Οι Δυο Νεράιδες

Βάσανα, επεισόδιο 458


eyesΓεια σας.

Σας ειχα στειλει πριν αρκετο καιρο.

Βρηκα τελικα το κινητο του τηλ και αρχισα να του στελνω διαφορα μηνυματα...! Στην αρχη τον εβλεπα απο μακρια που κοιτουσε περιεργα. Αλλες φορες γελουσε αλλα τις περισσοτερες φορες με καρφωνε με τα ματια του! Επειδη του εστελνα συνεχεια, ηρθε η μερα που με επιασε και μου λεει να μην ξαναστειλω , και τι πραγματα ειναι αυτα που του εστελνα. Την εκανα "γυριστη" και του ειπα οτι ειναι βλακεια να μην λεμε ενα γεια για οτι εγινε στο παρελθον. Απο κει και περα χαιρετουρες κανονικα αν και τον εβλεπα οτι με κοιτουσε περιεργα μερικες φορες.

Το τελευταιο εκανε μια κινησηη και με εστειλε εντελως αδιαβαστο. Ηρθε εξω στην εξωπορτα του σπιτιου μου για να με καλεσει σε μια κοινωνικη συγκεντρωση και με κοιτουσε με ενα γλυκο τροπο.. Τα ματια του πετουσαν φωτιες εκεινη τη στιγμη. Τελικα πηγα στην συγκεντρωση. Παντως τον εχω δει οτι με "παρατηρει"... και δεν εχω καταλαβει τι θελει τελικα... αν γουσταρει ή οχι. Μπορειτε να με βοηθησετε;

 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ ερωτοχτυπημένε,

Παρ' ότι υποψιάζομαι ότι παίρνεις τη φαντασία σου για πραγματικότητα (βλ. "τα μάτια του πετούσαν φωτιές", σιγά μην πετούσαν και στρακαστρούκες), θα σου δώσω τη φιλική μου συμβουλή που την έχω δώσει σε περίπου 567 ακόμη ολόιδιες περιπτώσεις, σε όλες με μεγάλη επιτυχία.

Αντί να φαντάζεσαι, να ονειρεύεσαι, να αναρωτιέσαι, να υποθέτεις, να περιμένεις, να ερμηνεύεις και να μου ζαλίζεις τον έρωτα (για να μην πω τίποτε άλλο, που ως Νεράιδα δεν διαθέτω, αλλά τέλος πάντων), ΜΙΛΑ του!

Πες του ότι ξανά μανά τον γουστάρεις και ότι μήπως και αυτός σε γουστάρει και αφού γουστάρεστε στα κρυφά γιατί να μην γουστάρεστε στα φανερά. Και πληζ, κομμένα τα 7.264,33 μηνύματα τη μέρα. Έλεος!

Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Αγαπητέ ηλίθιε,

Εξακολουθείς να σε βασανίζεις και να σε ταλαιπωρείς τζάμπα και βερεσέ. Υπάρχουν και πιο ευχάριστοι τρόποι για να δυστυχήσεις από τις μαλακίες που κάνεις τώρα. Γιατί δεν πέφτεις στα ναρκωτικά; Γιατί δεν παίρνεις κάνα κροκόδειλο για κατοικίδιο; Γιατί δεν μετακομίζεις στη Φουκουσίμα; Μήπως επειδή είναι επικίνδυνο; Τότε γιατί κάθεσαι και μαλακίζεσαι μ' αυτόν τον τύπο;

Για σύνελθε λιγάκι και ξεκίνα να ζεις!

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 371 guests και κανένα μέλος