Οι Δυο Νεράιδες

Όταν σε κυνηγάει το παρελθόν...

sex work

Αγαπητές νεράιδες γεια σας,

Έχω ένα πρόβλημα. Ένα μεγάλο πρόβλημα. Είμαι 18 χρονών και πριν λίγο καιρό είχε χρειαστεί να δουλέψω ως σεξεργάτρια γτ αντιμετωπιαζαμε καποια οικονομικα προβλήματα. Βασικά για δυόμιση μήνες ήμουν το sugar baby κάποιων μεγαλύτερων μου. Αυτό σταμάτησε, από φόβο έκανα εξετάσεις για σμν αλλά ευτυχώς όλα καλά.

Το πρόβλημα είναι πως εδώ κ 3 εβδομάδες βγαίνω με ένα παιδί. Μετά την πρώτη μας σεξουαλική επαφή του το είπα. Και αυτός σκάλωσε πάρα πολύ είπε οτι τον φέρνω προ τετελεσμένων γεγονότων, ότι των εξέθεσα σε κίνδυνο κτλ. Του εξήγησα και νομίζω κατάλαβε,  αλλά φοβάμαι πως τώρα αυτό έχει μπει αναμεσά μας, κατι που με ενοχλεί γτ είναι το πρώτο άτομο που δένομαι εδώ και πολύ καιρό...

Τι να κάνω; πως μπορώ να βελτιώσω την κατασταση?

Εύα

kali neraida 80x80

Έκανες με το καλημέρα το πιο μεγάλο βήμα!!! Μπράβο! Τώρα σειρά του να δείξει τι νομίζει, νιώθει ή τι ζόρι τραβάει. Το μπαλάκι είναι στο δικό του γήπεδο. Να μην κάνεις τίποτε. Κάτσε και περίμενε. Σοβαρά το εννοώ.

Και πάλι μπράβο!

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Ευάκι μου,

Αν ο φίλος σου είναι εντοιχισμένος, ό,τι και να κάνεις θα παραμείνει κολλημένος στον αντρικό εγωισμό του.

Καταλαβαίνω ότι πρέπει να είναι πολύ μανίκι να χάσεις έναν άνθρωπο με τον οποίο δέθηκες εξαιτίας μιας δουλειάς που χρειάστηκε να κάνεις στο παρελθόν, αλλά δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να ξεπεράσουν τέτοια στερεότυπα.

Ακόμα κι αν αυτός την κάνει, δεν χάθηκε το σύμπαν. Θα βρεις άλλους άντρες που θα ερωτευτείς και θα σ’ ερωτευτούν.

Πάντως, με τον συγκεκριμένο, μπορείς ίσως να του πεις ότι όποιος/α κάνει σεξ μπαίνει σε (σχετικό) κίνδυνο και αυτό είναι άσχετο με το να δουλεύεις ως σεξεργάτρια. Επίσης ότι το γεγονός ότι του το είπες δείχνει ότι τον εκτιμάς και ότι έχεις σοβαρούς σκοπούς μαζί του. Αν ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα (και όχι για τον εγωισμό του), μπορεί να το αφήσει στο παρελθόν και να προχωρήσετε;

Φιλάκια

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 130 guests και κανένα μέλος