Οι Δυο Νεράιδες

Δεν γίνεται να έχω πέσει τόσο έξω!

 
gaydarΚαλές μου νεράιδες !

Με λένε Αλέξανδρο, είμαι δεκαεφτά χρονών και είμαι gay!

Το ξέρω αρκετά χρόνια και μου πήρε αρκετός καιρός για να το αποδεχτώ. Ευτυχώς όμως έχω κάνει σημαντική πρόοδο στο όλο θέμα έχω αποκτήσει αυτοπεποίθηση και έχω διαλέξει για παρέα άτομα που με αποδέχονται για αυτό που είμαι. Το θέμα είναι ότι πλέον αυτό που είμαι και αυτά που αισθάνομαι θέλω να τα εκφράσω με πράξεις. Και κάπως έτσι ερχόμαστε στο γιατί αποφάσισα να σας γράψω.

Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο τρίμηνο έχω φάει χοντρό κόλλημα με ένα παιδί που είμαστε μαζί σε σχολείο και φροντιστήριο. Τον λένε Κυριάκο και τον γνωρίζω από τις τελευταίες τάξεις του δημοτικού. Από το πρώτο καλημέρα που μου είπε είχα σχηματίσει την άποψη ότι είναι gay χωρίς όμως να το έχω δέσει και να σημειωθεί πως τότε εγώ δεν είχα ιδέα για το τι παίζεται με την δική μου σεξουαλικότητα. Κάπως έτσι κύλησε το δημοτικό όλο το γυμνάσιο και η πρώτη τάξη του λυκείου. Όμως από φέτος έχει αρχίσει το κολητιλίκι και όσο περνάει ο καιρός εγώ τόσο κολλάω.

Μου έχει δώσει αρκετά δείγματα ότι είναι όπως το γεγονός ότι φαίνεται από την συμπεριφορά του, ότι δεν σχολιάζει κοπέλες ότι κάνει παρέα με πάρα πολλά κορίτσια ενώ δεν κάνει τίποτα με καμία αν και είναι πολύ ωραίο παιδί και άλλα πολλά. Είναι πολύ δύσκολο να τον κάνω να μου ανοιχτεί καθώς εγώ δεν φαίνομαι καθόλου και μάλιστα γνωρίζει ότι είχα μια δεκάμηνη σχέση στο παρελθόν και είχα φτάσει κοντά στο σεξ με μια άλλη κοπέλα. ( μην με βρίσετε για ότι έχω κάνει με κοπέλες, είχα την ανάγκη να πάρω εμπειρίες και πλέον γνωρίζουν και οι δύο και το έχουν πάρει πολύ καλά)

Μάλλον νομίζει ότι είμαι 100% straight όπως και οι περισσότεροι άλλωστε . Από τη στιγμή που κάποιες φίλες μου έμαθαν για το ποιος είμαι φάνηκαν διχασμένες στο θέμα του Κυριάκου καθώς οι ίδιες δεν είναι σίγουρες και δυστυχώς τις αμφιβολίες τους τις πέρασαν και σε μένα.

Μου φαίνεται τόσο ειρωνικό να πιστεύω για χρόνια ότι είναι gay και τώρα που μου αρέσει να αλλάζει η άποψη μου γι αυτόν. Όμως συνειδητοποιώ ότι πρέπει να εμπιστεύομαι περισσότερο την κρίση μου γιατί έχοντας περάσει χρόνια παρέας με straight άτομα έχω αποκτήσει μια τρισδιάστατη αντίληψη για το θέμα και μπορώ να ξεχωρίσω τις αυθόρμητες ή επιτηδευμένες straight συμπεριφορές. Πραγματικά πιστεύω ότι οι straight είναι λίγο χαζοί στο να ξεχωρίσουν τα άτομα σύμφωνα με την σεξουαλική τους ταυτότητα. Για τους περισσότερους αν κάποιος κάνει κάτι με γκόμενα είναι σίγουρα straight άσχετα τι πίστευαν πριν για αυτόν. Προφανώς εγώ είμαι η ζωντανή απόδειξη ότι δεν ισχύει πάντα αυτό ¨). Πάντως αν φαίνεται μόνο σε μένα περίεργο το γεγονός ότι διαβάζει μετά μανίας το βιβλίο του sex and the city και εκστασιάζεται με τα πηδήματα τής Samantha τότε μάλλον είμαι ο μοναδικός gay του πλανήτη και θα πεθάνω αγάμητος και μόνος !

