Οι Δυο Νεράιδες

Mια παραλληλη σχεση

married manΧαιρετε.

Τα δεδομενα μιας ιστοριας - εμπειριας μου: 1,5 χρονο "παραλληλη σχεση" με παντρεμενο,προκειται για εναν τυπο με μεγαλη ελευθερια απο το σπιτι του (ετσι ομως ειναι αυτες οι περιπτωσεις, η γυναικα απο πισω πληρως εξαρτημενη και φυλακισμενη, πιστευω, δεν εξηγειται αλλιως) απιστευτη καυλα, μετα ο ερωτας, παρολα αυτα η αρνηση απο μενα το παραλληλο να γινει σε κατι αλλο...πολυ απλα γιατι το παραλληλο παρεμενε παραλληλο απο αυτα που ακουγα, γιατι αυτοι οι αντρες ειναι πολυ δυσκολο, προσωπικα, κοινωνικα, να αλλαξουν, δεν εχουν και τα αρχιδια οταν ερθει η στιγμη, κ να που νομιζουν οτι ηρθε η στιγμη... καποια στιγμη (!) κ κανουν ενα τεραστιο βημα κ το αποκαλυπτουν στη γυναικα τους και κανουν σχεδια ανεξαρτητοποιησης.

εγω ομως μεχρι να γινει αυτο τα χω μαζεψει κ εχω φυγει ηδη καποια στιγμη, γιατι δεν παλευοταν αλλο η κατασταση, κ οταν γινεται η κρουση με τα νεα δεδομενα, παλι αρνουμαι να κανω το οτιδηποτε πια, γιατι ειτε ειναι πολυ αργα, ειτε γιατι ολο το σκηνικο μου κανει και λιγο fake, αλλα δεν μπορω να το εξακριβωσω με τιποτα ετσι κ αλλιως, ειτε βασικα γιατι ολη η νεα εκδοχη μου ακουγεται παραλληλη και παλι αλλα με προοπτικες ολοκληρη....

κ τελοσπαντων με τα πολλα και τον καιρο, παιρνω εκεινο το τελευταιο μηνυμα οτι τα παραταει γιατι εγω δεν θελω τοσο οσο εκεινος. δεν απανταω καν. γιατι τι να απαντησεις και να εξηγησεις ξανα;

ομως νιωθω καπως και δεν θελω να φερθω εντελως σα γαιδαρος, στην τελικη κ αυτοι ανθρωποι ειναι, κ μπορει να τραβανε τα δικα τους απιστευτα ζορια, οποτε μετα απο κανα μηνα, παιρνω ενα τηλ να μαθω αν ειναι καλα, κ η αντιδραση ειναι του στυλ δεν θελω να σε ξερω, δεν προκειται να γινουμε φιλοι κ αυτο το στυλ. συγκρατηθηκα και δεν ειπα τιποτα, το κλεισα πολιτισμενα κ εμεινα μαλακας.

και επειδη εμεινα μαλακας κ νιωθω,βασικα, μαλακας, δεν εχω καταλαβει ποιος τελικα απο τους δυο νιωθει περισσοτερο μαλακας και ποιος απο τους δυο ειναι πραγματικα μαλακας;

ειναι φιλοσοφικο το ερωτημα, ξερω, εμενα ομως με απασχολει πολυ και αν απαντηθει, θα κανει καλο στην αυτοεκτιμηση μου.

καμια βοηθεια εχετε;

Ivan

 

kali neraida 80x80

Αγαπητό μου παιδί,

Το ερώτημά σου είναι πολύ απλό, θα σου το απαντήσω οσονούπω, μισό να ρωτήσω την γάτα μου την Ντούντη. «Ντούντη χρυσσσσό μου, ποιος είναι ο μαλακωδέστερος των δύο;»

Α! Η Ντούντη μου είπε ότι και οι δυο σας είσαστε μαλάκες και να μην την ζαλίζω με τέτοιες παπαριές γιατί της φέρνουν δυσπεψία. Τώρα βγήκε βόλτα στον κήπο του πύργου. Παιδί να σου πετύχει...

Λοιπόν κοίτα να δεις, η Ντούντη είναι λίγο κάθετη και απότομη σε κάτι τέτοια κοσμικά, και την καταλαβαίνω γιατί αυτή την εποχή την απασχολεί πολύ ο Κόσμος των Ιδεών του Πλάτωνα (μελετάμε την «Πολιτεία» παρέα κάθε βράδυ), αλλά εγώ ως Καλή και ως Νεράιδα θα σου το κάνω λιγάκι πιο λιανό.

Μαλακία σου πρώτη: Δεν μπλέκουμε με παντρεμένους. Τελεία και παύλα. Ή τουλάχιστον αν κάνουμε το λάθος και μπλέξουμε, μόνον σεξ και τίποτε παραπάνω. Καμία συναισθηματική επένδυση. Χύσαμε και έξω από την πόρτα. Μόνο αν ο παντρεμένος σού έρθει με το τελικό (τελικό!) χαρτί του διαζυγίου στο χέρι, και έχει περάσει και κανένα εξάμηνο, μόνο τότε μπορείς να ασχοληθείς πιο σοβαρά μαζί του. Πριν το εξάμηνο μπορεί να σου την κάνει πίσω και να ξαναπαντρευτεί (το έχω δει και αυτό το σκηνικό δύο φορές!). Διαφορετικά, με απόλυτη βεβαιότητα, 1.000.000% ένα πράγμα, κάποια στιγμή, αργά η πολύ γρήγορα, ο παντρεμένος θα κάνει την χοντρή του, την πολύ χοντρή του μαλακία και θα τα σκατώσει. Και θα σέρνεσαι εσύ στα πατώματα. Για να μην πω ότι θα σε δουλεύει ψιλό γαζί όοοολο τον καιρό που θα είσαστε μαζί.

