Οι Δυο Νεράιδες

Another friendzoned lad!!

friends with benefitsΚαλές μου νεράιδες,

είπα στον κολλητό μου τα παραπάνω αισθήματά μου γι'αυτόν (και αυτός ομοφυλόφιλος). Για κάποιες μέρες όλα πήγαιναν παραπάνω από περίφημα δεδομένου ότι εγώ δεν μένω πλέον στην ίδια πόλη μ'αυτόν. Απλά μετά αποφάσισε πως αυτό που νιώθει δεν είναι τόσο δυνατό όσο το δικό μου.

Όπως λέει δεν μ'έχει απορρίψει επειδή δεν τον ανάβω αλλά γιατί η φιλία μας είναι πιο σημαντική γι'αυτόν. Υποστηρίζει πως μπορούμε να είμαστε friends with benefits.

Από την μία τον θέλω ΤΡΕΛΆ, μ'ανάβει πάρα πολύ αλλά απ'την άλλη αν το κάνω μαζί του είμαι σίγουρος ότι όλο αυτό που νιώθω θα βγει με διπλάσια φόρα και θα καταστρέψει όχι μόνο αυτό αλλά και την φιλία μας.

Απελπισμένος....τι να κάνω;;;;

BreLad

 

kali neraida 80x80

Δεν ξέρω πως το εννοεί το friends with benefits, γι αυτό καλό είναι να του ζητήσεις να σου το ξεκαθαρίσει. Εάν στα benefits δεν συμπεριλαμβάνεται το σεξ, τότε, όσο και να θέλεις εσύ, δεν πρόκειται να γίνει. Και η επιμονή σου δεν θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Θα πρέπει να το αποδεχτείς και να συμβιβαστείς. Οπότε λύνεται αυτομάτως το πρόβλημά σου. Αν τυχόν περιλαμβάνεται το σεξ, δώσ' του να καταλάβει.

Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Απελπισμενάκι μου,

Κοίτα, αφού σκατά θα τα κάνεις στο τέλος, μη χολοσκάς πάρα πολύ.

Υπερβάλλω. Τα πράγματα μπορεί να πάνε καλά, ποτέ κανείς δεν ξέρει, ούτε εγώ, που είμαι Νεράιδα και μάλιστα Καλύτερη.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά στην ουσία τους: τον γουστάρεις. Αφού τον γουστάρεις, θα πάρεις ό,τι σου δίνει τώρα. Σεξ; Σεξ! Κι αν μέσα από τη σωματική επαφή προκύψει κάτι παραπάνω, το βλέπετε και οι δύο πώς θα προχωρήσει. Αν όχι, ή το μαζεύετε και επιστρέφετε στα κολλητιλίκια ή βαράτε έναν μελοδραματικό χωρισμό και καλό κουράγιο στους άλλους φίλους σας που θα ανεχτούν τη μίρλα σας.

Το ότι τον θες έτσι τρελά τώρα, δεν σημαίνει ότι θα τον θες εξίσου τρελά και μεθαύριο, μετά το σεξ.

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 75 guests και κανένα μέλος