Οι Δυο Νεράιδες

Ραγισμένη καρδιά και μάτια δακρυσμένα

plumberGia su neraida gia na dw an tha me voithiseis... eimai 1 αγόρι 23 ετον. Έχω μια σχεση μπερδεμένι να το πω? Δε κσερω γιαυτό συ στέλνω και μινιμα μιποσ με νοιθισεισ. ..

στα 21 μυ γνώρισα μια κοπέλα μέσο από φίλους φίλες κιταζομασταν πολύ για καμιά βδομάδα και μετά άρχιζαμε και κάναμε ποίο πολύ παρέα ..1 βδομάδα μετά με έκανε αντ στο φβ δεν ειθελα να τι κάνω εγώ δεν θέλω να φανώ λιγουρησ. .. μιλάγαμε ακόμα για 2 βδομάδες από το φβ και βγεναμε για μπάνιο με φίλους. ..

τεσπα 1 βράδυ τις είπα ότι μυ αρεση και θέλω να κάνω κάτι μαζί τις. .. μυ είπε και εμένα μαρεσησ και θέλω και εγώ αλλά θέλω να κσερεισ αν είσαι μαζί μυ θα είναι δυσκολο .. γτ η γόνοις μυ είναι το παλεον αρχον και άμα μαθουν ότι έχω αγόρι θα γίνει χαμός. .. τις είπα ηρεμισε όλα θα πάνε κλ αν το θελουμε και η 2 μας... και τα φτιάξαμε εγώ ειμουν 21 και η κοπέλα 15μισο τιν ειχα πέραση για 17-18 αλλά ήταν αργά. ..

τεσπα όλα κλ για 3μισι μινεσ δεν είχαμε προβλήματα ολλα κομπλέ βλεπομασταν κριφα μιλαγαμε κριφα.. οπός συ είπα στο 4 μινα σχεδόν κάτι τι προβλημάτισε και μυ το ειπε. . Μυ λέει δεν είμαι κλ φοβάμαι μι το μάθουν η γόνοις μυ και αν το μαθουν θα με σκοτοσουν θα με σταματήσουν και από το σχολείο και εγώ θέλω να σπουδάσω. .. τις είπα ηρεμισε αφού ΘΕΣ να σπουδασεισ εγώ ειμαι μαζί συ θα σε βοιθισω και για τους γόνοις δε θα το μάθουν αφού μιαχαρα το κράτισαμε τόσο καιρό. .. και μυ λέει σε παρακαλώ είμαι πολύ χάλια κλτβεμαι ας το αφισουμε εδώ. . Τις είπα εντάξει δε μπορώ να πω κάτι άλλο χαρικα που σε γνώρισα τι φιλάω στο μάγουλο και φεύγω με ραγισμένη καρδιά και με τα μάτια δακρισμενα...

2 μισι βδομάδες που ειμασταν χωρισμένη είχα πάθει κατάθλιψη... και εκινι μυ λεγανε η φίλες της είναι πολύ χάλια στο σχολείο καμιά ΦΟΡΆ κλεει και έχει μετανιώσει... Μετά από ολλα αυτά μυ εστιλε στο φβ και τα κσαναβρικαμε μυ είπε και συγνώμη τις είπα δε πιραζει σε κτλβενω θα κσαναπροσπαθισουμε. .. και ολλα κλ καλή μυ νεράιδα στον 5 μινα τις σχεση μας ολοκροροσαμε τιν σχέση δηλαδή στα 16 τις... είχε φρικάρει όταν έκανε 1 τέτοιο βιμα έλεγε ποπο τι έκανα θα με σκοτοσουν η γόνοις μυ. .. τις είπα ηρεμισε κάναμε κάτι πολύ φυσιολογικό. ..

Μετά από 3 ημέρες είχε ηρεμιση και όταν βρεθήκαμε τιν πείρα αγκαλιά κι τι φιλουσα και τις είπα για προτη μυ φορά σ'αγαπαω και δεν το έχω ποτέ σε μια κοπέλα γτ καμιά δεν το άξιζε έχεις κάνει πολλά για μένα σ'αγαπαω... και μυ είπε και εγώ σ'αγαπαω πολύ... και τα πιγεναμε πολύ κλ βλεπομΣταν και στο σπίτι τις καμιά φορά φοβόταν αλλά ρισκαρε Πολλά για μένα. .

Αγαπιομασταν πολύ καλά έτσι πιγενε η σχέση μας μέχρι για 1 χρόνο και 2 μινεσ ολλα κλ νεράιδα μυ πότε δεν είχαμε τσακωθεί είτε το πιστεύεις είτε όχι ολλα μια χαρά... κριφα βέβαια ολλα αυτά Αλλά ολλα κλ. .. και τεσπα μόλις περάσανε λίγες μέρες ακόμα τις είπα αγάπη πρέπει να πάω Αθήνα να βρω δουλειά γτ είμαι 2 μινεσ άνεργος... και μυ λέει φυσηκα αγάπη να πας εμείς θα μιλάμε κανονικα από φβ από τηλ και θα βλεπομαστε κάθε όταν μπορούμε. .. μαγαπουσε τόσο πολύ και εγώ ακόμα ποιο πολύ...

