Οι Δυο Νεράιδες

Να τα φτιάξω με τον μαθητή μου;


gay teacherΚαλησπερα σας

Η ιστορια μου ξεκινα πριν περιπου 4 χρονια..τωρα ειμαι 29 τοτε ημουν 25..Γενικα ημουν συνειδητοποιημενος τι θελω κ παντα λογικος..ειχα κ εχω σχεσεις κ με τα 2 φυλλα αλλα τα τελευταια χρονια κυριως με αντρες..αυτα για μενα..ο αλλος τωρα τελειωσε την 3η λυκειου κ τοτε ηταν 15-16 τελειωνοντας το γυμνασιο..ειμαστε απο επαρχια..ημουν κατα καποιο τροπο δασκαλος του κ ετσι γνωριστηκαμε..

με πλησιασε αυτος βλεποντας με σαν προτυπο κυριως κ γω παντα σαν φιλος-συμβουλος κ σαυτον κ στα αλλα ατομα της ηλικιας του..με πλησιασε ομως πολυ παραπανω,καθε μερα σχεδον ηταν σπιτι μου κ μου κανε ερωτησεις για γκει πραγματα κ γω το παιζα κ καλα οτι δε ξερω..αλλα δε καθεσαι να ρωτας εναν 10 χρονια μεγαλυτερο σου αν την εχει μεγαλη,αν πηδαει/φιλαει ωραια..ουτε του ζητας να βαλει τσοντα να τις παιξετε παρεα..παντα εβαζα φρενο λογο της ηλικιας του..με τον καιρο ηρθαμε πολυ κοντα(στο μυαλο του σαν αδερφια στο δικο μου οπως ειχαν τα πραγματα)..τον ειχα ερωτευτει κ ηξερα τι θελω το ιδιο κ αυτος πιστευω αλλα χωρις να μπορει να το αποδεχτει κ να το παραδεχτει..μετα απο 1,5 χρονο(εγω 26-27 αυτος 16-17)ειχαμε για 5-6 μηνες καθε μερα μηνυματα καλημερας-καληνυχτας φουλ ερωτικα..

στο σπιτι παντα καθομασταν αγκαλια κ πειραζομασταν πολυ αλλα μολις πηγαινα να το χοντρυνω παντα εβαζε φρενο κ απομακρυνοταν..το καταλαβαινα κ δε συνεχιζα..ωσπου εφυγα τελικα απο την επαρχια για μενα κυριως αλλα κ για να ξεκολλησω(ως τωρα δεν του εχω μιλησει ανοιχτα για τα αισθηματα μου)..το οτι εφυγα ειχε ως αποτελεσμα καθημερινη επικοινωνια,κλαματα κ νευρα(απο μερια του) κτλ..ο ιδιος με χει πει ψεματα για τη σεξουαλικη του ζωη,οτι κ καλα εχει ολοκληρωσει με γυναικα κτλ..οσο τον ξερω ειχε ευκαιριες να ολοκληρωσει αλλα ποτε δεν εφτασε στο τελος..κ μετα απο καιρο μου ξαναπε ψεματα οτι εχει ολοκληρωσει(αυτα για μενα δειχνουν ανασφαλεια σεξουαλικοτητας κ προσπαθει να κρυψει αυτο που νιωθει κ ειναι)..

μετα απο λιγους μηνες αφου εφυγα δεν αντεχα αλλο κ του μιλησα στα ισια τι παιζει απο τη μερια μου.."επεσε"απτα συννεφα,δεν το περιμενε,μας θεωρουσε αδερφια κ μλκιες.. χαλαστηκαμε,χαθηκαμε,μαλωσαμε.. μετα απο λιγο καιρο κ με δικια μ προσπαθεια κυριως τα ξαναβρηκαμε γιατι δεν ηθελα να τον χασω κ νομιζα μπορουσα να διαχειριστω το ολο θεμα φιλιας-ερωτα..αυτος ολο το διαστημα που ημασταν "μαλωμενοι"ρωτουσε για μενα αλλα εχει πολυ εγωισμο για να κανει κινηση..ημασταν σαν μην ειχε συμβει τιποτα κακο ενω ηξερε πλεον πως νιωθω αν κ τον καθησυχασα κ του πα οτι το ερωτικο δε θελω να μπει εμποδιο στη σχεση μας..ετσι ξανα επικοινωνια(ειχαν κοπει βεβαια τα τοσο ερωτικα αλλα παλι ηξερε)..

