Οι Δυο Νεράιδες

Οικογένεια και άλλα κακά

 

familyΚορίτσια καλησπέρα, σας σκεφτόμουν όλη μέρα...στη κυριολεξία...
Που είστε??Στο site του 10% έχουμε καιρό να δούμε δημοσίευση απο τις καταπληκτικες συμβουλές σας..!!! Επεσα και εγω ομως στην ανάγκη σας, και ελπίζω να δω σύντομα απάντηση σας γιατι θα ζουρλαθώ!

Ειμαι Ο Νικηφορος και ειμαι 22 χρονων, ζω σε μια πολη, λιγα χιλιομετρα μακρια απ'την Αθηνα..εδω στη πολη φιλους δεν εχω..μονο κατι «φιλες» της πλακας για χαβαλε σε ωρες αναγκης.. Οι καλυτεροι και σπουδαιοι φιλοι μου ζουν στη Αθηνα, ξερουν τα παντα για μενα και σχεδον 2 φορες την εβδομαδα που τους βλεπω περναμε υπεροχα..!

Απο το ερωτικο κομματι...δυσκολα τα πραγματα..αυτο το καλοκαιρι..εκανα λιγο σεξ..και βγηκα αλλα 2 αποτυχημενα ραντεβου... Απο εργασια..τιποτα απολυτως..και δυστυχως ακομα να απογαλακτιστω απο το σπιτι μου που το θελω τοσο πολυ.. Το θεμα μου ομως ειναι....οτι στο σπιτι εχουν μπει ψυλλοι στα αυτια...

Για την ακριβεια..κατι εχουν μυριστει...ανησυχουν που παω Αθηνα να δω τους φιλους μου και φοβουνται μηπως εχω μπλεξει...

Απο την αλλη ο αδερφος μου ειδε οτι παρακολουθω γκει πορνο!!Βεβαια αντεδρασε ψιλοκουλ..αλλα αρχισε οτι οι δικοι μας θα στεναχωρηθουν πολυ και θα γινει χαμος...φοβαμαι.....(βεβαια οι δικοι μου δηλωνουν αντιρατσιστες αλλα μακρια απ΄το σπιτι μας)...ειμαι σε απογνωση τι να κανω..?? (Σορρυ για τους τονους)

Νικηφόρος

kali neraida 80x80

Γιατί σε απόγνωση; Ιδίως αφού οι γονείς σου δηλώνουν αντιρατσιστές. Βέβαια θα μου πεις, όταν το «πρόβλημα» το έχει ο άλλος, κάνουμε ωραία κηρύγματα. Όταν έρθει σε μας, τότε σε θέλω! Δεν μπορώ να ξέρω ή να φανταστώ πώς θα αντιδράσουν οι δικοί σου σε ενδεχόμενη αποκάλυψη. Αν είναι γενικά ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι, ακόμη και αν στην αρχή αντιδράσουν περίεργα ή υπερβολικά (από την έκπληξη), τελικά θα το αποδεχτούν. Αν είναι μόνο στην θεωρία, τότε δεν ξέρουμε τι θα βγει. Εσύ που τους ξέρεις καλύτερα μπορείς να έχεις μια ιδέα περισσότερη. Και μόνον εσύ θα αποφασίσεις αν πρέπει να το πεις, ή αν αφήσεις τα πράγματα να πάρουν μόνα τους τον δρόμο τους.

Από την άλλη και ιδίως στην δεύτερη περίπτωση, καλό θα είναι να είσαι προετοιμασμένος για το τι θα τους πεις, αν ο αδερφός σου ή δεν ξέρω ποιος άλλος, τους το «σφυρίξει». Μην έχεις καθόλου τύψεις, μην απολογείσαι, μείνε σταθερός σε αυτά που λες και μην ζητάς συγγνώμη. Είσαι αυτός που είσαι, έτσι γεννήθηκες, είσαι γκέι και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν αλλάζει (όπως το σχήμα των δακτύλων σου, το χρώμα των μαλλιών σου, τα μάτια σου κλπ) και πέρνα στην αντεπίθεση: «αφού δηλώνετε αντιρατσιστές, πώς τώρα σας ήρθε η ιδέα να μου την πείτε; Μέχρι εδώ φτάνει ο αντιρατσισμός σας; Δεν καταλαβαίνω γιατί φωνάζετε και τι δεν αποδέχεστε; Το ότι έχω καφέ μάτια; (ή δεν ξέρω τι άλλο χρώμα). Είναι αυτό θέμα συζητήσεως; Ή διαπραγματεύσεως; Πάτε καλά;». Ή οποιαδήποτε άλλη παραλλαγή σου έρθει πρόχειρη.

Βέβαια μπορείς να διαλέξεις να το παίξεις τρελός τύπου «τι παπαριές είναι αυτά που λέτε; Αφήστε με ήσυχο!», αλλά σ' αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μπορείς να το υποστηρίξεις κάπως, δηλαδή να κρύβεσαι επιμελώς. Εσύ ξέρεις ποια από τις λύσεις θα ακολουθήσεις.

Σχετικά με τους φίλους σου από την Αθήνα, μέχρι να δημιουργηθεί «πρόβλημα» στο σπίτι, κάνε την ζωή σου όπως μέχρι τώρα. Αν σου πούνε οτιδήποτε, ξεκαθάρισέ τους ότι είναι οι μόνοι φίλοι που έχεις στον κόσμο, και αν τους χάσεις από την στραβοκεφαλιά τους (των γονιών σου δηλαδή) και μείνεις ολομόναχος θα πέσεις στα ναρκωτικά ή στα ψυχοφάρμακα ή και στα δύο, οπότε «αφού δεν ενοχλώ κανέναν, αφήστε με ήσυχο!»

Μην πανικοβάλλεσαι, και προσπάθησε να βάλεις τα πράγματα στη σειρά.

Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Νικηφόρε μου,

Καταρχάς μπράβο σου που έχεις φροντίσει ν' αποκτήσεις φίλους, που ξέρουν για σένα και περνάτε υπέροχα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό: να έχεις τουλάχιστον μερικούς ανθρώπους με τους οποίους είσαι ο εαυτός σου, χωρίς να υποκρίνεσαι.

Τώρα στα σκατά στη ζωή σου: μην το παίρνεις δεδομένο ότι θ' αντιδράσουν είτε ωραία είτε άσχημα. Το πιθανότερο είναι να είναι ένα μείγμα των δύο. Μέχρι να καταφέρεις να σταθείς στα πόδια σου οικονομικά και να ανεξαρτητοποιηθείς, αν δεν καταπιέζεσαι πάρα πολύ στο σπίτι και δεν σε πρήζουν, κράτησέ το κρυφό. Αν όμως τα πράγματα αγριέψουν και σε πιλατεύουν πάρα πολύ, πες τους το. Δεν θα είναι το τέλος του κόσμου. Ούτε η πρώτη τους αντίδραση, αν είναι κακή, πάει να πει ότι θα είναι μόνιμη. Θα το συνηθίσουν κι αν είναι σαν τους περισσότερους έλληνες γονείς, θα προσποιούνται ότι δεν τους είπες τίποτα.

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 52 guests και κανένα μέλος