Οι Δυο Νεράιδες

Επίθεση θετικής ενέργειας

 

positiveΓεια σας Νεράιδες!!!!

Διαβάζω την στήλη σας καιρό τώρα και θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί με έχετε βοηθήσει πολύ με τις απαντήσεις που δίνετε!!! Δεν θα ήθελα να συνεχίσω με τα μελό μ κ κολλήσουμε όλοι μαζί :P

Δεν θα ήθελα να κάνω κάποια ερώτηση ούτε να μ λύσετε κάποιο πρόβλημα!Θα ήθελα να μεταφέρω λίγη θετική ενέργεια σε όλα τα παιδιά που διαβάζουν την στήλη σας!!Απλά όλοι έχουμε τις κακές μέρες μας,περνάμε άσχημες φάσεις,νομίζουμε οτι όλα είναι σκατά!!!!Επίσης ξεχνάμε οτι τα πράγνατα μπορούν να αλλάξουν!!!!Μην ξεχνάτε να αγαπάτε τον εαυτό σας όσο περισσότερο μπορείτε!!!Να χαμογελάτε!Η ζωή είναι μικρή για στεναχώριες,λύπες(οχι οτι δεν θα υπάρχουν αλλά όσο μπορούμε να τα ελαττώσουμε)ο,τι θέλετε μπορείτε να το βρείτε εκει έξω με λίγη προσπάθεια κ θετικότητα!!!

Να δείχνετε το ενδιαφέρον σας κ μην τα περιμένετε όλα να έρθουν απο μόνα τους!!!!!Επειδή δεν θέλω να σας κουράζω άλλο να θυμάστε οτι όλα είναι στο χέρι μας να τα αλλάξουμε αν κάτι δν μας αρέσει!Ελπίζω να σας μετέφερα έστω λίγη θετική ενέργεια απο το τραλαλά που με έχει πιάσει κ μην ξεχνάτε ο καιρός άνοιξε,έρχεται καλοκαιράκι,ερωτευθείτε!!!Πολλά φιλιαααααά!!! :D

Γιώργος

kali neraida 80x80

Πες τα χρυσόστομε!! Επιτέλους να και ένας άνθρωπος που δεν μυξοκλαίγεται για τα πόσα του χρωστάει η ζωή και δεν του τα δίνει!

Να 'σαι καλά, Γιώργο!

Χαιρετώ,

 

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Γιωργάκη μου,

Να έρθεις να μαζέψεις τους εμετούς που έκανα διαβάζοντας το γλυκερό γραμματάκι σου. Έχω αλλεργία στα ακτινίδια και τη θετικότητα και μου έρχεται αναγούλα.

Όταν έχω τις μαύρες μου και κάποιος μου λέει να χαμογελάω, θέλω να του κάνω τη μούρη σαν ληγμένη ταραμοσαλάτα.

Νταξ, μου πέρασε η αναγούλα και τώρα μπορώ να σου πω ότι τα 0,048 γραμμάρια καλοσύνης που έχω μέσα μου συγκινήθηκαν πολύ από το γλυκό μεϊλάκι σου και χαίρομαι που κάποιος άνθρωπος μας νοιάστηκε κι εμάς τις φουκαριάρες. Να 'σαι καλά και να σε χαίρονται όσοι σ' αγαπάνε!

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 253 guests και κανένα μέλος