Οι Δυο Νεράιδες

Ποιος θα μ' αγαπήσει εμένα;

romanceΑγαπημενες μου νεραϊδες

Διαβαζω καιρο τις στηλες σας και εχω πια κι εγω την αναγκη να σας γραψω. Ζω στην Κυπρο, Λεμεσο συγκεκριμενα. Αποδεχτηκα αυτο που ειμαι πριν απο 2 χρονια και μεχρι σημερα στα 22 μου, ψαχνω εκεινον τον ενα που θα μεινει στην ζωη μου. Εκανα μονο μια σχεση η οποια δεν κρατησε αφου με χωρισε χωρις λογο και μετα εμαθα πως ηταν τσουλα εκανε σχεσεις και χωριζε συνεχεια.

Το προβλημα μου ειναι ψυχολογικο, θελω απεγνωσμενα να αγαπηθω και να ζησω μια ρομαντικη ιστορια. Δεν χρειαζεται να ειναι τελειος μονο να με αγαπα ειλικρινα.

Τοσο καιρο γνωρισα πολλους που τους εδωσα παρα πολλες ευκαιριες και στο τελος παντα ανακαλυπτα πως θελανε μονο περιπετειες.

Εδω που ζω και σε κλαμπ να παω (τα οποια ειναι μονο 3 και εκτος της πολης μου) δεν εχουν παραπανω απο 20 ατομα κι εκεινα τα 20 συνηθως τα γνωριζω απο τσατ και θελουνε μονο σεξ.

Δεν ξερω τον τροπο να γνωρισω αλλους γκει και να τους αρεσω. Γιατι εχω φλερταρει με απερριψαν διοτι ειχαν σχεση ή επειδη δεν ημουν γυμνασμενος. Κι αν με δειτε και ομορφος ειμαι και ωραιο κορμι και εξυπνος ειμαι. Πιστευω ισως φταιει που δεν ειμαι ομοφοβικος και δεν πολυνοιαζομαι αν θα με δουν να κραταω χερι με καποιον. Αυτο ξερω δεν αρεσει σε εκεινους που γνωρισα.

Αχ νεραϊδες μου δωστε μου λυσεις να βρω επιτελους καποιον να με αγαπα και να μην τη παταω συνεχεια και να παψω να παρακαλαω για λιγη αγαπη. Που θα γνωρισω κοσμο; Πως θα τους δειξω οτι τους θελω; Πως θα ξερω αν με θελουν; Και πως να καταλαβω αν ψαχνουν κατι σοβαρο;

Μοναχικος υπποτης

 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε,

Το πρόβλημά σου είναι κοινό σε όσους ζουν στην επαρχία (και η Κύπρος όλη, είναι ακριβώς σαν την ελλαδική επαρχία σε αυτόν τον τομέα). Οι γκέι είναι και αριθμητικά λιγότεροι, αλλά είναι και πιο προσεκτικοί, συγκρατημένοι, ακόμη και φοβισμένοι. Η κοινωνική κριτική (βλ. κουτσομπολιό) είναι αμείλικτη και εγγυάται να κάνει την ζωή δύσκολη σε όποιον παρεκκλίνει από την νόρμα «πατρίς-θρησκεία-οικογένεια», γκέι ή στρέιτ, αδιάφορο.

Έτσι πολλοί γκέι στην επαρχία ζουν μια ζωή κρυφή και πολύ συχνά στερημένη, απλά γιατί δεν μπορούν να είναι ο εαυτός τους. Μόνη λύση είναι μια πολύ διακριτική γκέι σχέση, στην ουσία κρυφή, με κάποιον αξιόπιστο άνθρωπο που εγγυάται, όσο μπορεί, ότι δεν θα μαθευτεί τίποτε παραέξω.

