Οι Δυο Νεράιδες

Είμαι η καβάντζα του;

 

soutΓεια σας. Σας γραφω γιατι μολις το διελυσα με το παιδι που τραβιομουν ποσο καιρο και ειμαι χαλια. Οτι χωρισαμε δεν μπορω να το πω γιατι πολυ απλα δεν ειχαμε σχεση. Σε λιγο θα καταλαβατε ποιος δεν ηθελε.

Αρχικα ειχαμε βγει δυο ραντεβου, το δευτερο ραντεβου εικοσαλεπτο και δν καναμε τιποτα, και μετα μαλωσαμε και ακολουθησε μια διακοπη ενος μηνος και κατι. Με ειχε σουταρει και τοτε. Απο τον απριλιο λοιπον που αρχισαμε να ξαναβρισκομαστε μετα απο παρακαλια μου μεχρι τωρα, δηλαδη δυο με δυομιση μηνες, ειχαμε συναντηθει μονο τρεις φορες. Μου ειχε πει οτι εμενε πλεον θεσσαλονικη λογω δουλειας ενω πιο πριν ειμασταν και οι δυο σε πολη της επαρχιας.

Ηξερα πως ηταν θεσσαλονικη και δουλευε αλλα δν περιμενα να βρισκομαστε και τοσο σπανια. Επιπλεον στο ενδιαμεσο ποτε δν εστελνε ενα μηνυμα, για τηλεφωνο ουτε καν μην ζηταω πολλα, ενω τα δικα μ ειχα καταλάβει οτι τα εβλεπε και δν απαντουσε η απαντουσε μετα απο ολοκληρες ωρες η και μερες. Γενικα μου εδινε την εντυπωση οτι με εχει πληρως γραμμενο. Και οσες φορες συναντηθηκαμε πηγαινα να ξεκινησω αυτη τη συζητηση αλλα καθε φορα καταφερνε να με τουμπαρει. Ελέγε δεν βλεπω συχνα το κινητο, δουλευω, σου απανταω σε ενα μηνυμα και μετα στελνεις αλλα ποσα, μν τρωμε καρτα για μαλακιες και τετοια.

Επιπλεον του ελεγα πως μου δινει την εντυπωση οτι με ειχε για καβαντζα αλλα το αρνιοταν κατηγορηματικα. Οταν εμαθε πως εκανα κατι με καποιον αλλο εγινε τουρκος και μου ειπε πως δν θελει να κανω κατι με αλλους αλλα μονο με αυτον. Αλλα και ο ιδιος, που του την επεφταν πολλοι οπως μου ελεγε, μου ειπε οτι δν εκανε τιποτα αλλο και πως δεν ηταν μαλακας που καθοταν μονο μαζι μου.

Τεσπα, συμφωνησαμε οτι θα κανω κατι μονο μαζι του οπως και αυτος φυσικα. Αχ και σε μια φαση πανω που. . . . ξερετε απαυτωνομασταν μου πεταει ενα θελω να κανω κατι μονο μαζι σου και συ το ιδιο. Ενταξει σε αυτο το σημειο εγινα κομματια. Τεσπα ειχαμε να βρεθουμε απο αρχες ιουνιου, και το φτυσιμο συνεχιζοταν απο πλευρας του με μια μικρη βελτιωση βεβαια, και του εστειλα μηνυμα αυτα τα παραπονα και οτι αν με ειχε μονο για μια χαζοξεπετα της κακιας ωρας οφειλε να μ το πει για να αποφασισω αν θελω να συνεχισω ετσι. Του ειχα ανφερει και κατι περι παραμυθιασματος και νευριασε και με χωρισε απο μηνυμα λεγοντας να μην του ξαναστειλω τιποτα και οτι δεν προκειται να απαντησει. Αληθεια ελεγε δν απαντησε σε τιποτα. Μου το παιξε πολυ θιγμενος και οτι δν μπορει να μ εξηγει καθε φορα τα ιδια.