τωρα ηταν η τελευταια του χρονια κ ειπα θα κανω υπομονη να τελειωσει για να μη του χαλασω την ψυχολογια κ πατωσει στις πανελληνιες κτλ..οσο να ναι τον επηρεαζω..τωρα που τελειωσε περασαμε καποια βραδια τετ α τετ κ ηθελα να κανω κινηση αλλα με εκοβε..φαινοταν το τραβατε με κ ας κλαιω αλλα δεν ηθελα να πιεσω..

πλεον εχω φτασει στο σημειο που δε μπορω να το διαχειριστω κ λεω να του πω στα ισια οτι δεν μπορω αλλο την παρεα κ μονο αυτη..θελω ολα τα αλλα κ να του θυμισω κ παλι τις πραξεις κ τα λογια του που με οδηγησαν εδω κ να παρει ο καθενας το δρομο του..του χω πει 1002 για αυτο το θεμα κ του χω δωσει να διαβασει μπας κ το αποδεχτει αλλα το κομπλεξ του ειναι μεγαλυτερο..εχω κανει πολυ υπομονη μαυτην την ιστορια αλλα τωρα νομιζω ειμαι ηρεμος κ δεν παει αλλο να κρυβομαστε πισω απτο δαχτυλο μας κ να περιμενω ψιχουλα αγαπης..πως το κοβετε??θα χει αποτελεσμα με απο καποιο διαστημα η ολα ειναι της φαντασιας μου κ δεν ισχυει κατι απο τη μερια του??εγραψα ηδη πολλα κ ειναι ακομα περισσοτερα που δεν εχω αναφερει..σας ευχαριστω για την κατανοηση

Γιωργος

kali neraida 80x80

Ρε πουλάκι μου γιατί το ζαλίζεις;

Γουστάρεις τον τύπο; Σου έχει γίνει εμμονή; Πες του το να βγει από μέσα σου να τελειώνουμε. Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε, ρίχ' τα όλα χωρίς περιστροφές και ό,τι βγει.
Που μεταξύ μας μάλλον τίποτε καλό δεν θα βγει όπως το κόβω το πράγμα, διότι:

  1. αν ήταν να βγει, θα είδε βγει από καιρό, όταν ήσασταν καλά μαζί
  2. κάποιος που θέλει και δεν θέλει, και γουστάρει τρελά, αλλά δεν πρέπει να γουστάρει και "ξαφνιάζεται" άμα του πεις ότι "το μόνο που δεν έχουμε κάνει είναι να γαμηθούμε", στο τέλος θα σου βγάλει την ψυχή, γιατί δεν ξέρει τι τού γίνεται (ή ξέρει αλλά δεν το αποδέχεται, οπότε ακόμη χειρότερα...)
  3. είναι πιθανόν να παίρνεις τις προσδοκίες σου για πραγματικότητα
  4. ξαναβρεθήκατε με δική σου πρωτοβουλία, ριμέμπερ;
  5. ο άλλος μπορεί ήδη να είναι "αλλού"
  6. έχετε μαλώσει μια φορά ήδη για το ζήτημα, ίσως πάτε για δεύτερο γύρο
  7. έχεις μεγάλη ένταση μέσα σου (ίσως και θυμό), έχεις επενδύσει πολλά, έχεις μεγάλα όνειρα και προσδοκίες και αυτά είναι εχέγγυα ότι θα τα σκατώσεις
  8. μένετε μακριά, οπότε ακόμη και σε "αίσιον τέλος", θα βασανιστείτε πολύ με το τραβολόγημα πέρα δώθε.

Αν δεν βγει τίποτε, ηρέμησε. Θα είναι για το καλό σου. Ξέρεις, η Θεία Πρόνοια... (Τώρα για να σου πω την αλήθεια, σε μια συζήτηση που είχα με τον Μεγαλοδύναμο, μου εξομολογήθηκε ότι είναι μούφα το σκηνικό και δεν φτάνουν οι άγγελοι για να έχει δεσμευμένο έναν, για κάθε μαλάκα επί της γης, αλλά τέλος πάντων).

