Οι Δυο Νεράιδες

Απελπισία!

gay cyprusΑγαπητές μου νεράιδες,

ειμαι ενας ακομα ομοφιλοφυλος τυπος που δεν εχει ιδεα πως να κανει σχεση. Άρχισα να αποκαλύπτω την ταυτότητα μου σε μερικούς φίλους, ομως δεν θελω να τη μάθουν ολοι. Γνώρισα κάποιον πρόσφατα και μου ειπε πως του άρεσα, μα δεν το κόβω για ομοφιλοφυλο. Τον είδα μονο μια φορα και δεν ξερω καν το όνομα του!

Παρακαλώ πέστε κανα τροπο να γνωρίσω κοσμο. Εδω στην Κύπρο δεν εχει γκει κλαμπς και το γκει τσατ δεν βοηθα, ολοι θέλουν μονο τσατ, cybersex, ή one night stand...

Χαραλαμπος

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε,

Η επαρχία είναι δύσκολη για τους γκέι. Στις επαρχιακές πόλεις, όπου όλοι γνωρίζουν όλους ή όλοι έχουν τουλάχιστον έναν κοινό γνωστό, οι άνθρωποι κρύβονται. Τόσο οι γκέι, όσο και οι στρέιτ. Είναι πολύ πιθανόν να γνωρίζεις ήδη αρκετούς γκέι που όμως ούτε μπορείς να το φανταστείς ότι είναι. Όπως εσύ δεν θέλεις να το μάθουν άλλοι εκτός από τους κοντινούς σου φίλους, έτσι και οι «άλλοι» προτιμούν να παραμείνουν κρυφοί. Γι' αυτό ζητάνε μόνον chat και cybersex που είναι πιο ασφαλή.

Το θεωρώ απολύτως κατανοητό με δεδομένη την εχθρότητα των περισσότερων συμπολιτών μας (ιδιαίτερα των θρησκευόμενων) προς τους γκέι. Με αυτή την έννοια δεν υπάρχει κανένας εύκολος τρόπος να γνωρίσεις άλλους γκέι. Ίσως αν επιμείνεις στο chat με συγκεκριμένο άτομο για κάποιο διάστημα, να αποκτήσεις την εμπιστοσύνη του και τελικά να βρεθείτε. Όπως θα έλεγα και σε κάποιον που μένει στην ελλαδική επαρχία (η Κύπρος είναι στην ουσία πολύ παρόμοια με την ελλαδική επαρχία από πληθυσμό και νοοτροπία), μόνη λύση για να ζήσει κανείς μια σχετικά ελεύθερη γκέι ζωή είναι να μετακομίσει στην Αθήνα ή σε λιγότερο βαθμό στη Θεσσαλονίκη. Πολύ δύσκολο, το ξέρω.

Λυπάμαι που δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο.

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Χαραλαμπούλη,

Στην Κύπρο ζεις, όχι σε κάνα χωριουδάκι. Η Κύπρος φέτος κάνει τη δεύτερη παρέλαση γκέι περηφάνιας! Υπάρχουν πια περισσότεροι τρόποι δικτύωσης και γνωριμιών. Σε πιστεύω ότι είναι δύσκολα τα πράγματα, σίγουρα δεν είναι ιδανικά, αλλά μπορείς ακόμα και στην Κύπρο να ζήσεις μια καλή γκέι ζωή, παρά τους περιορισμούς.

Λες πως όλοι θέλουν one night stand και μόνο σεξ στα σάιτ. Πού το ξέρεις; Έκανες έρευνα; Τα ίδια ακούω συνέχεια παντού και θέλω να βγάλω το μπαζούκας μου και να σας καθαρίσω όλους σας με τη μαλακία που σας δέρνει, αλλά βαριέμαι να καθαρίζω τα αίματα μετά.

Και στα σάιτ υπάρχουν άνθρωποι που, σαν κι εσένα, ψάχνουν ΚΑΙ σεξ ΚΑΙ κάτι παραπάνω. Απλά θέλει υπομονή και ψάξιμο. Έλεος πια με τον αρνητισμό! Πολλές σχέσεις ξεκινάνε από μια απλή ερωτική γνωριμία. Πολλές φιλίες ξεκινάνε έτσι επίσης. Ξεκόλλα!

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 347 guests και κανένα μέλος