Οι Δυο Νεράιδες

Εχω ερωτευτει τον κολλητο μου

straight friendΚαλησπέρα,

πριν αρκετους μηνες ηρθα ποιο κοντα με ενα παιδί απο τν παρέα μου. Γιναμε πολυ στενοι φιλοι σιγα σιγα. Αναπτυχθηκε μια χημεια. Ομως εγω κπ στιγμη καταλαβαινα οτι ειχα αρχισει να τον ερωτευομαι.

Οταν το καταλαβα τρελαθηκα, γιατι σκεφτομουν οτι ειχα ερωτευτει ενα στρειτ (γενικα δν ειχα μεγαλη εξικοιωση στο διαχειριζομαι εναν ερωτα, ντρεπομουν να το πω και να μιλησω καθε φορα).

Στην αρχη εκανα ζηλειες φιλικου επιπεδου. Κπ στιγμη ομως του ανεφερα για μια σεξουαλικη μου επαφη με εναν ανδρα αυτος δν το κατεκρινε και μου ειπε οτι και αυτος θα δοκιμαζε να κανει κτ. Γενικα καναμε συζητησεις τις επομενες μερες και του ανοιγομουν και μου ανοιγόταν και αυτος (γενικα ειναι πολυ κλειστος ανθρωπος μεχρι παρανοιας).

Φτανει λοιπον η στιγη να του πω πως αισθανομαι. Τον καλω σπιτι μου να δουμε ταινια (οπως σηνηθηζαμε παντα ως φιλοι) και του ειπα πως μου εχουν δημιουργηθει κπ συναισθηματα χωρις να του διευκρινησω ποσο μεγαλα ηταν (καθως τον λατρευω). Αυτος ομως μου ειπε οτι δν μπορει να κανει κτ για αυτο, αλλα μετα απο λιγο του καρφωθηκε να δοκιμασει κτ μαζι μου. Τεσπα καναμε κτ... φαινοταν τοσο απειρος (γεινικα δν ειχε σεξουαλικες εμπειριες ιδιαιτερες). Εγω τις επομενες μερες πηγαινα να τρελαθω απο το αγχος μου για το πως το εχει παρει.

Μετα απο δυο μερες πηγα σπιτι του να τον δω, ημασταν πολθ κοντα αλλα δν εγινε κτ. Αυτος αρχισε να μου λεει για αλλους ανδρες πως τους βλεπω αν μου αρεσουν κι εγω προσπαθουσα να παω τν κουβεντα σε αυτο που καναμε αν του αρεσε και μου ειπε οτι του αρεσε! Αλλα δν θελει να συνεχιστει. Δν του ξαναμιλησα απο τοτε γιατι ηταν πιεσμενος με τν εξεταστηκη και δν ηθελα να τον πιεσω και με αυτο. Προσπαθουσα ομως να ειμαι κοντα του και να τον στηριζω αλλα δν σκεφτομουν και τον ευατο μου. Κπ στιγμη τον αγκαλιασα και του ειπα οτι τον αγαπω. Αυτος μου ειπε να μν το λεω αυτο και αργοτερα με πηρε τηλ. και μου ειπε οτι με σκεφτεται οταν αυνανίζεται. Τεσπα περναει ο καιρος ειχε τελειωσει με τα μαθηματα και του ξαναμίλησα και με απερριψε λεγοντας μου οτι τελικα του αρεσουν πιο πολυ οι γυναικες.

Τν επομενη μερα εγς γυριζα ελλαδα (σπουδαζουμε στο εξωτερικο). Μετα απο κπ εβδομαδες κατα τν διαρκεια τν καλοκαιρινων διακοπων κανονιζουμε μια φιλη μας να παμε Θεσσαλονικη εγω σε μια φιλη μου και αυτος ειχε σπιτι. Τεσπα εκει υπηρχε ενα πολυ ωραιο παιδι που με φλερταρε λιγο και αυτος το καταλαβαι. Και αρχισε να μου λεει για αυτον και ποσο ωραιος ειναι ταυτοχρονα ομως τον μειωνε. Τρελο! Τεσπα απο τοτε αρχισαμε να μιλαμε ασταματητα με μυνηματα ολο το καλοκαιρι. Αλλα αρχισαμε να ανταλλασουμε και γυμνες φωτο... Τεσπα εγω αρχισα να ελπιζω.

