Οι Δυο Νεράιδες

Κόψε και μοίρασε στα δύο

not gayΑγαπότατες νεραϊδουλιάρες Νεράιδές μου,

Σας αγαπώ και σας λατρεύω, αλλά πιο πολύ αγαπώ και λατρεύω εμέ!

Είμανε ένα ζουμερό, γκέι, λαχταριστό μωρουλίνις 25 ετών(μαζί με το Φ.Π.Α. περικαλώς!). Το πρόβλημά μου είνανε όπως καταλαβαίνετε ερωτικουλιάρικο. Και θα ήθελα την βοήθειά σας περικαλώς πολλάν!

Το πρόβλημά μου, το λεπόν να ‘ούμανε, ξεκινανάει(σίνα νάι γιάβρουμ σίνα νάι νά) πριν περίπου από ένα χρόνο… Είχα πάει βόλτα ένα βραδάκι με την αμαξάρα μου την υπερπολυτελέστατη προς Σούνιο μεριά και είπα να κάτσω να ανάψω μια τσιγαριά να δω τα άστρα. Ξέρνετε εκεί στις άκρες του δρόμου που έχει χώρο να σταθμεύσεις δίπλα στον γκρεμό(αν έχετε πάει θα ξέρνετενε / και μην μου πείτε γιατί δεν έπεσα από τον γκρεμό… χιχιχι… λολ! ).

Εκεί που καθόμανε, ξάφνου εμφανίζεται ένας ιπτάμενος δίσκος(ασημής περί το χρώμα τούτου περικαλώς!) και προσγειώνεται σιμά εις την αμαξάρα μου.

Κατεβαίνει ένα εξωγήινος εκπάγλου κα(υ)λλονής. Αψηλός, φιτ, με υπέροχες μπλε κεραίες! (Αχ…). Ήρθε μου ζήτησε αναπτήρα(γιατί τσιγαρίζει και αυτός) και πιάσαμανε την κουβέντα.

Πιάσαμανε την κουβέντα λέγω, και μου είπε για τον πλανήτη του… Τον πλανήτη straight(μπήκατανε στο νοήμον νόημα…). Πολύ σουρεάλ σκηνικό και εξίσου τρομακτικά πολύ καλή η χημεία μας από την πρώτη στιγμή. Ανταλλάξαμανε και τελέφωνα και βαϊμπέρια και φεισμπούκια. Πήγαμε για καφέ 2 - 3 φορές, ώσπου έπεσαν και τα πρώτα τσιμπούκια… (χιχιχι…).

Τώρα πλέον αυτή η ιστορία τραβάει 10 μήνες. Μου εξομολογήθηκε μάλιστα μια φορά τώρα τελευταία, ενώ το είχαμε κάνει και ήμανε εις την αγκαλιά του, πως αν και straight εκείνη την νύχτα που με γνώρισε ένιωσε «κάτι» περίεργο για μένα και πως σαν τρελιάρης περίμενε πως και πως θα φτάναμανε στο κρεββάτις.

Μου είπε επίσης πως δεν έχει πάει ποτέ άλλοτες του με άλλονε άρρενα (εκτός από πέρυσι που πειραματίστηκε με τον κολλητό του και στα 17 του που έκανε πρώτη φορά σεξ με έναν καθηγητή του από το φροντιστήριο και στον στρατό με έναν ΕΠΟΠ). Ένιωσα μοναδικός εκεί μέσα στην αγκαλιά του!

Πρόσφατα όμως μου εξομολογήθηκε ότι έχει σχέση με μία κοπελιά (σιχαίνομαι! λολ…) και το πάνε για γάμο. Ένιωσα άσχημα! Είχα φάει και βαριά εκείνη την μέρα, οπότε μου έπεσε πολύ πιο περίεργα!  λολ

Οπότε πρέπει να ανεβεί και πάλι στον ιπτάμενο δίσκο του και να επιστρέψει στον πλανήτη straight.

