Οι Δυο Νεράιδες

Που θα πάει αυτή η σχέση;

blissΜετά από χρόνια πλούσιου σε εμπειρίες straight, bi και τελικά gay βίου ήρθε ο καιρός στα 34 μου που έκανα μια όμορφη σχέση!

Πριν 7 μήνες λοιπόν γνώρισα το παλικάρι (36) που με έκανε να κάνω το focus, να περνάμε καλά, να επικοινωνούμε να τα χουμε βρει σε όλα. Μας χωρίζει μια ώρα απόσταση οπότε είμαστε σχέση του Σαββατοκύριακου πράγμα για το οποίο συμβιβαστήκαμε μια χαρά. Πλέον, όμως, η ανάγκη της καθημερινής επαφής έχει γίνει πιο έντονη από τη μεριά μου και ζορίζομαι. 

Μια άλλη διαφορά μας είναι ότι είμαι περισσότερο ανεξάρτητος καθώς μένω μόνος και μακριά από την οικογένεια μου (η οποία δεν γνωρίζει αλλά και δεν ενδιαφέρεται για την προσωπική μου ζωή), εκείνος αντίθετα μένει σε οικογενειακή πολυκατοικία με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Επίσης, έχει γνωρίσει τον άμεσο κύκλο μου, δεν μου έχει προτείνει όμως ποτέ να γνωρίσω φίλους του αν και έχει μιλήσει σε κάποιον για μένα. Είμαι ερωτευμένος και καψούρης δεν το κρύβω  και το ίδιο δείχνει και εκείνος, αλλά φαντασιώνομαι μια σχέση που θα ζούμε μαζί και θα μοιραζόμαστε τη ζωή. Ζητάω πολλά;

Ποιες οι πιθανότητες μας καλές  μου νεράιδες; Ευχαριστώ!

kali neraida 80x80

Καλό μου παιδί,

Όπως ίσως να ξέρεις, δεν γίνεται να φας ομελέτα αν δεν σπάσεις τα αυγά. Για να γίνει αυτό που ονειρεύεσαι και με την προϋπόθεση ότι και ο φίλος σου νοιώθει το ίδιο όπως εσύ, πρέπει εκείνος να αφήσει την οικογενειακή του φυλακή, την πόλη του, την δουλειά του και κατά πάσα πιθανότητα να εκτεθεί στην οικογένειά του (αν δεν το έχει ήδη κάνει).

Ή να πας εσύ στην πόλη του, και αν δεν γίνεται να ζείτε μαζί, τουλάχιστον να μπορεί να έρχεται στο σπίτι σου για να περνάτε κάποιον χρόνο μαζί. Δεν βλέπω άλλη λύση. Διαλέγεις και παίρνεις.

Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Αγαπητέ καψούρη,

Για μισό. Πού είναι το πρόβλημα ακριβώς; Είστε μόλις 7 μήνες μαζί. Έχετε κλάσει ο ένας μπροστά στον άλλον; Αν όχι, είναι ΠΟΛΥ νωρίς να ονειρεύεσαι συγκατοικήσεις και τραπεζαρίες.

Δεύτερον, πού σκατά είναι το εμπόδιο; Είστε ερωτευμένοι. Ωραία. Αν συνεχίσετε να τα πηγαίνετε καλά, μπορείτε να συγκατοικήσετε – αν και δεν το βλέπω σώνει και καλά απαραίτητο. Δεν αρέσει σε όλα τα ζευγάρια να συζούν. Αν όμως το θέλετε, θα βρείτε τη λύση – να μετακομίσει στο δικό σου σπίτι, να πιάσετε ένα άλλο κάπου στη μέση της απόστασης… Υπάρχουν λύσεις.

Αν το εμπόδιο είναι η οικογένειά του και ότι δεν είναι out, τότε καλά θα κάνει να αποφασίσει ο λεγάμενος αν θα ζήσει μια φυσιολογική ζωή ή θα υποθηκεύσει όλο το μέλλον στο να κρατά τη μανούλα και τον μπαμπάκα ικανοποιημένους – μέχρι να τρελαθεί τελείως απ’ τη δυστυχία. Αυτό είναι δική του απόφαση. Αν αποφασίσει να ζήσει μια ολόκληρη ζωή σαν γκέι άντρα, τότε οι πιθανότητές να ζήσετε μια χαρούμενη συντροφική ζωή είναι οι ίδιες με κάθε άλλου ζευγαριού.

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 32 guests και κανένα μέλος