Οι Δυο Νεράιδες

Αμφιφυλόφιλη και μπερδεμένη!

bisexualΓεια σας νεράιδες!!

Είμαι 20 χρονών και αμφιφυλόφιλη και πρόσφατα αρραβωνιασμένη με άντρα. Τον αγαπώ πολύ και με αγαπάει κι αυτός. Του έχω κάνει coming out και με έχει αποδεχτεί πλήρως. Οι προηγούμενες μου σχέσεις ήταν κυρίως με άντρες, επειδή τύγχαινε.  Πάντα βέβαια μου άρεσαν ,ερωτευόμουν και κοπέλες. Με κοπέλα είχα κάνει μόνο μια σχέση -πλατωνική γιατί ήταν μικρότερη μου και ήμουν και η  1η της σχέση-. Δεν κράτησε πολύ, λόγω του ότι μέναμε μακριά και είχαμε και πολύ διαφορετική καθημερινότητα.

Έπειτα γνώρισα τον σημερινό μου σύντροφο, πλέον είμαι αρραβωνιασμένη και προσεχώς παντρεμένη με κάποιον που ειλικρινά αγαπάω πολύ και είμαι ερωτευμένη αλλά νιώθω στεναχώρια που δεν θα μπορέσω ποτέ να εξερευνήσω περαιτέρω την σεξουαλικότητα μου.

Μου έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή πως αν κάνω κάτι με άντρα ή γυναίκα θα με χωρίσει αυτομάτως. Θέλω τόσο πολύ να πάω με μια γυναίκα -κατά καιρούς μου αρέσουν διάφορες κοπέλες-,όμως τον αγαπάω και δεν θέλω να τον χάσω. Τι να κάνω; Δεν θέλω ούτε να χωρίσω για να εξερευνήσω την σεξουαλικότητα μου ούτε να τον κερατώσω. Ειλικρινά θέλω τόσο πολύ να πάω και με μια γυναίκα. Τι να κάνω καλές μου νεράιδες;

Πολύχρωμος μονόκερος

kali neraida 80x80

Αγαπητή φίλη,

Δεν ξέρεις τι σου γίνεται, αυτό έχω να σου πω. Διάβασε το γράμμα σου και πες μου ειλικρινά, αν μπορείς να βγάλεις άκρη, γιατί εγώ δεν. Θέλεις και την πίτα ολόκληρη, και τον σκύλο χορτάτο, καθ΄ ην στιγμήν δεν ξέρεις ούτε αν θα σου αρέσει η πίτα, και ο σκύλος (τρόπος του λέγειν) σου το έχει ξεκόψει από την αρχή ότι δεν σηκώνει τέτοια. Δεν ξέρω τι να σου πω να κάνεις έτσι όπως τα έχεις μπλέξει. Έβαλες τα χέρια σου και έβγαλες τα μάτια σου.

Άνθρωποι που θέλουν αν εξερευνήσουν τη σεξουαλικότητά τους, τα αισθήματά τους, τον εαυτό τους, τον κόσμο, το Υπερπέραν, ΔΕΝ μπλέκουν σε τέτοιες σχέσεις. Έπρεπε να το ξέρεις από την αρχή.

Εγώ δεν θα έμπλεκα, ή αν έμπλεκα, θα χώριζα το συντομότερο μόλις καταλάβαινα το μέγεθος της μαλακίας που διέπραξα, αλλά εγώ είμαι εγώ. Εσύ, μάλλον κάτσε όπως είσαι και χτύπα το κεφάλι σου στον τοίχο, γωνία κατά προτίμηση για τα επόμενα χρόνια της παντρεμένης ζωής σου. (Κάτι μου λέει ότι στο τέλος μπορεί και να σφαχτείτε με τον τύπο, αλλά ας μην σου βάζω ιδέες).

Φιλικά,

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Πολύχρωμε μονόκερε,

Είσαι. Αρραβωνιασμένη. Στα. Είκοσι. Πρώτα απ’ όλα, θέλω να μου αποκαλύψεις πού βρήκες τη χρονομηχανή και επέστρεψες στο 1952! Επίσης, ξέρεις να τη χειρίζεσαι καλά, για να γυρίσεις στον αιώνα μας;

Ποιος αρραβωνιάζεται στα 20 στην εποχή μας; Μην το λες παραέξω, σε παρακαλώ, γιατί θα σε μαζέψει καμιά ομάδα γιατρών και θα σε κλείσει σε απόμακρη μυστική τοποθεσία για να σου κάνει πειράματα.

Νομίζεις ότι κοροϊδεύω, αλλά όχι. Υπάρχουν σοβαροί λόγοι που ο κόσμος δεν αρραβωνιάζεται πια στα 20. Γιατί πλέον έχουμε το δικαίωμα ως άνθρωποι να ψαχτούμε, να εξερευνήσουμε τη ζωή, άλλους ανθρώπους, τη σεξουαλικότητά μας και αργότερα, με την πείρα που έχουμε αποκομίσει, να κάνουμε πιο συνειδητοποιημένες επιλογές που δεν γίνεται, γαμώ το κέρατό μου, να τις κάνουμε όταν είμαστε μόλις είκοσι γαμωχρονών!

Οπότε, είτε σου άρεσαν οι γυναίκες είτε οι ασβοί, το ίδιο θα σου έλεγα: κόψε τις παντρειές και εξερεύνησε τη ζωή. Ειδικά τώρα που λες ότι αν παντρευτείς αυτόν τον σούπερ ντούπερ άνθρωπο, θα είναι σαν να μπαίνεις φυλακή.

Αν πραγματικά σε αγαπάει και σε σέβεται, θα σε αφήσει να εξερευνήσεις τη σεξουαλικότητά σου, και το ίδιο θα κάνεις κι εσύ γι’ αυτόν.

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 58 guests και κανένα μέλος