Οι Δυο Νεράιδες

Κόλλημα με τον γείτονα

neighbourΓεια σας νεραιδες

ειμαι φοιτητης και εχω εναν γειτονα που μενει στον οροφο μου και  μου αρεσει πολυ εχω τρελαθει μαζι του.Σε λιγες μερες μετακομιζω απο δω.Του χω μηλισει λιγες φορες για κοινοχρηστα και τετια φαινεται συμπαθητικος.Δυστηχως ειναι στρειτ ειχε μια γκομενα παλιοτερα που ερχονταν σπιτι του Ομως ενα πρωι ειδα να βγαινει ενας αντρας απ το σπιτι του.Υπαρχουν καπιοι γκει που δεν τους φαινεται οτι ειναι και ομως ειναι . Νιωθω μια μικρη ελπιδα να ειναι.Θελω να του πω τι αισθανομαι γι αυτον.Αλλα φοβαμαι την αντιδραση του.Ειναι τοσο γλυκος.Να του μιλησω?Υπαρχει περιπτωση να παει μαζι μου?

τι να κανω

Δημητρης

kali neraida 80x80

Να κόψεις τις μαλακίες, να τι να κάνεις. Μετακόμισε και βρες κανέναν μη στρέιτ να ασχοληθείς μαζί του.

Το ότι βγαίνει ένας άντρας από το σπίτι του το πρωί μπορεί απλά να σημαίνει ότι φιλοξενεί τον αδερφό, ξάδερφο, κουμπάρο, συνάδελφό του και όχι κατ' ανάγκη έναν γκόμενο που σκυλογαμιότανε μαζί το προηγούμενο βράδυ. Ή να σου το πω διαφορετικά; Η πιθανότητα να είναι στρέιτ είναι 90% επί του γενικού πληθυσμού. Αν τώρα έχει και γκόμενα, αφαίρεσε 15, πρόσθεσε 46, διαίρεσε δια του 8, βγάλε τετραγωνική ρίζα και θα βρεις τι παίζει.

Αν βέβαια εσύ είσαι κολλημένος, πες του ό,τι σε φωτίζει η Θεά, αλλά να είσαι προετοιμασμένος για μεγάλη χλαπάτσα.

Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Δημητράκη,

Ναι, να πας να του μιλήσεις. Πήγαινε και πες του πόσο πολύ τον ποθείς και θέλεις να τον πάρεις αγκαλίτσα και να του φιλήσεις τα απαλά του χείλη και να κάνετε άγριο αλλά και τρυφερό παθιασμένο σεξ και μετά να καθίσετε αγκαλιά σε μια παραλία και ν’ ακούτε τα κύματα να γλείφουνε τα πόδια σας, ενώ ατενίζετε το υπέροχο μέλλον που θα ζήσετε τα δυο σας.

Εναλλακτικά, πες του ότι σε πονάει ο καρπός σου από την πολλή μαλακία που έχεις τραβήξει για πάρτη του και να ξέρει ότι τώρα που θα φύγει, ένας άνθρωπος σ’ αυτόν τον πλανήτη τον βρίσκει εξαιρετικά όμορφο και γλυκό.

Εναλλακτικά, πες του απλώς ότι τον βρίσκεις πολύ ωραίο και δεν θέλεις να χαθείτε τώρα που θα φύγεις.

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 100 guests και κανένα μέλος