εφιγα λιπον Αθήνα και έψαχνα δουλειά για κάνα μινα οσπου που βρικα.. σε μια αιτερια υδραυλικόν... τα πιγεναμε πολύ κλ και μυ είπε μπράβο ζωή μυ τρ ζεις μόνος συ βρικεσ και δουλειά και ολλα κλ νεράιδα μυ έτσι πιγεναμε για 4 μινεσ ακόμα. .. μιλάγαμε κάθε μέρα τηλ φβ τιν έβλεπα 2-3 φορεσ το μινα κάθε όταν μπρουσαμε... ειχαμε μια σχεση 1 χρόνο και 6 μινεσ ολλα κλ ειμασταν πολύ ευτυχισμένη και πότε μα ποτέ δεν είχαμε τσακωθεί για το τπτ πότε Ολλα κλ... 2-3 μέρες μετά από ολλα αυτά μιλάγαμε φβ.. και κσαφνικα μπικε ο μπαμπάς τις στο δωμάτιο και τις είπε για να δω τι κάνεις εκεί τα έσβησε τα μνμ προλαβε αλλά τις κσαναεστιλα δεν εικσερα τπτ... και το βλέπει και άρχισε να φοναζει ποιος είναι αυτός μόρι τσούλα και τιν έβαλε κάτω τις εριχνε σφαλιάρες μπουνιές σικοσε και καρέκλα να τιν βαρεση στο κεφαλι και μπικε ι μάνα της μπροστά και τιν έφαγε αυτή. ..

είχα γίνει σκατα τρελαθικα δε ειξερα τι να κάνω. .. ειθελα να πάω σπίτι της αλλά δεν ειθελε μυ εστιλε στο φβ μιν έρθεις σπίτι μυ θα κλίσω το φβ και θα σε πάρω όταν μπορέσω... είχα τρελαθεί νεράιδα μυ κατάθλιψη δεν λες τπτ... τις πιρανε τον υπολογιστή της σπάσανε το τηλ... με πιρε τηλ μετά από 4 μέρες στο σχολείο από μια φιλί της... και μυ είπε ολλα αυτά που συ έγραψα. .. και ότι τους είπε ψέματα ότι ειμασταν μόνο 5 μινεσ και είχαμε σχέση από το φβ και ότι είχαμε βρεθεί μόνο 3-4 φορές και μόνο 3-4 φιλιά είχαμε αλάξη. ..

ήταν σκατα η κοπέλα ειθελε να χωρίσουμε δε το άντεχε αυτό... Η γόνοις τις δεν με θέλανε γτ δουλεύω σαν υδραυλικός και ότι είναι πολύ μικρι 17 ακριβός ήταν όταν έγιναν ολλα αυτά. .. και 1-2 μέρες μετά μυ λέει θα τους πω ότι χωρισαμε ψέματα... και το πίστεψαν...

για 1 Μινα μιλάγαμε μόνο 10 λεπτά την ημέρα και ειθελε να χωρίσουμε μετά από όλα αυτά φοβόταν. Τις λέω άσεμε να τους μιλισω. Όχι λέει δε θα κτλβουν τις λέω έλα μαζί μυ θα σε σπουδάσω εγω θα τα καταφέρουμε. .. όχι λέει δε θέλω να φιγω ακόμα από το σπίτι είμαι μικρή σέβομαι τους γόνοις μυ δεν θέλω να τους απογοητεύσω και είμαι χάλια που τους κοροϊδεύω και τρ .. τις λεω οκ δε πιραζει έλα να το παλέψουμε... θα περιμένω μέχρι να τελιοσησ το σχολείο φέτος και τυ χρόνου

... και με τα χίλια ζορια πάλεψα με νύχια και δόντια να τι κρατισω... και σιγά σιγα σαν να συνέλθει... και μέχρι να τελιοση το σχολείο μιλάγαμε από τηλ φίλες της μόνο 10 λεπτά τιν ημέρα ... τρ έχει αρχίσει καλοκαιρινά μαθήματα φροντιστήριο... τις είπα να τις δόσω 1 τηλ να μιλάμε Skype fb και μυ λέει όχι όχι φοβάμαι... και με περνι τηλ από καρτοτιλεφονο και μιλάμε μόνο 1-2 λεπτά την ημέρα... από τότε ολλα έχουν αλλάξει φοβατε πολύ καθεμερα της κάνουν ψιχολογικο πόλεμο να μιν κσανακανι κάτι μαζί μυ... 5 μινεσ είμαστε έτσι νεράιδα μυ. .. βλεπομασταν 2 φορές το μινα όλο αυτο το διάστημα και μιλάμε πολύ λγ από τηλ γτ δεν έχει. .. και δε θέλει να τις δοσω εγώ γτ φοβατε. ... είχε συνέλθει αλά καμιά φορά τιν πιάνουν τα δικά της τους κοροϊδεύω είμαι χάλια. ..