Σκέψου λοιπόν, μήπως απομακρύνεις τους δυνητικούς συντρόφους σου «υστερώντας» σε ακριβώς αυτό το σημείο. Αν δηλαδή κάποιος πιθανόν ενδιαφερόμενος υποπτευθεί ότι κάνοντας σχέση μαζί σου, που είσαι εκδηλωτικός και δεν σε νοιάζει τι θα πει ο κόσμος, θα εκτεθεί ο ίδιος, κάνει στροφή και φεύγει. Γι’ αυτόν τον άνθρωπο, όπως και για πολλούς γκέι, το «μόνο σεξ» είναι η πιο ασφαλής λύση.

Αν θέλεις σχέση που να μην κρύβεται, τότε μόνον σε μεγάλη πόλη μπορείς. Στην Ελλάδα μόνον σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ίσως και σε κάποια μικρότερη αν είσαι ξένος και δεν έχεις τον ασφυκτικό ντόπιο περίγυρο των γνωστών.

Σκέψου τα αυτά και δες τι θα κάνεις. Όσο για τις συμβουλές τύπου: τι να πω, πώς να το πω, με θέλει, δεν με θέλει, πιστεύω ότι ένας άνθρωπος στοιχειώδους ευφυΐας τα καταφέρνει μια χαρά. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα.

Φιλικά

Η Καλή Νεράιδα

Υ.Γ. Και που ’σαι, σταμάτα να παρακαλάς τους ανθρώπους για λίγη αγάπη. Είναι και θλιβερό και ενοχλητικό, τόσο, που είναι εγγύηση ότι με αυτόν τον τρόπο, δεν θα την πάρεις ποτέ. Η καταταλαιπωρημένη «αγάπη», όταν έρθει είναι αποτέλεσμα συνύπαρξης, εκτίμησης, ανταπόδοσης, προσφοράς, υπομονής, ανιδιοτέλειας, ταιριάσματος, πολλής δουλειάς στην σχέση, χρόνου και χημείας.

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Μοναχικέ ιππότη μου,

Θα παραμείνεις πολύ μοναχικός και καθόλου ιππότης αν δεν τροποποιήσεις λιγάκι αυτή τη ρημάδα τη ρομαντική ιστορία που σου κουρκουτιάζει τον εγκέφαλο. Ο ρομαντισμός βγαίνει σε πολλές βερσιόν, ακόμα και στα ρείθρα του δρόμου, που λέει ο Όσκαρ.

Ναι, είναι δύσκολο να βρούμε αυτόν τον έναν και μοναδικό που θα φέρει νόημα στη ζωή μας. Αυτό ισχύει για όλους – οι στρέιτ να δεις πόσο βασανίζονται. Οι γνωριμίες που κάνεις, για σεξ, για περιπέτεια όπως λες υποτιμητικά, κάποιες φορές εξελίσσονται σε κάτι πιο ουσιαστικό και μόνιμο. Κάποιες φορές. Πόσες; Σίγουρα όχι συχνά – αυτό έλειπε, κάθε δεύτερος άνθρωπος με τον οποίο πηδιόμαστε να είναι ο έρωτας της ζωής μας. Το πολύ στους εκατό να είναι ο ένας. Οπότε μην απελπίζεσαι, απλώς συνέχισε να ψάχνεις και να ψάχνεσαι, ΧΩΡΙΣ να υποβιβάζεις τις «περιπέτειες». Και έτσι γνωριζόμαστε και μάλιστα συχνά καταλαβαίνοντας περισσότερα για κάποιον και το ποιόν του. Το "σοβαρό" που ζητάς έρχεται σιγά σιγά, δεν σου το φέρνουν ετοιμοπαράδοτο από την πρώτη στιγμή.

Υπάρχουν και πιο ανοιχτά γκέι άντρες στην Κύπρο, που δεν κουβαλάνε τόσα κόμπλεξ. Ίσως δεν είναι ο κανόνας, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα εμπόδιο. Αν εσύ είσαι άουτ και θέλεις άουτ άντρα, ψάξου στις οργανώσεις και όλα τα community events που γίνονται σε όλο το νησί – γίνονται κάμποσα μέσω της Accept και άλλων πρωτοβουλιών.

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 37 guests και κανένα μέλος