Οι Δυο Νεράιδες

Ξεκαθαρισμα

cheekΓεια σας αγαπημένες τρελό νεράιδες καλό μήνα.

Έχω μία ιστορία που έγινε πριν καιρό λοιπόν έχει ως εξής είχα πάει σε ένα μέρος για μία δουλειά και εκεί που περίμενα να μπω μέσα, ένα παιδί που εργάζονταν εκεί με είδε και μόλις με είδε σταμάτησε πάνω τού το βλέμμα μου παράλληλα τον κοιτουσα και εγώ περισσότερο γιατί με τσαντισε που με κοιτούσε τόση ώρα σε κάποια φάση σταματάω να τον κοιτάζω και εκείνος μετα απο λίγο σταμάτησε απογοητευμένος να με κοιτάζει.

Σε λίγο μπήκα μέσα και προσεξα ότι το παιδί συνέχιζε να κοιτάει με κάθε ευκαιρία όμως εγώ δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία μετά από λίγο είχα ένα πρόβλημα αλλά δεν ζήτησα από κείνον βοήθεια αλλά από άλλο παιδί ήρθε όμως και κείνος δίπλα μου να δει και βρήκε ευκαιρία να βάλει το μάγουλό του πάνω μου και να μου πιέζει το μάγουλο εγώ τα είχα χάσει με την όλη φάση μετά από λίγο ασχολιόταν μόνο εκείνος μαζί μου και φαινόταν να χει αγχωθει εντωμεταξυ πλησίαζε το στόμα του κοντά στο δικό μου σε κάθε ευκαιρία αλλά εγώ γυρνούσα αλλού το κεφάλι μου μετά μου την ξανάπεσε αλλά δεν ανταποκριθηκα και κείνος τσαντιστηκε (σε όλη την φάση ήταν μία αυστηρός μαζί μου τρυφερός).

Αποφάσισα να πάω να τον βρω ένα βράδυ την ώρα που πίστευα ότι σχολάει βγήκε μετά από λίγη ώρα καί μέ είδε μου χαμογέλασε αγχωμενος και φοβισμένος πήγε να ρθει κοντά μου αλλά εγώ γύρισα πάλι το κεφάλι μου γιατί φοβόμουν μου φαίνονταν περίεργο όλο αυτό εκείνος λοιπόν σταμάτησε στην μέση με κοίταξε κατέβασε τα μούτρα και έφυγε σιγά σιγά.

Τον ξαναβείδεπαλι στην δουλειά όμως αυτή την φορά (λογικό) ήταν εξοργισμένος και μόλις με είδε τσαντιστηκε βρήκε και κάποια ευκαιρία και μου έκανε μία επιθεση (δεν με έβρισε) αλλά μου έδειξε ότι θύμωσε και αναγκαστηκα να φύγω.

Οπότε πήγαιναν να τον βρω είχε πάντα την ίδια παρέα δεν ήταν μόνος πλέον και μόλις με έβλεπε ευκνεριζονταν .

Μία φορά έτυχε να τον πετύχω κάπου και την επόμενη φορά που ξαναπέρασα από εκειπηγα άλλη μέρα άλλη ώρα και ήταν και κείνος εκεί μόλις με είδε επιτάχυνε και μόλις πλησίασε έσκυψε το κεφάλι του πάνω μου(ήταν και ένας φίλος του) .

Μετά από καιρό τον βρήκα στο φεισμπουκ γράφει ότι του αρέσουν άτομα με τα χαρακτηριστικά μου .

Τι να κάνω ;λέτε να με θέλει μόνο για σεξ; Τι γνώμη έχεται για όλο το σκηνικό;

Συγνωμη που σας κουρασα ευχαριστω

Χρηστος

 

kali neraida 80x80

Το σκηνικό μου φαίνεται παλαβό. Την μια έτσι, την άλλη γιουβέτσι. Βέβαια, για να πω την μαύρη αλήθεια, δεν ξέρω τι από αυτά που λες είναι η πραγματική πραγματικότητα ή η «πραγματικότητα» μέσα από τα ροζ γυαλιά που ενδεχομένως να φοράς. Αυτό είναι πάντα ένα θεματάκι όταν κάποιος μας αρέσει πολύ.

Τέλος πάντων, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, οι λύσεις είναι δύο. Ή θεωρείς ότι είναι μαλακισμένος, δεν ξέρει τι του γίνεται, και τον αφήνεις στην κοσμάρα του, ή αν νομίζεις ότι αξίζει τον κόπο να το προσπαθήσεις, τού μιλάς ανοικτά και αφήνεις πίσω σου μια για πάντα τις υποθέσεις, τα υπονοούμενα, τα μυστηριώδη βλέμματα και τις αμέτρητες αμφιβολίες.  Του λες ότι σου αρέσει και στην χειρότερη περίπτωση γλυτώνεις από αυτή την παράξενη υπόθεση.

signature kali neraida

kaliteri neraida 80x80

Χρηστούλη,

Δεν ξέρω για το παιδί που αναφέρεις, αλλά εγώ θα σ’ είχα αρχίσει στις μπάτσες, τόπι θα σε είχα κάνει στο ξύλο! Μα είναι συμπεριφορά αυτή; Τι άλλο να κάνει αυτό το παιδί για να σου δείξει ότι ενδιαφέρεται; Να κατεβάσει το παντελόνι του και να στήσει κώλο στο μαγαζί; Να πέσει στα γόνατα και να σου κάνει ερωτική εξομολόγηση; Έλεος πια!

Φυσικά και έχει τσαντιστεί μαζί σου, κι εγώ θα είχα τσαντιστεί! Τεσπά, αν τον γουστάρεις, τράβα μίλα του ξεκάθαρα ότι σου αρέσει, ζήτα κι ένα συγγνώμη που δεν ανταποκρίθηκες νωρίτερα αλλά φταίει το ότι είσαι ψιλοχέστης, και βουρ στο ψητό.

Ρωτάς αν σε θέλει μόνο για σεξ. Όχι, σε θέλει να τον βοηθήσεις να ανεβάσετε τα χαλιά στο πατάρι μεθαύριο. Πού να ξέρω; Πού να ξέρει κι αυτός; Ή εσύ; Σάμπως έχετε γνωριστεί, έχετε δει αν συμπαθιέστε για να ξέρετε αν θέλετε κάτι παραπάνω; Ξεκινήστε απ’ το σεξ και βλέπετε αν ταιριάζουν τα χνώτα σας.

Α μα πια!

 signature kalyteri neraida


Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 72 guests και κανένα μέλος