Οι Δυο Νεράιδες

Είναι γκέι ή straight;

 

gay or str8Γεια σας νεραιδες ειμαι ο σταυρος 17 χρονων...
Δε θα κανω βαρετους προλογους για το τι ειμαι και τι δεν ειμαι...Νιωθω πως μαρεσουν και οι αντρες και οι γυναικες...ισως περισσοτερο οι αντρες...
Λοιπον,στο σχολειο ειναι ενα παιδι που μου αρεσει,δηλαδη καταλαβα τον τελευταιο καιρο οτι μου αρεσει.Δε ξερω ομως αν ειναι γκει.Βεβαια,εχει κανει κατι κινησεις που μου κινησαν το ενδιαφερον και τελικα σκαλωσα μαζι του.Δεν ειμαι αλλωστε και πολυ εκδηλωτικος στο οτι ειναι γκει.Βασικα,δεν το πολυ δειχνω για διαφορους λογους.Μου αρεσει πολυ και θελω να κανω κινηση αλλα εχω ανασφαλειες.Μου χει δωσει καποια σημαδια,δηλαδη με κοιταζει οταν δεν τον κοιταζω,ερχεται και καθεται διπλα μου και με εχει πιασει αισθησιακα απο τη μεση για να περασει επειδη του εκλεινα το δρομο.Πφφ πειτε μου τι να κανω για να καταλαβω αν ειναι γκει.
ευχαριστω για το χρονο σας
Σταύρος

kali neraida 80x80

Αγαπητέ μπερδεμένε,

δεν υπάρχει κανένας εύκολος τρόπος να καταλάβεις αν ο φίλος σου είναι γκέι. Ούτε μαντεψιές, ούτε ο καφές, ούτε τα ταρώ, ούτε καν εγώ. Ή θα του μιλήσεις στα ίσια και παλικαρίσια ή θα το πας σιγά σιγά, αλλά μεθοδευμένα να τον πλησιάσεις σωματικά και συναισθηματικά όλο και περισσότερο μέχρις ότου σου λυθεί η απορία. Όποιον δρόμο και να ακολουθήσεις, κάποια στιγμή θα χρειαστεί να «σπάσεις τα αυγά» γιατί αλλιώς ομελέτα δεν γίνεται.

Καλή τύχη,

 

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Σταυρούκο,

Θα μάθεις αν ο τύπος είναι γκέι ακολουθώντας αυτή την απλή διαδικασία: Θα κόψεις τρεις πουτσότριχες του εν λόγω αγοριού, θα τις μαρινάρεις σε ένα κουταλάκι χύσια σου για τρεις μέρες κάτω από το κρεβάτι σου και ύστερα στην επόμενη πανσέληνο θα τις δώσεις να τις φάει ένα νεογέννητο αρσενικό κοτοπουλάκι. Αν το κοτοπουλάκι τις φάει με ευχαρίστηση και θέλει κι άλλες, ο τύπος είναι γκέι. Αν το κοτοπουλάκι τα κακαρώσει ή προσπαθεί να φύγει ή γενικά δεν έχει πολλή όρεξη, ο τύπος είναι στρέιτ. Ή ίσως το κοτοπουλάκι πάσχει από νευρική ανορεξία.

ΥΓ. Εναλλακτικά, κάνε ό,τι σου λέει η Καλή Νεράιδα

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 39 guests και κανένα μέλος