Οι Δυο Νεράιδες

15489 προβλήματα στον δρόμο για το κρεβάτι

 

obstaclesΓλυκιά και λιγότερο γλυκια νεραιδούλα χρόνια πολλά! (και στους πονεμενους αναγνώστες το ίδιο!). Α το ποια ειναι ποια θα σας αφησω να το βρειτε μονες σας!

Λοιποοον.... κοντευω να 30αρισω και δεν εχω κανει ποτε μια σοβαρη σχεση που να κρατησει. Ξερετε αυτο που εχουν πολλοι 2-3 χρόνια κτλ... Το περισσοτερο που εχω καταφέρει ειναι 2 εβδομάδες. Ειμαι αρκετα ντροπαλο ατομο και μαζεμενο γενικα. Μου ειναι εξαιρετικα δυσκολο να εμπιστευτω κάποιον και να του ανοικτώ συναισθηματικά. Όσες φορες πηγε να γίνει κάτι με κάποιο άτομο που με ελκυε στο πισω μέρος του μυαλού μου τρέχαν διάφορα (με θέλει όντως; θελει κατι σοβαρό η σκάει τη πλακα του; κτλ). Το αποτέλεσμα ειναι να μη εχω καν στύση και να νομιζει οτι δεν τον θελω ή να φαινομαι το «ελλατωματικο προιον».

Εμπειριες δεν εχω πολλες ( ναι εχω καποιες). Οι ξεπετες δε μαρεσουν καθως δεν υπαρχει καθολου συναισθημα. Σαν να μη μου φταναν ολα αυτα εχω και πολυ απαιτητικο γουστο. Δεν μου αρεσουν οι Ελληνες γενικα (ΟΠΤΙΚΑ) και με ελκυουν οσοι εχουν ευρωπαικα χαρακτηριστικά. Φυσικά οσοι εχουν αυτα τα χαρακτηριστικα ειναι αρκετα ελκυστικα ατομα και η ουρα των υποψηφιων για αυτους ειναι μεγάλη. και εγω βρισκομαι καπου στο τελος καθως πλεον νιωθω μετριος τουλαχιστον οπτικα.

Και το αλλο: οπως ειπα ειμαι αρκετα ντροπαλος, μου ειναι αδυνατον να δω κάποιον εξω που να μου αρεσει και να του το πω. Για παραδειγμα ειναι ενα παιδι που δουλευει σε ενα καταστημα και εχω φαει κολλημα, ειναι εκει το ξερω και εχω παει ξανα και ξανα... αλλα δεν μπορω να μιλησω, δε μπορω να το εξηγησω απλα δε γινεται. Απο τα online site και εφαρμογες κτλ ειμαι πολυ απογοητευμενος. Οκ ισως να ναι οι φωτογραφιες μου αθλιες αλλα μου φαινονται ολα τοσο ρηχα. Οι μισοι θελουν σχεση και μολισ βρεθειτε σε πανε για ξεπετα στο δωματιο τους. Η το αλλο: ολοι οι παθητικοι δηλωνουν vers και μετα σε κοιτανε σαν να σαι ουφο. Και η λιστα παει μακρια. Ναι το εχω προσπαθησει πολυ καιρο αλλα δεν. Και τελος τα κλαμπ... Ντιβες. οι μονοι που μου εχουν μιλησει ποτε ειναι ξενοι. Οι αλλοι δεν κοιτανε ποτε. ΠΟΤΕ!

Για να μη παρεξηγηθω , δεν κραζω κανέναν. Ειμαι άτομο που δέχεται τα πάντα γενικά και δέχομαι οτι καπιοι ειναι διαφορετικοι απο μενα και εχουν άλλες προτιμήσεις (και oi vers και οι ντιβες και οι ξεπετες) και σε καμια περίπτωση δεν τα κατηγορώ αυτά. ΑΛΛΑ δεν είναι ο τρόπος μου. Θελω τα φώτα σας. Ενα περιβάλλον που να μπορω να γνωρίσω άτομα σαν εμενα. Οχι μια φωτογραφία ουτε ένα πολύ ομορφο στολιδι που χορευει ωραια αλλά με κανει να νιωθω ενα τιποτα. Η το σημαντικοτερο: Θα ήθελα μια συμβουλη για να νικησω τους φοβους μου.

Σας ευχαριστώ και να στε παντα καλα!

Νικολαος

 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε,

Οι φόβοι, δυστυχώς, δεν νικιούνται με συμβουλές, πολύ δε περισσότερο αν δεν ξέρουμε τι πράγμα φοβάσαι ή τι πραγματικά αντιπροσωπεύουν οι φόβοι σου. Είναι έλλειψη εμπειριών, είναι χαμηλή αυτοεκτίμηση, είναι τρικλοποδιές που βάζεις ο ίδιος στον εαυτό σου για να ΜΗΝ κάνεις τελικά την σχέση που θεωρητικά ονειρεύεσαι, αλλά στην πραγματικότητα σε αγχώνει και κάνεις ό,τι μπορείς για να την αποφύγεις;

Αν το πρόβλημα είναι τόσο σοβαρό, ίσως να χρειάζεσαι συμβουλή ειδικού (ψυχολόγου) και όχι Νεράιδας. Οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν έχει νόημα να συζητάμε για «μαγικούς» χώρους όπου θα συναντήσεις τους άντρες των ονείρων σου. Το θέμα μού φαίνεται ότι δεν είναι οι χώροι, αλλά οι φόβοι.
Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Νικολάκη,

Όποιος δε θέλει να πηδήξει, δέκα μέρες κάνει τσατ. Εμ είσαι ντροπαλός, εμ σου αρέσουν οι πολύ όμορφοι, εμ δεν βάζεις ωραίες φωτογραφίες στα σάιτ, εμ θέλεις έρωτες και σοβαρή σχέση από την πρώτη στιγμή. Μήπως να προσγειωθείς λίγο στην πραγματικότητα;

Νομίζω ότι όλα αυτά τα τεράστια εμπόδια που σου βάζεις είναι επειδή δεν θέλεις να δοκιμαστείς σε πραγματικές συνθήκες. Να τριφτείς λίγο με τη ζωή. Γι' αυτό, βάζοντας 573428 κριτήρια προκειμένου να κάνεις κάτι, πολύ βολικά αποφεύγεις να ξεβολευτείς και να δοκιμαστείς. Όλα σου μυρίζουν και σου βρωμάνε («πολύ απαιτητικό γούστο»). Κι έτσι αποφεύγεις ν' αντιμετωπίσεις τους φόβους σου. Οι οποίοι ποιοι είναι; Δεν μας λες!

Αν θέλεις τη συμβουλή μου για να νικήσεις τους φόβους σου είναι η εξής: πήγαινε ευθεία μπροστά τους. Κάνε ξεπέτες. Κάνε σεξ με άτομα που δεν ανήκουν στο 0,002% που σου αρέσει. Βγες για καφέ, για ποτό με άντρες που μοιάζουν να πληρούν έστω το 1% των δυσθεώρητων κριτηρίων που βάζεις. Δηλαδή πάψε να τους απορρίπτεις όλους προκειμένου να μην κάνεις τίποτα.

Αν δυσκολεύεσαι πάρα πολύ, η μόνη άλλη λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι η ψυχοθεραπεία. Επικοινώνησε μαζί μας να σου πούμε ειδικούς που εγγυημένα δεν είναι ομοφοβικοί, αν το αποφασίσεις.

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 104 guests και κανένα μέλος