Επιπλεον μου ειχε πει πως ειχε ερθει σημερα στη πολη μου για να μου κανει εκπληξη. Ολοι μου λενε οτι αυτο το τελευταιο ηταν φουλ στο ψεμα και να με κανει να νιωσω ασχημα. Πιστευετε οτι οντως με ειχε γραμμενο και με θυμοταν μια στο τοσο μονο για σεξ η εγω παραλογιζομαι. και ειχε δικιο να μου πει τελος οριστικα τοσο απλα και ευκολα απο ενα μηνυμα. με γουσταρε ποτε πραγματικα. τα τρια τελευται ειναι ερωτησεις απλα δν μπορω να βαλω ερωτηματικο. *btw αυτος ειναι 26 και γω 17. με εχει σουταρει και με αφησε να καιγομαι και γω τον γουσταρω τρελα

Γιώργος


 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε,
Προσγειώσου. Να το ξαναπώ; Προσγειώσου στον κόσμο της πραγματικότητας και άνοιξε τα μάτια σου. Τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα και, πίστεψέ με, τα βλέπουν όλοι όσοι διαβάζουν το γράμμα σου, εκτός από εσένα. Ο τύπος δεν γουστάρει και πιθανόν να μην πολυγούσταρε ποτέ. Μα θα μου πεις «μου έλεγε αυτό, μου έλεγε το άλλο». Μπούρδες!

Αν έχω μάθε ένα πράγμα από την πολυτάραχη ζωή μου (όχι ότι δεν το ήξερα από πριν ως Νεράιδα, αλλά το εμπέδωσα μετά από πολλές σφαλιάρες), είναι να ΜΗΝ ακούς και να μην βασίζεσαι στο τι λένε οι άνθρωποι. Να βλέπεις μόνον το τι κάνουν. Αυτό έχει τελικά σημασία. Τι να το κάνεις να σου τάζω λαγούς με πετραχείλια, αγάπες, έρωτες, να κάνω σκηνές ζήλειας κλπ, ενώ στην πράξη να σε έχω στο φτύσιμο, να σε θυμάμαι μια στο τόσο όταν έχω καύλες, να αδιαφορώ για το αν ζεις ή πέθανες, να απολαμβάνω το ότι βασανίζεσαι;

Και ο τύπος «σου», με την συμπεριφορά του έδειξε επανειλημμένα ότι δεν γουστάρει. Στο τέλος σε έφτυσε κατάμουτρα, σε κορόιδεψε, και εσύ τώρα κάθεσαι και «καίγεσαι και τον γουστάρεις τρελά».

Καίγεσαι γιατί σε απέρριψε διότι ως γνωστόν οι άντρες είναι σαν τα γραμματόσημα: «όσο τους φτύνεις τόσο πιο πολύ κολλάνε» (κλασική ατάκα, αλλά 100% αληθινή). Λοιπόν, μάζεψε τα κομμάτια σου και αν έχεις λιγάκι σεβασμό στον εαυτό σου, φτύσ' τον και εσύ. Σβήσε από παντού τα τηλέφωνά του, τα μέιλ, τα SMS, κόψε κάθε γέφυρα επικοινωνίας και στείλε τον στον διάολο και ακόμη παραπέρα. Μην του ξαναδώσεις την χαρά να παίξει μαζί σου, ούτε να του τονώσεις τον εγωισμό ότι τρέχεις από πίσω του παρακαλώντας. Τέλος οριστικά!

Πάρτα πάνω σου και ξεκόλλα!!

Φιλιά

 

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Γιωργάκη, χτύπησες πουθενά το κεφάλι σου σε μικρή ηλικία και χάζεψες; Ο τύπος ΔΕΝ σε γουστάρει, τελεία και παύλα. Κόψ' τον από τη ζωή σου χτες! Δεν έχει μα μου, μήπως αν, άραγε και άλλες μαλακίες. Ο τύπος δεν θέλει ή ακόμα κι αν ήθελε δεν σου κάνει καλό. Είσαι μόλις 17 χρονών, σιγά μη βρεις από τώρα τον έρωτα της ζωή σου. Βράζει ο τόπος από άλλα αγόρια, βρες κάποιον που να σου φέρεται καλύτερα.

Μην τολμήσεις να επικοινωνήσεις ξανά μαζί του, εκτός αν είσαι τόσο χοντρομαλάκας και γουστάρεις να σου φέρονται σαν σκουπίδι. Οπότε πάω πάσο.

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 31 guests και κανένα μέλος