Οι Δυο Νεράιδες

Ερωτοφοβία και ομοφυλοφιλια


asexualΚαλησπέρα καλές μου νεράιδες.

Σας διαβάζω εδώ και αρκετά χρόνια ( Καλά ντε δεν είπα κάτι για την ηλικία σας ! ).Απο τότε δηλαδή που ήμουν στο γυμνάσιο σαν ο γκέι σάκος του μποξ.Μπούλινγκ με λίγα λόγια.Καλά μην τα θυμάμαι αυτά και συγχίζομαι τώρα.

Το θέμα μου είναι..Δεν ξέρω αν είμαι ερωτοφοβική η ασέξουαλ.Έχω μια σχέση απο απόσταση και που και που κάνω κανα σεξτινγκ έτσι για να μην αφήσω παραπονεμένη την κοπέλα μου.Και πριν πείτε αφησε τον υπολογιστή καμμένη έχω να σας πω ότι έχω δοκιμάσει ερωτικές επαφές.Και με άντρες και με γυνάικες.Και νηφάλια και μη.Τίποτα.Μπορεί να υπήρξε αυτη η σεξουαλική έλξη ας το πούμε η καύλα ( συγγνώμη και ολας με λίγα λόγια ) ας το πούμε αλλα μέχρι εκεί.Προσωπικά μου αρέσουν οι γυναίκες.Δεν καταλαβαίνω ομως όλη αυτή την μανία με το σεξ.Λες και έχει πολτοποιησει κανείς το μυαλό μας με το σεξ,το έχει συμπυκνώσει και αυτό.Σεξ σεξ σεξ και όλο σεξ.Και αμα δεν θες;; Λογικά είσαι ανώμαλος..Μήπως πρέπει να δημιουργήσω πρώτα δυνατό συναισθηματικό δεσμό με κάποιον ( demisexual) και μετά να προχωρήσω;; Η θα παραμείνω όλη την ζωή ξανα συγγνωμη κιόλας αγ@μητη;; Ακούγεται κακό στις μέρες μας όσο αν δεν θα πρεπε να ναι..

Οσες φορές έχω σκεφτεί τον εαυτό μου με σκέφτομαι ως ενεργητικη .Και η κοπελα μου το ίδιο και εκεί αρχιζει το πρόβλημα..

Όταν σκέφτομαι κάποια να....πηγαίνει κάτω με πιάνει απιστευτος πανικος και φοβος λόγο παρελθοντικών σεξουαλικών παρενοχλήσεων από ένα συγγενικό πρόσωπο..Εδώ που είμαι δεν υπάρχουν ειδικοι,τώρα το καλοκαίρι σκέφτομαι να πάω Αθήνα,αλλά και παλι οι ειδικοί καμια φορά μπορούν να μας κάνουν χειροτερα...

Έχετε να μου προτείνετε κάποιον ;

Η πείτε κάτι ρε κοριτσια σας εκλιπαρώ !!

Ευχαριστώ και συνεχίστε να ροκάρετε.

Κατερίνα

kali neraida 80x80

Αγαπητή φίλη,

Λίγα λίγα μας τα λες. Δεν θέλεις το σεξ, δεν σου αρέσει ή δεν σου βγαίνει, αλλά στο τέλος πετάς και το πυροτέχνημα της σεξουαλικής παρενόχλησης με τον πανικό και τον φόβο. Δεν ξέρω αν αυτά τα δύο συνδέονται, αλλά επειδή κάλλιστα μπορεί, καλό είναι να απευθυνθείς σε εδικό (ψυχολόγο) για να το σκαλίσεις λίγο περισσότερο μήπως βρεις κάποια απάντηση και λυθεί ο γρίφος. Η «Καλύτερη» μπορεί να σε καθοδηγήσει στο πού να απευθυνθείς.

Φιλικά

 

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Κατερινάκι μου,

Όχι, δεν είναι πρόβλημα να είσαι ασέξουαλ αρκεί να μην το ζεις ως πρόβλημα. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να έχουν πάρα πολύ χαμηλή λίμπιντο (σεξουαλική ορμή) και είναι οκέι.

Εσύ όμως πριν καταλήξεις σε αυτό το συμπέρασμα είναι καλό να εξετάσεις ένα δυο πράγματα: πρώτον και κυριότερο, το βεβαρυμένο σεξουαλικό παρελθόν σου. Έχεις υποστεί κάτι κακό και είναι πιθανό και πάρα πολύ ανθρώπινο να σου έχει αφήσει τραύματα. Συμβαίνει και στους καλύτερους! Αλλά δεν είναι αξεπέραστο. Ίσως μάλιστα να είναι πολύ πιο ξεπεράσιμο απ' ό,τι νομίζεις/φοβάσαι.

Δεύτερον, εκτός από το βεβαρυμένο παρελθόν, μπορεί γενικότερα να έχεις έναν αρνητισμό προς το σεξ, ο οποίος να οφείλεται στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Αν στην οικογένειά σου το σεξ θεωρούταν κάτι το βρώμικο, το λιγότερο, το άσχημο, τότε είναι πιθανό να έχεις επηρεαστεί. Γενικά η κοινωνία μας θεωρεί το σεξ λιγότερο άξιο από τις πνευματικές/συναισθηματικές ασχολίες και αυτό μας επηρεάζει.

Τρίτον, το ότι με την τωρινή σου κοπέλα δεν σου βγαίνει ερωτικά μπορεί να οφείλεται (και) στη συγκεκριμένη κοπέλα.

Έχεις δίκιο ότι υπάρχουν «ειδικοί» που τα κάνουν χειρότερα, ειδικά όταν δεν είναι ευαισθητοποιημένοι σε σημαντικά θέματα όπως είναι η ομοφυλοφιλία, η εσωτερικευμένη ομοφοβία, ο αρνητισμός προς το σεξ και ο σεξισμός. Αν σ' ενδιαφέρει, έχουμε να σου προτείνουμε «ειδικούς» που εγγυημένα ακολουθούν μια gay affirmative προσέγγιση και δεν έχουν τέτοια κολλήματα. Κάποιοι δουλεύουν και μέσω Skype.

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 107 guests και κανένα μέλος