Εγώ τι να κάνω????? Να ακολουθήσω????? Αν ακολουθήσω (που δεν με πειράζει…) έχω παρόλα αυτά θέμα στο να τον μοιράζομανε! Να φανταστείτε κάθε φορά, από όταν μου είπε για την κοπελιά, τον πιέζω να κάνει 2 φορές μπάνιο πριν το κάνουμε…

Έχω μικροβιοφοβία και δερματικά και αν συνεχίσουμε φοβάμαι για αυτόν! Θα αναπτύξει ξηροδερμία από τα πολλά μπανάκια…

Σας φιλώ και πραγματικά περιμένω ευλαβικά την απάντηση σας!!!

- Ένας Κορνήλιος -

 Υ.Γ. : (Ελπίζω η κωμικοποίηση/συμβολοποίηση της ιστορίας μου με τους εξωγήινους να σας άρεζε!    ;-Ρ  )

 

kali neraida 80x80

Χρυσό μου,

Όπως ίσως να μην ξέρεις, ο πλανήτης straight έχει πολύ τοξική ατμόσφαιρα για τους γκέι. Δεν μπορείς να πάρεις ανάσα, ένα πράγμα, δεν έχει καθόλου οξυγόνο. Εδώ σου λέει ότι και οι στρέιτ πνίγονται και παθαίνουν ασφυξία, οπότε καταλαβαίνεις το πρόβλημα του πλανήτη. Πολύ κακός και πολύ επικίνδυνος.

Εγώ θα έλεγα να μην τον ακολουθήσεις τον φίλο σου εκεί γιατί θα μπλέξει το πράγμα με τους εξωγήινους, και στο τέλος θα μου γράφεις να σου πω με ποιόν τρόπο κόβονται οι φλέβες (σου και του). Αλλά, επειδή απ’ ό,τι βλέπω, το πρόβλημα του φίλου σου είναι σαφώς μεγαλύτερο από το δικό σου, περίμενε. Μη βιάζεσαι και άσε να πάρουν τα πράγματα τον δρόμο τους από μόνα τους. Ξέρεις πόσοι γάμοι έχουν διαλυθεί μέχρι να φτάσουν στα σκαλιά της εκκλησίας; Πολλοί.

Ως εκ τούτου,  μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα απόλαυσε το τεκνό (που είναι και ...στρέιτ!!), και αααααν τελικά παντρευτεί τη λεγάμενη, βλέπεις τότε τι θα κάνεις. Εξάλλου, κανένας δεν είναι αναντικατάστατος ή, όπως λέει και το δημοτικό άσμα, έχει κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια, γιου νόου.

Φιλικά,

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Κορνήλιέ μου,

Στον πλανήτη του στρέιτ εξωγήινού σου  μάλλον δεν ξέρουν να μετράνε, γιατί όταν λέμε «δεν έχω ξαναπάει με άλλον άντρα» δεν ακολουθεί ολόκληρο κατεβατό από «εκτός από…».

Εγώ λέω να ακολουθήσεις τον εξωγήινό σου στον πλανήτη του, αλλά προσοχή: Ο εξωγήινός σου τρέφεται αποκλειστικά με δύο ειδικά τρόφιμα που λέγονται «κόμπλεξ» και «αυταπάτες» Αν έχεις αλλεργία στα κόμπλεξ και τις αυταπάτες, δυστυχώς θα πρέπει να τον αποχωριστείς, αλλιώς θα πάθεις αλλεργικό σοκ και ύστερα θα σε τρέχουμε στην Κλινική Αφαίρεσης Στρέιτ Γκόμενου, όπου έχει τεράστια λίστα αναμονής – στα ράντζα τους έχουν τους κακόμοιρους και τις κακόμοιρες, που ερωτεύτηκαν στρέιτ και τώρα ψάχνουν γιατρό να τους βγάλει τον έρωτα.

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 52 guests και κανένα μέλος