Οι Δυο Νεράιδες

Πού να ψωνιστώ;

 

bearsΚαλησπέρα αγαπημένες μου νεραιδούλες! Τι κάνετε; Χωρίς διάθεση κολακείας, αν δεν υπήρχε η στήλη σας να μας λύσει και κάνα ψυχολογικό θα μας είχαν δέσει όλους τώρα. Είναι απίστευτη η βοήθειά σας και θέλουμε να σας διαβάζουμε συνέχεια.

Στο ψητό τώρα.. Έκλεισαν τις πιάτσες;;

Εκεί που ωραία και καλά έκανα τα ψώνια μου από το Πεδίο του Άρεως που και που, πάω μια ωραία βραδιά για λίγη δράση και βλέπω ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΑΝΤΟΥ! Ρωτάω εκεί στο περίπτερο και μου λέει, πάει το πεδίο του Άρεως. Πλέον θα παραμένει κλειστό μετά την δύση του ηλίου. Χέσε μέσα δηλαδή.

Λέω δεν πειράζει, τι είχαμε τι χάσαμε πΣο λέω σε ξεχάσαμε, ξεκινάω για Ζάππειο! Φτάνω λοιπόν και βλέπω 3 περιπολικά κάτι φάρους, κάτι ιστορίες.. Ρωτάω και εκεί κάποιον, Πάει και το Ζάππειο. Έκλεισε! Πλέον και αυτό θα φρουρείται!!

Οπότε έρχομαι στο προκείμενο.. Τυπάκια σαν εμένα που θέλουν δράση Χθες, που μπορούμε να πάμε; Μήπως μεταφέρθηκαν οι πιάτσες πουθενά αλλού; Που θα βρω αρρενωπούς αρκούδους;; ή έστω κανά μαγαζί που να μαζεύει κόσμο.

(Μην μου πείτε για σάουνες και φάτε μάτια ψάρια γιατί δεν παίζουν 10 ευρα για πασαρέλες στον ατμό και κριτικές επιτροπές που σε σκανάρουν από πάνω μέχρι κάτω χωρίς να γίνει τίποτα.)

Υπάρχουν δυο εφαρμογές για τα κινητά το Grindr και το Scruff που είναι κάτι σαν πιάτσα και βρίσκεις εκεί τύπους για σεξ και γνωριμίες. Αξίζουν;

Και τέλος, μπορείτε να μου δώσετε τηλέφωνο gay friendly πρωκτολόγου - γαστρεντελορόγου για καμιά κολονοσκόπηση; [Αχρείαστος να'ναι αλλά από το να τρέχω τελευταία στιγμή]

Φιλάκια

Κοντσίτος ;-)


 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε
Δυστυχώς τα πράγματα είναι όπως τα περιγράφεις. Η περίφραξη, μαρμαρόστρωση και λαμπρή φωταγώγηση του Πεδίου άρχισε επί της ομοφοβικής (;) δημάρχου Ντόρας Μπακογιάννη. Λίγο πριν από αυτήν ο αλήστου μνήμης Δήμαρχος Αθηναίων μεγαλειότατος κ. Αβραμόπουλος («ο κύριος τίποτε» κατά Πάγκαλο) είχε φωτοστολίσει το Ζάππειο με δεκάδες προβολείς σαν χριστουγεννιάτικο δένδρο, στέλνοντας τον λογαριασμό της ΔΕΗ στους πολίτες.

Πάντως αν το Πεδίο του Άρεως «χάθηκε» ως πιάτσα, μικρό το κακό. Η ξινισμένη και άκρως εκλεκτική πελατεία του έχει μετακομίσει στις σάουνες και τα νέα πορνοσινεμά. Όσον ποδαρόδρομο έκανες στο Πεδίο μέχρι να σου καθίσει γκόμενος, τον ίδιο μπορείς να κάνεις πλέον μέσα σε κλειστό χώρο, δυστυχώς χωρίς το ρομαντικό τοπίο, αλλά ευτυχώς χωρίς βροχή, κρύο, χιόνια, χιονοστιβάδες και λοιπές θεομηνίες.