Αυτος ομως με ρωτουσε συνεχως για ανδρες αν μου αρεσουν και εκνευριστηκα και του το ειπα. Αλλα με τν κουβεντα με απερριψε ξανα. Χαλια εγω παλι και παλι. Μετα απο κπ μερες παω Κρητη σε μια φιλη που εχει πολλους φιλους γκει. Αυτος αρχισε να δειχνει ζηλια και τι κανς και τι μου λενε και αν μου αρεσουν. Τεσπα στην Κρητη μιλουσαμε ασταματητα και του λεω κπ στιγμη οτι δν θελω να κανω κτ μαζι του ξανα και αυτος μου στελνει γυμνη του φωτο με τν εκφραση «τον θες» αισχος... ταυτοχρονα μου λεει να μν τν ανοιξω και τετοια.... ΤΡΕΛΑ!

Τεσπα τελειωνουν οι διακοπες μου στην Κρητη και μετα θα πηγαινα με τον κολλητο μου στο εξοχικο μου και επειδη ο κολλητος μου ειναι πολυ ωραιος ζηλευε και μου ελεγε ποσο ωραιος ειναι. Εγω του ξεκοβα ομως.

Τεσπα γυριζουμε εδω που σπουδαζουμε και το κλημα ηταν πολυ ζεστο του μιλαω και παλι με απερριψε. Εγω ειχα φτιαξει ρομεο γιατι θεωρουσα οτι θα τον ξεχνουσα ετσι εκεινο το διαστημα και του το ειχα πει. Οταν με απερριψε εγω εκανα κτ με κπ απο εκει. Ξεκαθαριζοντας του πρωτου κανω αν ειναι σιγουρος για εμας και μου λεει ναι και πηγαινε μαζι του αλλα να μου στειλεις οτι εισαι καλα μετα! Εκανα οτι εκανα χαλια δν μου σρεσε η εμπειρια. Αυτος τν επομενη μερα κλειστηκε σπιτι του και δν μιλουσε σε ανθρωπο. Τν επομενη μερα τον ειδα εκει που διαβαζουμε και δν μου μιλουσε και τσακωθηκαμε λιγο αλλα το ιδιο βραδυ τον πηρα τηλ. και τα ειπαμε λιγο.

Τεσπα περναει ο καιρος και του ξαναμιλαω με απορριπτει κλασσικα και το ιδιο βραδυ μου ζητησε να ανεβει σπιτι μου αλλα με δυσπιστια. Ανεβηκε και καναμε κτ. Αλλα εγω ειπα στον ευατο μου οτι δν θα κανω κτ μονο οταν θελει αυτος και δν το ξαναεπιασα το θεμα. Ημουν καλα ομως.

Περναει ο καιρος και παει ταξιδι και οταν γυρισε μου να ξανακανουμε κτ κι εγω αρχησα να εχω ξανα ελπιδες αλλα καταλαβα μετα πο κπ μερες ενω ειμασταν μες στα μελια και καλα... οτι μιλαει με καποιον στον tinder (που αυτος τα κατεκρινε ολα αυτα και λεει οτι δν θα εκανε ποτε κτ σε αντιθεση με εμενα), ωσπου που μου το εδειξε απο μονος του με καμαρι. Τρελαθηκα και πηγαμε σπιτι μου να μιλησουμε και να τον παρακαλω να μου δωσει τν ευκαιρια να ξεκινησει κτ.. Αλλα αυτος τπτ μονο φιλικα θελει. μετα απο λιγο εκλεγα και του ζητησα μια τελευταια αγκαλια και στο τελος καναμε σεξ. ΤΡΕΛΟ παλι! Εγω τον θελω δν μπορω να του αντισταθω αυτος ομωςς?

