Οι Δυο Νεράιδες

Φτάνει η αγάπη;

 

bottomΑγαπημένες μου νεράιδες, αγνοήστε το προηγούμενο - βιαστικά γραμμένο - μήνυμα μου. Είναι πολλές οι λεπτομέρειες που ξέχασα και που ίσως σας βοηθήσουν να βγάλετε μία άκρη.
Είμαι ο ... (ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε) και είμαι 19 χρόνων. Από τα 16 μου (μέχρι σήμερα) διατηρώ σχέση με έναν αρκετά μεγαλύτερο μου άντρα (μου άρεσαν ανέκαθεν οι μεγαλύτεροι μου). Έχουμε σχέση 3 χρόνια και ομολογώ πως είναι τα καλύτερα χρόνια της μέχρι τώρα ζωής μου.

Εντάξει, είναι η πρώτη μου αγάπη και θέλω να είναι η παντοτινή (ξέρω, ακούγεται κλισέ αλλά είναι αυτό που νιώθω). Δεν είμαστε κοντά... έχουμε σχέση από απόσταση. Μην φανταστείτε όμως, πηγαίνω εγώ σχεδόν κάθε βδομάδα και βλεπόμαστε οπότε το θέμα μου δεν ήταν ποτέ αυτό. Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι. Με καλύπτει συναισθηματικά με καλύπτει αρκετά εκτός από ένα σημείο... (ωχ!) το σεξουαλικό.

Ήμουν από την πρώτη στιγμή ενεργητικός (αν και δεν κρύβω ότι μου αρέσει να είμαι ενεργητικός περισσότερο απ ότι παθητικός). Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θέλω να κάνω παθητικό. Όσες φορές προσπαθήσαμε είχαμε κάποια πράγματα που μας εμπόδιζαν (δεν είχε στύση). Όμως, το έπνιγα... έλεγα ότι είμαστε τόσο καλά, τόσο χαρούμενοι που αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί (?).

Χρειάστηκε να λείψω κάποιους μήνες λόγω υποχρεώσεων και αντέξαμε σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Μετά από αρκετό καιρό γράφτηκα στο Romeo για να δω τι παίζει (το λέω έτσι γιατί μου ακούγεται σαν ελαφρυντικό). Το Romeo ΠΑΝΤΑ μου βρωμούσε! δεν το ήθελα ποτέ και ακόμα δεν το θέλω! την σνόμπαρα αυτή την μπουτίκ κρεάτων. Μίλησα με έναν... εν τέλει βγήκαμε και γαμηθήκαμε. Έκανα παθητικό που ήθελα (ωχ, ωχ!). Βέβαια ήταν one-night stand και εξ' αρχής δήλωσα ψεύτικο όνομα, ψεύτικα όλα. Δεν θυμάμαι καν το όνομα του (που λέει ο λόγος).

Αυτά έγιναν τον Οκτώβρη. Μετά από αυτή μου την πράξη ένιωθα τόσο άσχημα, μα τόοοοοοσο άσχημα που απάτησα τον άνθρωπο που αγαπιόμαστε τόσο πολύ και με γεμίζει. Έσβησα το προφίλ αμέσως και για τους υπόλοιπους μήνες ήμουν καλά χωρίς να κάνω καμία κουτσουκέλα. Τις προάλλες όμως ξανά έφτιαξα προφίλ για να δω τι γίνεται πάλι (μαλακίες) και μίλησα με κάποιον που τελικά βγήκαμε και γαμηθήκαμε (και με αυτόν ναι) είχα τον ρόλο του παθητικού. Έκανε τόσο ωραίο κρεβάτι, είχε ένα εργαλείο μούρλια και ειλικρινά τέτοιο γαμήσι δεν έχω κάνει. Με τον ίδιο θα ξανά κάνουμε, θα ξανά κάνουμε. Είναι ο fuck buddy (ναι έμαθα και το fuck buddy σκατό πράγμα).

