα τσατ. Παντού υπάρχουν ηλίθιοι. Απλώς στο τσατ βλέπεις τους ίδιους ηλίθιους πιο συμπυκνωμένα. Το συνολικό ποσοστό είναι το ίδιο.

Να πας στο Athens Pride, στην ΟΛΚΕ, στην Colour Youth, στο γκέι ταγκό για άντρες, στα μπαράκια, όπου υπάρχουν γκεούδια. Και κάτι θα βρεις. Αν μη τι άλλο, θα κάνεις φιλίες!

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 43 guests και κανένα μέλος