Οι Δυο Νεράιδες

Θέλω να καταπολεμήσω τη φοβία μου

landetΓια σας καλές μου νεράιδες

το πρόβλημα μου είναι το ότι νιώθω μοναξιά, είμαι 17 χρονών και δεν έχω κάνει ακόμα τίποτα.  Η αλήθεια είναι ότι φταίω και εγώ πότε δεν προσπάθησα πραγματικά για να κάνω μια σχέσει.

Όταν μου αρέσει κάποιος δεν κάνω τίποτα γιαυτό, και ώσει προσπάθησαν να με πλησιάσουν τους έδιωξα με την ντροπαλή συμπεριφορά μου.

Δυστυχώς ζω σε μια επαρχιακή πόλη που  υπάρχει πολύ ρατσισμός για τους ομοφυλόφιλους, και είναι σχεδόν ακατόρθωτο για μένα να είμαι ο εαυτός μου.

Αυτό που θέλω πάνω από όλα είναι να σταματήσω να ντρέπομαι. κουράστ ηκα να ζω την ζωή μου με τον φόβο ότι κάποιος θα καταλάβει ότι είμαι ομοφυλόφιλος δεν μπορώ άλλο να προσποιούμαι τον str8  ενώ δεν είμαι.

ευχαριστώ για τον χρόνο  σας ΄καλές μου νεράιδες και συγνώμη αν σας ζάλισα.

Αλέξανδρος

 

kali neraida 80x80

Καλό μου παιδί,

Δυστυχώς η επαρχία (και όχι μόνον η ελληνική) είναι πολύ κακή για τους γκέι. Ο ακοίμητος κοινωνικός έλεγχος, το ασταμάτητο κουτσομπολιό, η γρουσουζιά είναι δεδομένα και κάνουν την ζωή όλων γκέι και στρέιτ δύσκολη.

Βέβαια για τους γκέι είναι συγκριτικά πολύ δυσκολότερη. Μόνες λύσεις που βλέπω είναι είτε να χαλαρώσεις λιγάκι και να γνωριστείς με κάποιους σοβαρούς γκέι, αν υπάρχουν και μπορείς να τους βρεις, είτε, αν θεωρείς το προηγούμενο παρακινδυνευμένο, να προσπαθήσεις να φύγεις από εκεί που βρίσκεσαι για Αθήνα/ Θεσσαλονίκη.

Μόνον στις μεγάλες πόλεις, άγνωστος μεταξύ αγνώστων μπορείς να ζήσεις ελεύθερος ως γκέι. Και μόνον ζώντας ελεύθερος θα μπορέσεις να αναπτύξεις την προσωπικότητά σου και να εξελιχθείς ως άνθρωπος. Διαφορετικά κινδυνεύεις να ζήσεις μια ζωή μίζερη και στερημένη, κρυμμένος πίσω από μια μάσκα.

Σκέψου τα,

Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Αλεξανδράκο μου,

Είσαι 17, hello? Ποια σχέση; Πότε να προλάβεις να κάνεις σχέση; Κάνα σεξάκι, πάει στο διάολο, αλλά σχέση από τώρα; Για σοβαρέψου λίγο!

Ναι, είναι σκατά να είσαι γκέι και να ζεις στην επαρχία σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου. Θα κάνεις λίγη υπομονή ακόμα και μετά θα βάλεις τα δυνατά σου να σηκωθείς να φύγεις από εκεί και να πας κάπου ανθρώπινα, στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Αντί λοιπόν να κλαίγεσαι και να μαραζώνεις, προετοίμασε όσο καλύτερα μπορείς την επόμενη φάση της ζωής σου και σου εγγυώμαι, ότι θα περάσεις γαμάτα! Και γκόμενο θα βρεις,  και σεξ θα κάνεις, και σχέση θα κάνεις, και φίλους που σε αποδέχονται ακριβώς όπως είσαι θα έχεις. Λίγη υπομονή ακόμα και, κυρίως, προετοιμασία για την επόμενη υπέροχη φάση! Και θα είναι υπέροχη, εγγυημένα (αν βέβαια σε βοηθήσεις κι εσύ και δεν ζήσεις μια ζωή κρυφά και ενοχικά).

Δεν μας ζάλισες καθόλου και να μας ξαναγράψεις για ό,τι χρειαστείς!

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 54 guests και κανένα μέλος