Λοιπόν, αν δεν βγει τίποτε να μην στενοχωριέσαι, για το καλό θα είναι. θα γλυτώσεις από μια παράξενη κατάσταση. Σε αυτή την περίπτωση σε παρακαλώ κάνε κάθε δυνατή προσπάθεια να αποδεσμευτείς τελείως από τον τύπο, γιατί η προσκόλληση ή εμμονή που έχεις, είναι ατελείωτο βασανιστήριο. Ακόμη και αν αυτός θέλει φιλικές ('ή "φιλικές") επαφές, εσύ πρέπει να το κόψεις με το μαχαίρι γιατί η διαιώνιση της καταστάσεως θα σε τρελάνει ακόμη περισσότερο. Και όταν λέω "με το μαχαίρι", εννοώ να διαγράψεις τηλέφωνα, μέιλ και να κόψεις παρτίδες. Διαφορετικά σε βλέπω να με ζαλίζεις με δακρύβρεκτα γράμματα τύπου "να φαρμακωθώ ή να πέσω από την Ακρόπολη;"

(Θα σου πρότεινα το πρώτο, γιατί αν πέσεις από την Ακρόπολη μπορεί να σκάσεις στα βράχια σε καμιά φραγκοσυκιά και να σ' έχουμε σακάτη με αγκάθια στον κώλο, το οποίον δεν λέει καθόλου).

Φιλικά,

ΥΓ. Την περίπτωση να είναι καταπιεσμένος στρέιτ που αγωνίζεται να κάνει τον γκέι, αλλά δεν του βγαίνει, την έχεις σκεφτεί; Μπορεί να θέλει γυναίκα και να μην το ξέρει ή μπορεί να το ξέρει αλλά να φοβάται τρελά να το παραδεχτεί. Δεν ξέρεις πως πιθανόν να μεγάλωσε. Μπορεί να δέχεται μεγάλη πίεση από τους γονείς του, ιδίως αν είναι συντηρητικούρες, να τον δούνε με ένα καλό παιδί και αν κάνει comng out ότι είναι στρέιτ, να γίνει ο 3ος Παγκόσμιος.

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Γιωργάκη μου,

Μαλακίζεσαι χοντρά! Θέλεις πολλές απανωτές μπάτσες, μπας και έρθεις στα συγκαλά σου. Το παιδί είναι 18 χρονών, πιο μπερδεμένο κι από ακουστικά σε τσάντα μετά από ταξίδι. Το περνάς καμιά δεκαπενταριά χρόνια. Τι σκατά θα κάνετε μαζί; Σ' αυτές τις ηλικίες, μια τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας παίζει τεράστιο ρόλο, πολύ μεγαλύτερο απ' ό,τι αν ήσουν 50 κι αυτός 35. Η σχέση σας ποτέ δεν θα είναι ισότιμη.
Λες «δεν μπορώ να το διαχειριστώ». Σώπα! Και τόσα χρόνια που το πάλεψες, κακώς προσπάθησες. Φαντάζομαι ότι είναι πολύ κολακευτικό να έχεις ένα αγόρι σαν τα κρύα τα νερά να ζουζουνίζει γύρω σου, στην επαρχία που ήσουν δε, μάλλον θα έπαθες και μπόλικη αγαμία, αλλά τώρα πάει, τέλειωσε. Στείλ' τον στην ευχή της Θεάς, δώσ' του και μερικές συμβουλές να πάει κάπου να λύσει το εσωτερικό του μπέρδεμα, και φρόντισε να φτιάξεις κι εσύ τη δική σου ζωή. Αυτά τα «ψίχουλα αγάπης» που περιμένεις ΔΕΝ πρόκειται να τα πάρεις από ένα 18χρονο κάργα μπερδεμένο αγόρι. Εκτός αν τη βρίσκεις με τη δυστυχία, οπότε πάω πάσο. Καλά σπασμένα μούτρα!

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 111 guests και κανένα μέλος