Οι Δυο Νεράιδες

Με θελει ή οχι;

 

eyingΑγαπητες Νεράιδες εχω θεμα. . .
Ειμαι δευτερα λυκειου και απο τοτε που ημουν δευτερα γυμνασιου ΚΑΘΕ χρονο τα εφτιανα και τα ξαναχαλαγα με ενα συγκεκριμενο ατομο (ας τον πουμε γιωργο γιατι δεν θελω να χρησιμοποιησω αληθινα ονοματα) που ειναι ενα χρονο μεγαλυτερος απο εμενα.

Ετσι εγινε και φετος και εχουμε χωρισει εδω και 20 μερες σχεδον. Ολα αυτα τα χρονια εννοειται ειχα και αλλες σχεσεις που δεν κρατουσαν ουτε ενα μηνα φυσικα μιας και δεν ειμαι των σχεσεων αλλα περισσοτερο των ξεπετών.

Απο περυσι λοιπον μου αρεσε πολυ ενας απο τους κολλητους του(ας τον πουμε Νικο). εκανα κινηση αλλα μία υπηρχε ανταποκριση μία οχι. ειπε στην κολλητη μου οτι του αρεσω κτλ. αλλα δεν καναμε τιποτα γιατι την μια ηθελε και την αλλη δεν ηθελε για αγνωστους λογους.

Ερχεται λοιπον και η φετινη χρονια και αφου εχω ηδη χωρισει με τον γιωργο που νταραβεριζομασταν εδω και χρονια αντιληφθηκα εγω και οι κολλητες μου οτι με κοιταει ο νικος εντονα κτλ και επισης εχει κανει κανα δυο κινησεις να μιλησουμε που κανονικα δνε λεμε ουτε γεια. Τον εκανα λοιπον αντ στο φβ μιας και δεν τον ειχα και δεν με δεχεται ουτε με απορριπτει. . . και με λιγα λογια αν χωθω ξανα λογικα θα φαω ακυρο γιατι ουτε 20 μερες δεν εχω που χωρισα με τον γιωργο και γενικως αυτην η παρεα ειναι δεμενη μεταξυ τους, τα λενε ολα.

και λογικο ειναι να με βγαλουν και τσολι(συγνωμη για την εκφραση) μιας και παω απτον εναν φιλο στον αλλον(Εχω κανει κατι και με κανα 2-3 αλλους φιλους απο την παρεα του γιωργου και του νικου) αλλα αν δεν κανω εγω κινηση αυτος μπορει να περιμενει απο εμενα γιατι γενικως ειναι ντροπαλος και δεν εχει κανει και πολλες σχεσεις και ουτε ειχε πολλες κατακτησεις. . αλλα τον βλεπω οτι με κοιταει,λετε να ναι η ιδεα μου;Πιστευω οτι δεν θελει να μαλωσει με τον γιωργο γιατι σαν ατομο ειναι οξυθυμο και εχει ξαναμαλωσει με φιλους του και ατομα για μενα. . τι να κανω;;

Εύα

kali neraida 80x80

Αγαπητέ (ή αγαπητή) Εύα,

Δεν ξέρω αν μιλάω σε αγόρι ή κορίτσι, γιατί από το (με μια μόνον τελεία!) γράμμα σου δεν φαίνεται τίποτε και δεν έχω πρόχειρη την γυάλινη σφαίρα μου να το ξεκαθαρίσω, αλλά δεν πάει στο διάολο, ότι και να είσαι, τα ίδια θα σου πω.

Αντί να κάθεστε και να κοιτάζεστε «έντονα» σαν τα αλλήθωρα, δεν λέτε και καμία κουβέντα; Δεν μπορείς να συναντήσεις τον Νίκο κατ' ιδίαν, όχι ανάμεσα σε 10 άλλα άτομα και να μιλήσετε; Να καταλάβεις τι παίζει; Να πάτε καμία βόλτα; Κανένα σινεμά; Για καφέ, για μουστάρδες στον Βασιλόπουλο, για πίτσες, για ποδήλατο, για τρέξιμο, για video games, για παγωτό, για άραγμα στον καναπέ, για διάβασμα (πώς μου ήρθε αυτό το τελευταίο; δεν παίζομαι!).

Το αν σε γουστάρει ο άλλος δεν φαίνεται μόνο από το αν σε κοιτάζει, αλλά και από το αν θέλει να είσαστε μαζί, να κάνετε πράγματα, από το αν θα σε ψάξει, θα σε πάρει τηλέφωνο, θα επιδιώξει την παρέα σου. Αν αρχίσει να «δένει» το σκηνικό, να αναπτύσσεται μια πιο στενή, διαπροσωπική σχέση, ε, τότε σκέψου και το παραπέρα. Αν δεις δηλαδή ότι υπάρχει ανταπόκριση, μπορείς να του δείξεις/ πεις ότι τον γουστάρεις. Θα έρθει πιο γλυκά και πιο φυσιολογικά και αν είσαι δεμένος με έναν φίλο σου, δεν θα τον «ξεμπροστιάσεις», ούτε θα τον εκθέσεις στην παρέα του (εκτός αν είσαι τρελά μαλάκας). Ναι, θέλει προσπάθεια και θέλει και χρόνο. Δεν θα γίνουν όλα αυτά μέσα σε ένα ΣΚ, το καταλαβαίνεις. Αλλά κάπως έτσι προσεγγίζεις τους ανθρώπους.

Διαφορετικά, έτσι στο ξεκάρφωμα να του βεντουζωθείς στον πούτσο και να γαμιέστε σαν τα κουνέλια, λιγάκι άσχετο μου φαίνεται, και όχι, δεν θα βάλω το χεράκι μου να βοηθήσω με προχωρημένα μαγικά, μην επιμένεις.!!. Άσε που θα νομίσει ότι είσαι λυσσάρης (ή λυσσάρα, σου είπα δεν ξέρω με ποιόν μιλάω) και μπορεί να φύγει τρέχοντας φοβούμενος την σωματική του ακεραιότητα.

Μα θα μου πεις «εγώ μια ξεπέτα θέλω με το παιδί, σιγά μην συνάψω και σχέση». Αν σκέφτεσαι έτσι, σύμφωνοι, αλλά τότε καλύτερα να ψάχνεις τις ξεπέτες σου ΕΚΤΟΣ παρέας, για να μην έχεις μπερδέματα. Εντός παρέας μπορεί να γίνει τελείως μούτι η κατάσταση.

Οπότε αν επιμένεις «Νίκος, Νίκος, Νίκος», κάνε ό,τι νομίζεις, αλλά να είσαι προετοιμασμένος (-η) για σχόλια και διάφορες παπαροειδείς καταστάσεις που εμένα δεν με φτιάχνουν καθόλου.

Γκούντ λάκ

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Φιλαράκι μου,

Κουράστηκα και μόνο που διάβασα το γράμμα σου, όχι να τα έκανα κιόλας.

Ρωτάς τι να κάνεις:

Ένα διάλειμμα! Δεν σε τσούζει;

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 39 guests και κανένα μέλος