Οι Δυο Νεράιδες

Οι εκδηλωμένοι γκέι και... εγώ

gay labelsΓεια σας και χαρα σας νεραιδες μου.

Λοιπον,δε θα σας ζαλισω πολυ. Έχω ενα θεματάκι και χρειάζομαι λίγη βοήθεια. Αρχικά,ειμαι gay(ή τουλαχιστον ετσι νοιωθω) και τη βρισκω και με τα δυο φυλα. με ιδιαιτερη προτιμηση στο ανδρικο. Δεν ειναι το θεμα μου τι ταμπελακι θα μου κολλησω αλλα πως πρεπει να δειχνω στους αλλους(gays) οτι ειμαι ενας απο αυτους.

Δυστυχως,δεν εχω βρει το θαρρος να μιλησω ανοιχτα για την σεξουαλικοτητα μου σε φιλους και συγγενεις γιατι πιστευω οτι δεν ειμαι ακομα ετοιμος για κατι τετοιο. Αντ'αυτου κρυβω την σεξουαλικοτητα μου και κανω σχεσεις(ξεπετες για την ακριβεια) ΜΟΝΟ με γυναικες. . . κακο αυτο.

Τέλος παντων πλατιαζω και δε το θελω. Μου αρεσει αρκετο καιρο ενα παιδι(μου αρεσε απο τον μαρτιο αλλα τον αυγουστο αρχισε να μου δινει σημασια) και δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι gay ή απλα κοινωνικος,ευγενικος και χαλαρος. Τωρα δε θα σας πω ΚΑΙ εγω για τον τροπο που με κοιταει,τα χαμογελα που μου σκαει και τα likes που μου κανει στο φβ γιατι ξερω οτι ενδεχεται να ειναι προιοντα της φαντασιας μου.

Εκει που θελω να καταληξω γιατι σας μπερδεψα ειναι οτι θελω να του δειξω οτι τον γουσταρω ή εστω να αποκτησω περισσοτερη οικειοτητα μαζι του αλλα απο την αλλη φοβαμαι οτι δεν ειναι gay και θα φρικαρει αν κανω καποιο extreme βημα. . . οσο περναει ο καιρος μου αρεσει ολο και περισσοτερο,αισθανομαι οτι ειμαστε φτιαγμενοι ο ενας για τον αλλο(μαλακια αλλα ετσι νιωθω λυπαμαι χαχα).

Πειτε μου σας παρακαλω τι να κανω. . . ειμαι αρκετα δειλος αλλα κι εκεινος δεν κανει τιποτα να μου τραβηξει την προσοχη. . φοβαμαι. . και ο φοβος μου με κανει να ειμαι κλειστος και επιφυλακτικος. . . Επισης δειξτε λιγη κατανοηση γιατι ποτε δεν εχω ερθει σε επαφη με αγορι,οι φιλοι μου ειναι στο σκοταδι οσον αφορα τη σεξουαλικοτητα μου και ειμαι και μικρος (19 χρονων).

Ξερω τωρα θα με βρισετε και θα μου πειτε 'ξεκολλα και βρες καποιον gay εκδηλωμενο' αλλα δεν ειναι ετσι. . εχω συναντησει gay εκδηλωμενους και χαλαρους αλλα σε αυτον μαρεσει αυτη η αθωοτητα του, μαρεσει που ειναι κρυφος (αν ειναι) και δεν ξερω μαρεσει γενικοτερα. . δεν εχω φαει κολλημα μαζι του απλα τον γουσταρω και οχι μονο για σεξ. . θελω σχεση. . ειμαι της σχεσης απο οτι καταλαβατε. Τελος παντων,ευχαριστω εκ των προτερων.

ο ερωτοχτυπημενος

 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ ερωτοχτυπημένε,

Κατά βάσιν, και όπως καλά ξέρεις, θα σου έλεγα να ασχοληθείς με κάποιον τύπο πιο ξεκάθαρο και λιγότερο μπερδευτικό. Επειδή όμως δεν θα σου αρέσει αυτή η άποψη και επειδή το κόλλημα δύσκολα φεύγει και επειδή υπάρχει περίπτωση (σπάνια, αλλά υπάρχει) να φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη, προτείνω το εξής:

Πες του στα ίσια ότι του γουστάρεις. Μισή ντροπή δική σου, μισή δική του.

Θα ξεκαθαρίσεις τι παίζει και αν τελικά δεν παίζει τίποτε, θα σταματήσεις να ασχολείσαι για τον επόμενο ένα χρόνο με χαζομάρες. Πώς σου φαίνεται;

Αν δεν είναι γκέι και δεν είναι μαλάκας, θα σου πει «όχι» και δεν τρέχει τίποτε. Αν είναι μαλάκας, θα φρικάρει, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν τον χρειάζεσαι.

Φιλικά,

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Προβληματικέ ερωτοχτυπημένε,

Εμ ζητάς συμβουλές, εμ θέλεις να μας πεις και τι συμβουλές να σου δώσουμε. Ωραίος! Με τέτοια μυαλά, όχι γκόμενο δεν θα σταυρώσεις, ούτε οι κατσαρίδες δεν θα σε κάνουν παρέα.

Σου μιλάω σκληρά; Καιρός είναι κάποιος να σου μιλήσει σταράτα, γιατί μαλακίζεσαι. Κάθεσαι κι αφήνεις τη ζωή σου να περνάει άκλαυτη ενώ φαντασιώνεσαι για έναν στο facebook, κάνεις μόνο ξεπέτες με γυναίκες και ταυτόχρονα δεν έχεις ούτε έναν πραγματικό φίλο (οι φίλοι που λες ότι έχεις δεν είναι φίλοι, αφού δεν ξέρουν για σένα). Και λες και ψέματα στον εαυτό σου ότι είσαι των σχέσεων, ενώ κάνεις μόνο ξεπέτες και στο κάτω κάτω, δεν έχεις δοκιμάσει σχέση.

Αν σκοπός της ζωής σου είναι να γίνεις δυστυχισμένος, τα πας περίφημα! Αν πάλι αποφασίσεις ότι αξίζεις να ευτυχήσεις κι εσύ, κάνε τα εξής:

  1. Πες στον λεγάμενο πώς νιώθεις. Στην καλύτερη θα σου κάτσει, στη χειρότερη θα σε στείλει στη μαμά σου και προχωράς στον επόμενο.
  2. Βρες ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ φίλους, που να ξέρουν για σένα. Μπορεί να είναι καινούργιοι, μπορεί να είναι οι παλιοί που θα τους μιλήσεις για σένα. Αν όμως συνεχίσεις έτσι μόνος σου, θα το φας το κεφάλι σου, αυτό είναι 1000% σίγουρο!
  3. Αν δυσκολεύεσαι να κάνεις βήματα για να σε βγάλεις από την μπίχλα που έχεις για ζωή, ζήτα βοήθεια από άλλους – τους γύρω σου ή από επαγγελματίες. Ρώτα  μας πού να απευθυνθείς, ώστε να μην πέσεις σε μαλάκες ψυχολόγους.
  4. Πάψε να κάνεις χρησιμοποιείς την ηλικία σου σαν δικαιολογία ή την «αθωότητα» του άλλου σαν πρόφαση για να μην ξεβολευτείς.
  5. Ζήσε τη ζωή που θέλεις και πάψε να την ονειρεύεσαι εκ του ασφαλούς.

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 57 guests και κανένα μέλος