Οι Δυο Νεράιδες

Χαμένη εφηβεία


teen angstΚαλές μου νεραιδούλες με λένε ας πούμε Γιώργο και ζω στην επαρχία σε ένα νησί.

Κατάλαβα πως είμαι ομοφυλόφιλος πριν από 4 χρόνια στα 13 μου, πέρασα τα επόμενα 2 μου χρόνια κλαίγοντας την μύρα μου που η φύση με έκανε ομοφυλόφιλο, αλά τώρα πια ντρέπομαι που πέρασα εκείνα τα χρόνια αρνιόντας την ίδια μου την φύση.

Τώρα είμαι 16 πάω δευτέρα λυκίου. Είπα στους γονείς μου πως είμαι ομοφυλόφιλος. Εντάξι γύναμε κόλος στο σπτίτι και εδό και 6 μήνες κάνουν λες και δεν τους είπα τίποτα,μου λένε σινέχια πός όταν παντρεφτώ μια καλή γυναικούλα τότε θα καταλάβω πόσο ώμορφη είναι η ζωή και άλες τέτιες βλακίες.

Περιμένω πότε θα φίγω από το νησί αλά δεν αντέχω άλο

1.Οι αγαμίες μου έχουν χτιπίσει κόκκινο

2.Ακόμη κι όταν πάω να σπουδάσω θα μένω με τα άλα 2 μου αδέρφια

Οπότε σκεύτομε είναι σκόπιμο να περιμένω μέχρι να φίγω ή να κάνω ότι θέλω από την άποψη να πατίσω πόδι και να τους πω Ή με αποδέχεστε ως ομοφυλόφιλο ή με διόχνετε και δεν βαριέσε κάπιον θα βρώ να με σπιτόσει...

Επύσεις απο μικρός ασχολούμουν με το γράψιμο για αυτό θέλω να γράψω μία νουβέλα που αφορά όλη την διαδρομή του ομοφυλόφιλου ανθρώπου μέσα από την οικογένια και την κοινωνία αλά φοβάμε μίπος βρουν οι γοννεις μου τα χειρόγραφα μου...

Μακάρι η σοφία σας να με βοηθισει να φίγω απο το αδιέξοδω...

με πολα φιλάκια

Γιώργος

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε,

Η αντίδραση των γονιών σου είναι η κλασική άρνηση των ανώριμων ανθρώπων, που δεν μπορούν/θέλουν με κανέναν τρόπο να «επεξεργαστούν» και να χωνέψουν κάτι που τους συμβαίνει. Άσε τους να λένε ό,τι μαλακία τους έρθει (για παντρειές κλπ), αλλά εσύ μείνε σταθερός σε αυτά που λες. Αν θέλεις να το χοντρύνεις μπορείς την επόμενη φορά που θα σου αναφέρουν κάτι σχετικό να τους πεις «νομίζω ότι σας εξήγησα κάτι», αλλά αυτό μπορεί να σημαίνει ξανά μανά φασαρίες και ανώφελες συζητήσεις, οπότε εσύ κρίνεις.

Ναι, να φύγεις για πάντα από το νησί, είναι η καλύτερη λύση. Η ζωή των γκέι στην επαρχία και ιδίως σε ένα (απομονωμένο) νησί είναι τραγική. Το ότι θα μένεις με τα άλλα σου αδέρφια μπορεί να μην σε επηρεάσει τόσο όσο φαντάζεσαι. Ναι μεν δεν θα μπορείς να φέρεις γκέι φίλους στο σπίτι, αλλά θα μπορείς ελεύθερα να βρεις έξω και να γνωρίσεις κόσμο και αν χρειαστεί, να πας εσύ στο σπίτι τους.

Το να γίνεις τελείως μπίλιες με τους γονείς σου δεν θα σου το συνιστούσα γιατί δεν σε συμφέρει σε αυτή την φάση. Πρέπει να σπουδάσεις κάτι, οπότε άσε τους να σου στέλνουν λεφτά. Το ότι θα σε σπιτώσει (και θα σε θρέφει) κάποιος άλλος, άγνωστος, σε παρακαλώ βγάλε το τελείως από το μυαλό σου. Ούτε να το σκέφτεσαι!