την αλήθεια δεν θέλει να τους πει να μιλισω εγώ δε θέλει... kai egw psuxologika exw pesei polu k auth etsi mu fenete.. Den thelw na tin xasw neraida mu ti borw na kanw gia na min tin xasw? Tis ta exw dosoi olla kserei oti tha ekana ta panta giauthn. .. άμα τιν χάσω θα τρελαθώ δε κσερω τη θα κάνω έχω κάνει 1 λάθος η είναι ο τύπος μυ έτσι την αγαπάω ποιο πολύ και από τον εαυτό μυ... μιποσ είναι λάθος ολλα αυτά που τις έχω δόση μιποσ με θεορι δεδομενο? Μιποσ τόσο πολύ φοβάται τους γόνοις τις? ? Μια συμβουλή δοσε μυ αν μπορείς να βοηθήσεις. .. το μιαλο μυ είναι μόνο σε αυτήν...

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε,

ΣΥΝΕΛΘΕ !! Όχι δεν θα τρελαθείς αν την χάσεις, ούτε θα πεθάνεις, ούτε θα αυτοκτονήσεις ούτε τίποτε. Ίσως να στενοχωρηθείς πολύ για μερικούς μήνες, αλλά έως εκεί. Μπορεί στην ζωή να ονειρευόμαστε και να σχεδιάζουμε τα πράγματα κάπως, αλλά η πραγματικότητα (άλλοι λένε ο Θεός) μας τα φέρνει διαφορετικά. Τότε, αντί να χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο, να κλαίμε, να βασανιζόμαστε, να κάνουμε την ζωή μας κόλαση, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να αποδεχτούμε την κατάσταση και να ξεμπερδεύουμε.

Αν στη συγκεκριμένη περίπτωση τα εμπόδια είναι ανυπέρβλητα (που μεταξύ μας, από την πλευρά των γονιών της είναι τελείως τρελό να συζεί/παντρευτεί η 17χρονη κόρη τους έναν 23χρονο) και η κοπέλα, που είναι ακόμη ανήλικη, δεν είναι διατεθειμένη να έρθει σε ρήξη με την οικογένειά της για τους χ ψ λόγους, αφού το πάλεψες και δεν αλλάζει, πρέπει να δεχτείς την πραγματικότητα και να συμβιβαστείς. Δεν μπορείς να σέρνεσαι έτσι άλλους 5, 10 μήνες 3-4 χρόνια σε μια σχέση που δεν βγάζει πουθενά.

Ξέρω ότι αυτό δεν είναι ό,τι περιμένεις να ακούσεις από μένα. Θα προτιμούσες να σου πω κάτσε και χτυπήσου, παρακάλα, κλάψε, φώναξε, περίμενε, ξαναπερίμενε, στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Δυστυχώς ή ευτυχώς εγώ δεν τα βλέπω έτσι. Από την εμπειρία μου σχέσεις που βρίσκουν τόσα εμπόδια, δεν προχωράνε καλά. Από την άλλη, θυμήσου το ρητό «κάθε εμπόδιο για καλό». Ίσως τώρα να μην το βλέπεις, αλλά ίσως, πάλι να είναι απολύτως σωστό για την περίπτωσή σου.

Ξαναδές το αλλιώς,

Φιλικά,

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Φιλαράκο,
Σε ένα χρόνο ενηλικιώνεται η φίλη σου. Νομικά θα μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει, δηλαδή να διαολοστείλει τους γονείς της και να έρθει να ζήσει μαζί σου.

Δυστυχώς, όμως, φαίνεται ότι δεν πρόκειται να γίνει αυτό, γιατί ο τρόπος που έχει μεγαλώσει την κάνει πλήρως εξαρτημένη από τους γονείς της. Δεν έχει τα κότσια να σηκώσει το ανάστημά της και να διεκδικήσει τα θέλω της. Κρίμα; Ναι! Άδικο; Ξανά ναι. Αλλά έτσι είναι τα πράγματα.

Αφού την αγαπάς τόσο πολύ, κάνε υπομονή άλλον ένα χρόνο (τζάμπα κατά τη γνώμη μου), ενώ στο μεταξύ ρώτα τη αν σκοπεύει να φύγει από το σπίτι της μόλις κλείσει τα 18. Μου φαίνεται απίθανο («σέβομαι τους γονείς μου» σου λέει, δηλαδή είναι τελείως θύμα τους), αλλά δες μπας και κάτι αλλάξει στο μεταξύ.

Καλό κουράγιο!

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 155 guests και κανένα μέλος