Τν επομενη μερα εφυγα ταξιδι με τους φιλους μου... Μου εστελνε να δει πως ειμαι και εδειχνε το ενδιαφερον του. Τωρα που γυρισα του ξεκαθαρησα οτι εχει να κανει με εναν ανθρωπο και οτι αυτο που εκανε δν ηταν σωστο και αμα μου ξαναπει κτ που δν το εννοει δν εχουμε αλλες επαφες και μου λεει οτι δν θα μου ξαναπει τπτ.

Ειμαστε ολη τν μερα μαζι κανοντας οτι δν εχει γινει τπτ αλλα εγς λιωνω κι αυτος ειναι αμηχανος. Ειναι απιστευτα καλος ανθρωπος πραγμα που μου το κανει δυσκολο! Δν μπορω να τον αποφυγς γαιτι ολοι μας οι φιλοι ειναι κοινοι και σαν φιλο του με εχει πολυ ψηλα το ιδιο κι εγω. Τι να κανω? Παω να τρελαθω...

Υ.Γ. συγνωμη που το κειμενο μου ειναι τοσο μεγαλο

Γιώργος

kali neraida 80x80

Αχ, χρυσό μου, τι βάσανα τραβάς, πόσο σε καταλαβαίνω. Είχα και εγώ στα μικράτα μου τον Θοδωρή, πολύ καλό παιδί, χρυσό, ωραίος, ψηλός, λεβέντης, μουστακαλής, αλλά με ένα κοκομπλόκο απιστεύτου. Με τα «θέλω, δεν θέλω, ίσως να ήθελα, μπορεί να θελήσω, είχα θελήσει αλλά δεν ξέρω κιόλας» μού είχε κάνει τα νεύρα ταλιατέλες. 

Όμως, εδώ βλέπω ένα άλλο σκηνικό. Ο δικός σου, σού κάθεται μια χαρά, μόνον που αντιδρά στην... κουβέντα. Και δεν γουστάρει ρομαντικές καταστάσεις τύπου «σε λατρεύω» ή σκηνικά τύπου «είσαι ο μόνος άντρας της ζωής μου». Ως εκ τούτου τα πράγματα είναι απλά: Αν θέλεις μόνον φίκι φίκι, δεν βλέπω να έχετε καμία δυσκολία. Βούτα τον από τον σβέρκο ή απ’ όπου αλλού σου βρεθεί πρόχειρο και κάνε τον να αναστενάξει μέχρις εξαντλήσεως. 

Αν όμως θέλεις «να έχεις ελπίδες» (για τι πράγμα;) αν ονειρεύεσαι (τι ακριβώς;) και το σπρώχνεις να «αρχίσετε κάτι», (γκομενικό προφανώς), με δεσμούς, αποκλειστικότητες, επενδύσεις, απαιτήσεις, αγάπες και λουλούδια, μια εντελώς je t'aime κατάσταση, καταλαβαίνετε, ο τύπος δεν γουστάρει. Σου το έχει δείξει επανειλημμένα, άσχετο αν εσύ δεν μπορείς να βάλεις τα κομμάτια του παζλ μαζί. Αυτός είναι ξεκάθαρος. 

Οπότε στην δεύτερη περίπτωση, αν δεν μπορείς να τον δεις μόνον για σεξ, ψάξε αλλού. ΑΛΛΟΥ!

Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Ηλεκτράκι,

Αν το μυαλό σου είναι όπως το μέιλ που μας έστειλες, αναρωτιέμαι πώς περνάς τον δρόμο απέναντι χωρίς να σε πατήσει αμάξι.

Για τον τύπο τι να σου πω; Νομίζω σου τα είπε τέλεια η Καλή Νεράιδα, που είχε πολλούς μαλάκες γκόμενους στη ζωή της και ξέρει από καλό μαλάκα.

Ο τύπος σου έχει δείξει επανειλημμένως ότι ενδιαφέρεται για σεξ με άλλους. Τι δεν καταλαβαίνεις; Απόλαυσε το σεξ που κάνετε και άσε τα της σχέσης. Δεν γουστάρει! Τον πούτσο του σου στέλνει, όχι καρδούλες! Πάρ’ το χαμπάρι επιτέλους!

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 129 guests και κανένα μέλος