Το θέμα όμως δεν είναι εκεί αλλά στο ότι έχω αρχίσει να έχω συναισθήματα για τον «εραστή» μου. Νομίζω έχω αρχίσει να τον ερωτεύομαι. ΓΙΑΤΙ? Έχω τον άνθρωπο μου και αρχίζω να ερωτεύομαι άλλον. Φοβάμαι. Τον αγαπάω τον σύντροφο μου και δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εκείνον. Αλλά πολύ φοβάμαι πως θα τον ξανά απατήσω...

Δεν μπορώ να ζω διπλή ζωή. Δεν του αξίζει να έχει έναν άνθρωπο πλάι του που τον απατάει. Αλλά τι να κάνω? Μου αρέσει και να γαμιέμαι, πράγμα που δεν μπορεί να μου το προσφέρει. Φτάνει μόνο η αγάπη? Τι να κάνω που άρχισα να ερωτεύομαι τον άλλον? Δεν μπορώ να τον βγάλω από το κεφάλι μου.

Βοηθήστε με ~ αποστομώστε με. Είμαι σε αδιέξοδο...


 

kali neraida 80x80

Ερωτεύεσαι τον άλλο γιατί σου αρέσει η πούτσα πουλάκι μου, και αυτός σου την δίνει απλόχερα, είναι πολύ ξεκάθαρο, γιατί παιδεύεσαι; Καλή η αγάπη, αλλά το σεξ είναι απαραίτητο στοιχείο μιας σχέσης.

Οι λύσεις που βλέπω για την περίπτωσή σου είναι απλές: 1) κάνεις διπλή ζωή και βγάζεις τον σκασμό και σταματάς να τρώγεσαι με τα ρούχα σου, ή 2) μιλάς με τον άνθρωπό σου και είτε βρίσκετε μια από κοινού δεκτή λύση, είτε χωρίζετε .

Από κοινού αποδεκτή λύση μπορεί να είναι 1) να πάρεις το ελεύθερο να γαμιέσαι με τον άλλο, αλλά να σου ζητήσει να μην του δίνεις αναφορά, αλλά να το κρατάς για τον εαυτό σου 2) να γαμιέστε και οι τρεις μαζί παρέα.

Άλλες απορίες;

Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Αγαπητέ μπερδεμένε,

Στη ζωή μας ερωτευόμαστε και ξεερωτευόμαστε, χωρίς οι λόγοι πάντα να είναι λογικοί και ξεκάθαροι, ούτε για να ερωτευτούμε ούτε για να ξεερωτευτούμε. Έτσι πάει. Είσαι μόλις 19 χρονών και άρα έχεις ελάχιστες εμπειρίες ακόμα. Είναι απολύτως φυσιολογικό να θέλεις να γνωρίσεις και άλλους άντρες, να δοκιμάσεις σεξ και με άλλους. Αν αυτό ο μεγαλύτερος σύντροφός σου δεν μπορεί να το καταλάβει, κακό δικό του. Το ότι τον αγαπάς και σε αγαπάει δεν σημαίνει ότι δεν θέλετε –εσύ ή εκείνος– να κάνετε σεξ και με άλλους. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Γράφεις: «Έχω τον άνθρωπο μου». Ναι ε; Πού τον έχεις; Στο συρτάρι; Στο χρηματοκιβώτιο; Τους ανθρώπους δεν τους έχουμε. Δεν υπάρχει για πάντα. Είμαστε μαζί με κάποιον για όσο έχει νόημα και για τους δυο μας.

Και κάτι ακόμα: Το Ρόμεο μην το σνομπάρεις σαν πουριτανή αγάμητη γεροντοκόρη, που κρυφά χώνει πλάστες στο απαυτό της! Το Ρόμεο και όλα τα συναφή δεν είναι μόνο κρεαταγορά – είναι ό,τι το κάνει ο καθένας. Αυτές τις πουριτανικές μαλακίες στις συγχωρώ μόνο γιατί είσαι ακόμα μικρό και άμυαλο. Μη σε δω με κάνα μαλακισμένο προφίλ: «γίνε αυτός που θα με κάνεις να σβήσω αυτό το προφίλ» γιατί θα σε φτύσω.

{youtube}s0kqobQRcUo{/youtube}

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 426 guests και κανένα μέλος