Μαλακία σου δεύτερη: Δεν παίρνουμε τηλέφωνο παντρεμένους. Ιδίως παντρεμένους που τους έχουμε χωρίσει. Τελεία και παύλα. Άμα θέλουν, ας μας πάρουν αυτοί τηλέφωνο. Τι πήγες να το παίξεις τάχα μου ανωτέρου για να δεις τι κάνει; Σαν τι να έκανε δηλαδή; Άμα είχε πηδήξει από το μπαλκόνι θα το μάθαινες από τις εφημερίδες. Τι περίμενες να ακούσεις: «Μου λείπεις και πεθαίνω για σένα»; Για να σου τονωθεί ο εγωισμός; Όταν τελειώνει μια ιστορία, τελειώνει, πουλάκι μου. Δεν έχει πίσω-μπρος. Και δεν το παίζουμε ούτε ανωτέρου, ούτε κατωτέρου.

Πάμε τώρα στον λεγάμενο. Θα ήθελα να ακούσω και τη δική του άποψη για το θέμα πριν τελεσιδικήσω, audiatur et altera pars που έλεγε και ο Ιούλιος Καίσαρ, δεν θυμάμαι ακριβώς μπορεί και ο Στάλιν, αλλά με τα υπάρχοντα στοιχεία μπορώ να σου πω:

Μαλακία του πρώτη: Αν σέβεσαι τον εαυτό σου (δεν σου λέω για τη γυναίκα σου), ως γκέι/μπάι, δεν παντρεύεσαι (με γυναίκα) (εκτός αν της το 'χεις ξεκαθαρίσει).

Μαλακία του δεύτερη: Το θέλεις να έχεις τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη, κοροϊδεύοντας την γυναίκα σου, ταλαιπωρώντας και κοροϊδεύοντας τον γκόμενό σου και βάζοντας πάνω απ' όλα τον εαυτούλη σου, είναι, για μένα τουλάχιστον, α-πα-ρά-δεκ-το.

Άρα: γκόμενος -παντρεμένος: 2-2 σημειώσατε Χ, είχε δίκιο η Ντούντη μου, είδατε τι σοφό παιδί που έχω!

Όσο για το ποιος αισθάνεται περισσότερο μάλθαξ, προφανώς εσύ, γιατί μόνον εσύ μου γράφεις και αναρωτιέσαι. Αυτός σκασίλα του μεγάλη, ούτε μια γραμμή δεν κάθισε να μου γράψει το κωλόπαιδο, άρα εχέσθη. Και είναι προφανές ότι εχέσθη, γιατί αν υπήρχε περίπτωση να τον απασχολεί το μήπως αισθανθεί μαλάκας, δεν θα έκανε ό,τι έκανε όλον αυτό τον καιρό.

Τέλος πάντων, ό γέγονεν γέγονεν και δεν ξεγέγονεν, που έλεγε η φίλη μου η Μαρία Αντουανέτα (το έχει μάθει και η Ντούντη και το πετάει στο άσχετο: «Καλά τα Friskies, Ντούντη μου;» - «Ο γέγονεν, γέγονεν», η Ντούντη!). Δεν έχει νόημα να ψάχνεις και να αναλύεις το πώς και το γιατί, παρά μόνον για να μάθεις και μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη στο (εγγύς σου εύχομαι) μέλλον.

Τώρα όμως πρέπει να σε αφήσω επειγόντως γιατί μού χτυπάει το κουδούνι η Υβόννη για ρίζες και μανικιούρ. Άμα μου σπάσει ξανά κανένα νύχι η κακούργα («συγνώμη κυρία Νεράιδα, μου ξέφυγε»), θα μου ξεφύγει και η ίδια από το μπαλκόνι του τρίτου. Αυτά.

Φιλούμπες,

signature kali neraida

kaliteri neraida 80x80

 Ιβανάκο μου,

Το ερώτημά σου δηλαδή είναι ο βαθμός μαλακίας που σε δέρνει συγκριτικά με τη μαλακία του άλλου; Οκέι, τότε, εσύ έχεις 4,9 βαθμούς μαλακίας κι ο παντρεμένος πρώην σου 7,9.

 Όπως βλέπεις, δυστυχώς κόβεσαι στα προφορικά μαλακίας και πρέπει να ξαναδώσεις του χρόνου. Σε παρακαλώ πολύ, αυτή τη φορά μελέτησε καλύτερα. Για να εξασκηθείς στη μαλακία μπορείς:

  • Να μπλέξεις με άλλον παντρεμένο αλλά αυτή τη φορά η γυναίκα του να είναι έγκυος σε τρίδυμα
  • Να συρθείς παρακαλώντας στον πρώην σου και να τον ικετέψεις να τα ξαναβρείτε γιατί κανείς δεν σε κάνει να νιώθεις τόσο σκατά με τον εαυτό σου όσο εκείνος
  • Να ξαγρυπνάς αναρωτώμενος γιατί όλοι είναι μαλάκες και πότε θα βρεις εσύ ένα καλό παιδί.

Είμαι βέβαιη, ωστόσο, ότι θα βρεις κι εσύ αρκετές αφορμές να φερθείς μαλακισμένα, δεν χρειάζεσαι φροντιστήριο.

Για την ιστορία, πάντως, δεν νομίζω ότι φέρθηκες τόσο μαλακισμένα. Καύλωσες, πιθανώς ερωτεύτηκες κι ο λεγάμενος αποδείχτηκε μικρότερος των περιστάσεων και εσύ φρόντισες να σε προστατέψεις και έφυγες. Μια χαρά σε βρίσκω – I mean it! Βουρ στον επόμενο!

 signature kalyteri neraida


Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 222 guests και κανένα μέλος