Πριν λίγο καιρό το σχολείο μας πήγε πενθήμερη στην Κρήτη. Ίσως ήταν το μοναδικό δείγμα που έδωσα σε πολλούς γιατί μου πέταξαν και σποντίτσες καθώς εγώ και ο Κυριάκος πήγαμε μόνοι μας σε δίκλινο. Ένα από τα καλύτερα σημεία της πενθήμερης ήταν ότι εγώ και αυτός τραβήξαμε ομαδική και ευτυχώς υπήρξαν και πιασίματα και χουφτώματα, κάτι που έγινε από δική του πρωτοβουλία. Το ότι τραβήξαμε ομαδική δεν με εξέπληξε καθόλου γιατί ο Κυριάκος μου το λέει από τα Χριστούγεννα και ήταν σχεδόν κανονισμένο για την εκδρομή.

Τον τελευταίο καιρό είχε λυσσάξει στην κυριολεξία ,μου έλεγε να πάω σπίτι του για αυτό το λόγο τρεις φορές την εβδομάδα. Δυστυχώς από την εκδρομή και μετά επειδή έχουμε διαφορετικές παρέες ψυχραθήκαμε κάπως και δεν μιλάμε όπως πριν όμως επειδή έχω ξαναζήσει αυτή τη μικρή κρίση ξέρω πως είναι ζήτημα χρόνου να ξαναγίνουμε όπως παλιά. Εμένα όμως μου έχει γίνει έμμονη ιδέα και πρέπει να μάθω για αυτόν όμως φοβάμαι να του ανοιχτώ γιατί είναι κάπως κουτσομπόλης. Πραγματικά αν δεν γίνει μια ξεκάθαρη συζήτηση και αν δεν πάρω μια ειλικρινή απάντηση από τον ίδιο πιστεύω ότι και σε 20 χρόνια από τώρα να τον δω οικογενειάρχη με δύο παιδιά εγώ ακόμα θα έχω τις αμφιβολίες μου .

Μία μέρα τον είχα ρωτήσει από φβ αν το έχει σκεφτεί ποτέ και ενώ κάναμε χαβαλέ μου απάντησε ένα ξερό «α όχι «, και σας ρωτάω πάρτε παράδειγμα τον οποιοδήποτε straight φίλο σας, αν τον ρωτούσε ο κολλητός του κάτι τέτοιο δεν θα νευρίαζε δεν θα τον έτρωγε η περιέργεια να μάθει γιατί τον ρώτησε κάτι τέτοιο , δεν θα αναρωτιόταν και για τον φίλο του τι παίζει; Δεν ξέρω για μένα η συμπεριφορά του είναι δείγμα ενοχής.

Νεράιδες όπως καταλάβατε χρειάζομαι την βοήθεια σας και σας εκλιπαρώ μην μου δώσετε μια κλισέ συμβουλή όπως των φίλων μου του στυλ ''πρέπει να τον ξεχάσεις δεν αξίζει''. Δεν μπορώ να τον ξεχάσω γιατί δεν μπορώ να το αποφύγω, τον βλέπω 10 ώρες την μέρα και στην τελική δεν θέλω!

σόρρυ για το μέγεθος της επιστολής αλλά ήθελα να σας δώσω μια γενική εικόνα της κατάστασης

Σας φιλώ!! <3

Αλέξανδρος

kali neraida 80x80

Μου φαίνεται πολύ προχωρημένο να μου ζητάς συγκεκριμένη συμβουλή! Έτσι σε θέλω με τσαγανό. Εντελώς τυχαία όμως, στην περίπτωσή σου τα πράγματα είναι σχεδόν ξεκάθαρα και απορώ γιατί δεν τα βλέπεις.

Άσε τις μπούρδες τύπου «μου είπε και του είπα». Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Εδώ μιλάνε τα έργα, ο τύπος σου ζητάει να τον παίξετε παρέα και εσύ ακόμη αναρωτιέσαι; Κατά πάσα πιθανότητα ο φίλος σου είναι γκέι (κρυφο-/ανοιχτο-/μπερδεμένο-) σε γουστάρει και την επόμενη φορά που θα τον παίζετε παρέα πιάσε του τον πούτσο και άμα σου πει τίποτε, απάντησέ του ότι αυτός είναι ο σκοπός της παρεΐστικης μαλακίας, διαφορετικά θα τον έπαιζε ο καθένας μόνος του στο σπίτι του.

Άντε, ξεκουνήσου!

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Αλεξανδρούκο μου,

Είσαι λίγο φλύαρος αλλά τεσπά, δεν γαμιέται, θα σου απαντήσω.

Τον τύπο θα τον ξεχάσεις, γιατί από του χρόνου που θα τελειώσει το Λύκειο δεν θα τον βλέπεις κάθε μέρα. Μέχρι τότε όμως (κι αν συνεχίσετε να έχετε σχέσεις, που χλωμό το βλέπω, γιατί θα θέλετε ν' ανοίξετε τα πανιά σας), κάνε παιχνίδι μαζί του. Προφανώς γουστάρει. Κι αν δεν θέλει, χέσ' τον και προχώρα.

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 70 guests και κανένα μέλος