Οι Δυο Νεράιδες

Αμφιφοβία

bi-erasureΓιατί οταν κα΄ποιος σας λεει ότι είναι bi τον βγάζετε gay?

Και παλιότερα εχετε κανει πράγματα εμεσα που αποσιωπουν την bi ταυτότητα? γιατι βρε κοριτσια? LGBTQI+ ειμαστε!

 

kali neraida 80x80

Μίλα λίγο πιο συγκεκριμένα για να καταλάβω που αναφέρεσαι. 

Η γενική μου τοποθέτηση είναι «κάνε ό,τι σου αρέσει και μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου» και έχει επαναληφθεί πολλές φορές σε πολλά γράμματα. Αν θεωρείς ότι αυτό είναι κατά των bi, τι να πω;

 

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Αγαπητή/ε Στεαχωρημέν@,

Γιατί είμαστε πολύ κακές μπαϊφοβικές στρίγγλες, που πληρωνόμαστε από τη CIA, το NATO, το Σόρος και τον Δήμο Ιωαννίνων να εξαφανίσουμε όλους τους μπάι από προσώπου γης μέχρι τα τέλη του 2016 (άντε, μέσα 2017, αν τελικά πάρουμε άδεια το καλοκαίρι).

Οι μπάι δεν υπάρχουν. Είναι μια εφεύρεση μιας ομάδας σιωνιστών Ιρλανδών, με στόχο να καταστρέψουν την αγνή λεσβιακή ψυχή και τον αμόλυντο γκέι έρωτα. Ως Καλύτερη Νεράιδα εκπαιδεύτηκα από τη Λάρα Κροφτ σε τακτικές ανταρτοπολέμου για να μάθω να ξεσκεπάζω τους ψεύτικους μπάι.

Απ’ την άλλη, μήπως εσύ έχεις τη μύγα, μικρή στεναχωρημένε; Μήπως λόγω της ομολογουμένως ευρέως διαδεδομένης μπαϊφοβίας που έχεις φάει στη μάπα, την βλέπεις κι εκεί που δεν υπάρχει; Για διάβασε παλιά γράμματα που μας έχουν στείλει στη στήλη μας και θα δεις ότι όχι μόνο bi erasure δεν κάνουμε, αλλά το αντίθετο κιόλας. Για κατέβα απ’ τον σταυρό – έχουν κι άλλοι σειρά.

Ενδεικτικά:

Ταυτότητα και παντού σκατά...

Αμφιφυλόφιλη και μπερδεμένη!

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 44 guests και κανένα μέλος