Όσο για το Ζάππειο, όπως θα θυμούνται οι παλαιότεροι /-ες και την προηγούμενη φορά που η Ελλάδα είχε την προεδρία της ΕΕ (μη χέσω!) πάλι ήταν τίγκα στην αστυνομία, τα περιπολικά κλπ. Όταν τελείωσε η προεδρία, βαρέθηκαν οι «άντρακλες» αστυνομικοί και οι πάνσοφοι διοικητές τους να κυνηγάνε τις αδερφές και τα πράγματα ηρέμησαν. Ελπίζω λοιπόν με το τέλος της ελληνικής προεδρίας το Ζάππειο να «ξανανοίξει» γιατί έρχεται καλοκαίρι και οι σάουνες δεν λένε. Για πιο μακροχρόνια, με το που θα μας βγάλει ο Τσίπρας από την ΕΕ, τώρα σύντομα, είμαι βεβαία ότι το Ζάππειο να λάμψει ξανά και να θυμηθεί τις παλιές του δόξες.

Οι δύο εφαρμογές που αναφέρεις κάτι κάνουν, αλλά γενικώς οι αδελφές έχουν παραξενέψει και σε περνάνε από 500 κόσκινα πριν σκεφτούν να κάνουν κάτι μαζί σου. Συχνά μάλιστα σε περνάνε πρώτα από τα 500 κόσκινα, σε εγκρίνουν και μετά αποφασίζουν ότι δεν τους κάνεις και εξαφανίζονται. Δεν ξέρω, κάτι δεν μου κάθεται καλά με αυτή την κατάσταση. Γερνάω;

Φιλικά

ΥΓ οι γιατροί δεν είναι σαν το φυλαχτό να το έχεις στον κόρφο σου. Αν τους χρειαστείς, τα ξαναλέμε.

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Κοντσίτε μου,

Οι πιάτσες δεν είναι σαν τον έρωτα να κρατάνε για πάντα. Εξελίσσονται, αλλάζουν. Στο Πεδίο γίνεται λίγο παιχνίδι τη μέρα, αλλά το βράδυ είναι περισσότερο επί χρήμασι πλέον και αρκετά επικίνδυνο. Έχει αλλάξει η πληθυσμιακή του σύσταση στο πιο ξενόφερτο και δυστυχώς οικονομικά εξαθλιωμένο. Κάπου πρέπει να πάνε κι αυτοί οι άνθρωποι. Στο Ζάππειο απ' ό,τι με πληροφορούν κάτι πολύ καλά παιδάκια συνεχίζεται ακάθεκτο το ψωνιστήρι.

Όσον αφορά τα απς κινητών, ναι, είναι η τελευταία τρεντιά και γίνεται κακός χαμός. Σίγουρα θα γνωρίσεις κόσμο από εκεί, καλούς, κακούς, έξυπνους, βλάκες, μαλάκες, παιδιά μάλαμα, όλα τα 'χει ο μπαχτσές, ακριβώς όπως παντού αλλού. Γνωρίζω παιδιά που έχουν βρει τον έρωτα τον αληθινό μέσω κινητού, όπως εξάλλου έχει συμβεί αυτό και στα πάρκα. Απλά, θέλει ψάξιμο – όχι με τα πόδια, αλλά με τον αντίχειρα.

Για τους γιατρούς που αναφέρεις, επειδή τον κώλο μας πρέπει να τον κρατάμε πιο καθαρό απ' ό,τι τον πάγκο της κουζίνας, σου στέλνουμε με προσωπικό μέιλ ονόματα κάτι γκέι φρέντλυ γιατρών που ξέρουμε.

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 132 guests και κανένα μέλος