Οι Δυο Νεράιδες

Χαθηκα!


lovestruckΚαλές μου νεράιδες γειά σας.

Τις προάλες βρέθηκα σε μια εκδήλωση -συναυλία σε μια μικρη μουσικη σκηνη. Και οπως περιμενα στη πορτα να ερθει ενας φιλος γιατι εγώ έφτασα νωρίτερα, βγαίνει απο τη πόρτα ενας και εκεινη τη στιγμη χαθηκα απο τη παρουσία του. Αυτος βγηκε και καπου πηγε και οπως προσχωρούσε έλεγα «αυτο αληθινό είναι;». Τρέλαθηκα με όλη τη παρουσία του.

Αφου ηρθε αυτος ο φιλος μου και μπηκαμε στην αιθουσα, τον εψαχνα και ειδα πως ειναι ο ηχολήπτης. Δεν μπορόυσα να πάρω τα ματια μου από πάνω του και αυτος το καταλαβε.έτσι με κοιταζε κι αυτος (επειδή τον κοίταζα;; δεν ξερω).Κάπως ετσι λοιπόν κύλησε η βραδιά. Κάποια στιγμή οπως καθομασταν ορθιοι βρέθηκε δίπλα μου και εκανε να φύγει με πάτησε. Κάποια άλλη στιγμή πηγαμε στο παραθυρο με τον φιλο για να αναψει τσιγαρο και ενω καθομασταν στο παραθυρο ερχεται και αυτος και σταθηκε διπλα μου απόσταση 10 εκατοστα, αναψε και αυτος τσιγαρο και αφου τελειωσε καθοταν εκει.

Μετα ααφου τελειωσε η παρασταση, ο φιλος ειχε γνωστους και ηθελε να τους χαιρετησει κι εγω περιμενα μεχρι να τελειωσει, οσο κοίταζα τον άλλον, περιφεροταν εκει γυρω, μιλαγε με άλλους, καποια στιμγή τον επίασα να με κοιταζει κι όταν το καταλαβα αλλαξε βλέμμα. Μετα άρχισε να μαζεύει τον εξοπλισμό του και ψιλοτραγουδουσε ενα απο τα πιο αγαπημενα μου τραγούδια.

Και λεω απο μέσα μου» ωραίαααα». έφτασε η στιγμη να φύγουμε, ετύχε εκεινη τη στιγμη να φευγει και αυτος δηλαδη κατεβαιναμε μαζι της σκαλες , αυτος ηταν μαζι με εναν συνεργατη του, και ενω κατεβαινε τραγουδουσε / ψυθιριζε «Το πουκάμισο το θαλασσί μια φορούσα εγώ και μια εσύ», να σημειωθει πως εγω φορουσα μια γαλαζια μπλουζα. Αυτα, μπηκα στο αυτοκινητο και εφυγα.

Αυτά νεράιδες μου, εμαθα και το ονομα του , τον βρηκα στο facebook , δεν ξερω αν τολμω να τον κανω ADD.

Stefanos

kali neraida 80x80

Τα νεύρα μου τσατάλια, τρία υπογλώσσια μαζεμένα έχω πάρει με το γράμμα σου. Πες μου ένα πράγμα μόνον και από αυτό θα κρίνω αν θα σε βοηθήσω ή όχι: είχε γένια, είναι 1,80, καστανόξανθος, και το όνομά του αρχίζει από Π.; Γιατί αν μιλάμε για τον ίδιο και νομίζεις ότι θα σε αφήσω τσούλα του κερατά να μου τον πάρεις μέσα από τα χέρια, είσαι τρελά γελασμένος. Και αν όντως ο Π. σού στεκόταν στα 10 εκατοστά και σου φυσούσε τον καπνό στο πρόσωπο ΚΑΙ σου τραγουδούσε, φίδι που τον έφαγε! Φέτες και ξέφτια θα τον κάνω τον σάτυρο! Γιατί αγαπάει η θεά τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη και να που ήρθες και μου τα ξέρασες όλα!

Αααααν από την άλλη δεν ισχύει τίποτε από τα παραπάνω, όλα καλά, τότε, χρυσούλι μου, θα σκύψω στοργικά πάνω από το ομολογουμένως τεράστιο και σοβαρότατο πρόβλημά σου και θα σε βοηθήσω με τα νεραϊδικά μου κόλπα. Βρε κουτό, και φυσικά να του στείλεις άμεσα αίτημα φιλίας. Αύριο μπορεί να σε έχει ξεχάσει. Ένα κλικ κάνεις και μισή ντροπή δική σου, μισή δική του. Δεν έχεις τίποτε να χάσεις, εκτός από το μυαλό σου, το οποίο όπως όλες καταλαβαίνουμε το έχεις ήδη χαμένο, αλλά αυτό όπως βλέπεις καθόλου δεν έχει επηρεάσει την πορεία της ζωής σου. Αν σε αποδεχτεί, και δεδομένου ότι τραγουδούσε το «πουκάμισο το θαλασσί» (ξεκάθαρο δείγμα πόθου, θυμήσου και το Brokeback Mountain, συγκινήθηκα), τότε άρχισε ευγενικά και ΣΟΒΑΡΑ, την προσέγγιση. ΣΟΒΑΡΑ είπα, όχι με το καλημέρα «πόσο τον έχεις», «χύνεις πολύ», «γλύφεις κώλο» και λοιπές προστυχιές. Και με μέτρο. Όχι 500 μηνύματα τη μέρα και καταλάβει το παιδί τι τρέλα σε δέρνει. Ένα κάθε 2 μέρες και πολύ σου λέω. Και πού 'σαι. Για να μην ξεχνιόμαστε, κατά 90% είναι στρέιτ.

Άντε, με το καλό, φτάνει να μην είναι ο Π. Διαφορετικά παίξατε και χάσατε και οι δυο σας!

Με πολλή αγάπη,

Η πάρα πολύ Καλή Νεράιδα

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Στεφανάκο,
Πω πω τι ρομαντικό! Η ζωή σου είναι σαν σαχλή κομεντί, απ' αυτές με τα μουσικά μοντάζ στη μέση, όπου το ζευγαράκι φλερτάρει ανόητα και χαριτωμένα ενώ όσοι βλέπουμε την ταινία πάμε για κάτουρο.

Ξέρεις τι γίνεται μετά σ' αυτές τις ταινίες; Εσύ τον κάνεις add, ανταποκρίνεται, λέτε δυο τρεις αηδιούλες απ' το fb, μετά βγαίνετε ραντεβού για σουβλάκια και μπιρόνια και πριν προλάβεις να πεις «σ' ευχαριστώ, Θεέ μου», βρίσκεσαι να σκουπίζεις τα χύσια του από τα μούσια σου.

Ή μπορεί να είναι γαλλική νουάρ ταινία, όπου ο πρωταγωνιστής, εσύ ζώον, κάθεται μπροστά στον υπολογιστή του σ' ένα ομολογουμένως πολύ αρτιστίκ και ενδιαφέρον διαμέρισμα και σκέφτεται όλα όσα θα μπορούσατε να ζήσετε μαζί, αλλά επειδή είσαι εσωτερικά πολύ μπερδεψουά, δεν πατάς το γαμήδι το add και περνά ο καιρός και το μόνο που σκουπίζεις από τα γένια σου είναι τα ψίχουλα από τα Caprice, που έχουν γίνει η καλύτερη συντροφιά σου τα τελευταία 37 χρόνια.

Φιλάκια

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 417 guests και κανένα μέλος