Μην κάνεις στρατηγικά σχέδια για το τόσο μακρινό μέλλον. Μακάρι να πας για σπουδές και τα πράγματα θα προχωρήσουν από μόνα τους σιγά σιγά. Πρέπει να βρεις τον εαυτό σου, να γνωρίσεις γκέι κόσμο, να «ανασάνεις». Τώρα ασχολήσου κυρίως με τα μαθήματά σου (και βελτίωσε την ορθογραφία σου!). Όσο για το βιβλίο, επειδή είσαι ακόμη πολύ μικρός για να έχεις «συγκλονιστικές και ενδιαφέρουσες» εμπειρίες, μη βιάζεσαι να γράψεις κανένα σύγγραμμα. Έχεις ακόμη πολλά να ζήσεις.

Εστίασε στα μαθήματα, πέρνα τις εξετάσεις και τα ξαναλέμε σε 1-2 χρόνια.

Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Ας σε λέμε Γιώργο μου,

Λίγο σκατά είναι η ζωή σου τώρα ή μου φαίνεται; Join the club! Εφηβεία περνάς, σκατά θα είναι, αν είσαι φυσιολογικός άνθρωπος. Αλλά αυτό που περνάς είναι μια ΦΑΣΗ, ένα σκατένιο επεισόδιο σε μια μεγάλη ταινία και η υπόλοιπη ταινία της ζωής σου θα είναι σούπερ καταπληκτική, με μπόλικο σεξ, πολλή αγάπη και ανθρώπους που πραγματικά θα σε νοιάζονται και θα σε αγαπάνε όπως είσαι, όχι όπως θέλουν εκείνοι να είσαι προκειμένου να μη χαλάσουν τη δική τους ζαχαρένια.

Δυστυχώς, σε πολλά παιδιά τυχαίνουν σκατά γονείς (και σε στρέιτ και σε γκέι, δεν έχουμε μόνο οι γκέι το προνόμιο να έχουμε σκατά γονείς). Πιθανώς να μην είναι γενικά σκατένιοι οι γονείς σου, αλλά να είναι στο συγκεκριμένο μόνο ζήτημα. Πάλι καλά.

Όπως και να έχει, δεν τους χρωστάς καμία αλήθεια, καμία εξομολόγηση. Προστάτεψε τον εαυτό σου! Αυτό προέχει πάνω απ' όλα. Και βάλε τον σημαντικότερο στόχο στα σοβαρά: να φύγεις απ' το κωλονησί σου και τη φαμίλια σου και να ανεξαρτητοποιηθείς. Πώς; Προφανώς φροντίζοντας να πας να σπουδάσεις κάπου αλλού. Αυτό σημαίνει ότι θα στρωθείς να διαβάσεις για να περάσεις κάπου. Με την ορθογραφία που έχεις τώρα δεν περνάς ούτε κοτετσοσχεδιαστής σε ΤΕΙ στη Μαγούλαινα.

Και τ' αδέρφια μου, που θα τα φορτωθώ; Χέστ' αυτά προς το παρόν, όταν έρθει η ώρα το συζητάμε. Θα βρεθούν λύσεις τότε, θα είστε όλοι μεγαλύτεροι και πιθανώς να χέστηκαν κι αυτοί τι κάνεις εσύ, γιατί θα ασχολούνται με τα δικά τους.

Και τι θα κάνω, κυρά μου, με τις καύλες μου; Ό,τι κάνουμε όλοι όταν πέφτει αγαμία: θα τον ξεχειλώσεις. Και θα περιμένεις να έρθει η στιγμή που θα κάνεις πραγματικό σεξ σε δυο τρία χρόνια. Στο κάτω κάτω, 16 είσαι ακόμα, δεν σε πήραν τα χρόνια!

Κράτα γερά!

Φιλάκια

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 213 guests και κανένα μέλος