Οι Δυο Νεράιδες

Μπότομ ή τοπ; δατ ιζ δε κουέστιον

top btmΓεια σας τρελό νεράιδες μου τι λέει?

Ελπίζω να είσαστε καλά.

Θέλω να ρωτησω πως μπ να καταλάβω αν ένας γκει είναι ενεργητικός ή παθητικός?

Ξέρω σίγουρα ότι είναι γκει αλλά δεν μπορώ εύκολα να ρωτησω τι ρόλο είναι.

Υπάρχει τρόπος να ξέρω  τι ρόλο προτιμάει?

Ευχαριστώ

Κωστας

kali neraida 80x80

Βεβαίως και υπάρχει τρόπος και είναι πολύ εύκολος.

Πας μαζί του στο κρεβάτι και βλέπεις τι παίζει. Το πολύ πολύ να ξενερώσεις. Ή, αν είστε τόσο άνετοι, τον ρωτάς στα ίσια.

Μαντεψιές τύπου τι βρακί φοράει, τι κάδρα κρεμάει στο σπίτι του και πόσα κυβικά είναι το αυτοκίνητό του, οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα. Συνήθως.

Καλή επιτυχία

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Αγαπητέ Κωστάκη,

Εξαρτάται από αν έχει τελειώσει την Ανώτατη Σχολή Ενεργητικού Μπηξίματος ή είναι απόφοιτος του Παθητικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπάρχουν, βέβαια, και πολλοί άντρες που έχουν μεταπτυχιακούς τίτλους σε Ενεργοπαθητική Διαχείριση Οργάνων, η οποία τους επιτρέπει και να τον παίρνουν και να τον δίνουν.

Αν έχεις την εντύπωση ότι σε ειρωνεύομαι, σωστά το κατάλαβες. Έλεος με τους ρόλους. Αν σου αρέσει ο τύπος, κάνε παιχνίδι. Και να μην ταιριάξετε 100% στις προτιμήσεις, πού είναι το πρόβλημα; Οι ρόλοι δεν είναι ρυθμίσεις φούρνου που έτσι και βάλεις λάθος θερμοκρασία καίγεται το φαΐ ή μένει ωμό. Ανά πάσα στιγμή ένας συγκεκριμένος άντρας μπορεί να σε εμπνεύσει για κάτι άλλο.

ΥΓ. Όχι, δεν υπάρχει κανείς μα κανείς τρόπος εκτός αν τον ρωτήσεις (και σου πει την αλήθεια – στον βαθμό που την ξέρει και ο ίδιος).

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 85 guests και κανένα μέλος