Οι Δυο Νεράιδες

Κομπλάρισμα γένους θηλυκού

 

virgin lesbianΈχω ανάγκη να φασωθω και να κάνω σεξ με μια γυναίκα είμαι 29 λεσβία παρθένα.

Βγαίνω σε μαγαζια με τον κολλητό και την παρέα του όλοι οι άντρες βρίσκουν οι γυναίκες ποτέ,πείτε μου καμια συμβουλή;

kali neraida 80x80

Jenny

Ρε πουλάκι μου, αν βγαίνεις με στρέιτ παρέα και πας σε στρέιτ μέρη, πώς στο καλό θα βρεις μια λεσβία (πέρα από καθαρή σύμπτωση);;; Δηλαδή για να το γυρίσω ανάποδα, αν οι στρέιτ φίλοι σου έβγαιναν αποκλειστικά μαζί σου και πήγαιναν σε λεσβιακά μπαρ, υπήρχε περίπτωση να βγάλουν γκόμενα; Πρέπει να πας στα σωστά μέρη, που όμως υπάρχουν κυρίως στην Αθήνα και λίγο στην Θεσ/νικη. Δεν μου δίνεις περισσότερα στοιχεία για σένα, οπότε, τι άλλο να σε συμβουλέψω;

Φιλικά

 

 

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Τζενάκι,

Το πρόβλημα δεν είναι ότι είσαι παρθένα, αλλά ότι μάλλον είσαι ηλίθια. Ή τεμπέλα. Ή και τα δύο. Πού να τις βρεις τις άλλες λεσβίες, όταν κυκλοφορείς σε στρέιτ μαγαζιά; Στην Αθήνα υπάρχουν μπαρ για γυναίκες που αγαπάνε γυναίκες, όπως και στη Θεσσαλονίκη, ενώ και στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις υπάρχουν λεσβιακές ομάδες. Ψάξ’ τες στο facebook: Λεσβιακή Ομάδα Αθήνας, Λεσβιακή Ομάδα ΛιβαδειάςΛεσβιακή Ομάδα Λάρισας, Λεσβιακή Ομάδα Ξάνθης Λοξά, Λεσβιακή Ομάδα Θεσσαλονίκης ΛΟΘ.

Επίσης υπάρχουν και ιστοσελίδες για λεσβιακές γνωριμίες. Τι άλλο θέλεις; Να  σου φέρω την γκόμενα μουνί καπέλο; Άντε ξεκουνήσου πια!

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 169 guests και κανένα μέλος