Οι Δυο Νεράιδες

Πρώτη φορά τόσο ερωτευμένος και τόσο απελπισμένος

islandΑγαπητές νεράιδες,

είμαι δεκάξι χρονών και πριν από δύο χρόνια συνειδητοποίησα ότι ειμαι ομοφυλόφιλος. Στην αρχή στενοχωρήθηκα αλλά μετά το αποδέχθηκα, και μέχρι περίπου τρείς μήνες πριν ήμουν πεπεισμένος πως θα είμαι πάντα μόνος και έρημος.

Τοτε με την αρχή της σχολικής χρονιάς γνώρισα καινούργιους συμμαθητές ,και το πρόσωπο επίσης .από τότε τον σκέφτομαι μέρα νύχτα χωρίς βέβαια να μιλάμε στο σχολείο. ειναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει και δεν ξέρω πως να το ονομάσω (έρωτας ή εμμονή) καθώς εγω ο ίδιος έβλεπα δήθεν ζευγαρακια της ηλικίας μου και έλεγα σιγά μην είναι ερωτευμένοι ,μόνο για την πλάκα τους το κάνουν.

Για να μην περιαυτολογω ,καθότι ξέρω πως οι πιθανότητες για να είναι ομοφυλόφιλος  είναι ελάχιστες ,και κάθε φορά που τον σκέφτομαι είναι σαν να σφίγγω μία θηλιά στον λαιμο μου(ή κάθε φορά που τον βλέπω να αλλάζει μπλούζα μετά την γυμναστική) νομίζω πως το καλύτερο είναι να κοπεί κάθε σκέψη χωρίς να ξέρω τον τρόπο.

Ζω σε νησί (αρκετά απομονωμένο) ,οι γονείς μου δεν γνωρίζουν ότι ειμαι ομοφυλόφιλος και γενικά πιστεύω πως δεν θα συναψω κάποια σχέση μέχρι που να περάσω σε κάποια άλλη πόλη.

καλως ή κακώς όλη μέρα τον σκέφτομαι και μερικές φορές αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν θα μάθαινε πως έχω πάθει κόλλημα μαζί του και καταλαβαίνω πως όχι μόνο θα κομπλαρε (πράγμα που φυσικά και δεν θέλω) αλλά δεν θα μπορούσα πλέον ούτε να τον κοιτάξω από την ντροπή. λοιπον γιαυτό και εγώ ζητώ καμια συμβουλή μπας και ξεκολλήσω.

Ραφαήλ

 

kali neraida 80x80

Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να ξεκολλήσει κανείς από έναν ατελέσφορο έρωτα, αλλά σκέψου πώς θα ήταν τα πράγματα αν μια συμμαθήτριά σου σε ερωτεύονταν τρελά και απελπισμένα, σε σκεφτόταν μέρα νύχτα, σε έβλεπε να αλλάζεις μπλούζα και την έσφιγγε μία θηλιά στον λαιμό...

Σκέψου το και ίσως να καταλάβεις ότι μερικά πράγματα δεν έχουν μόνο την όψη που θέλουμε ή ονειρευόμαστε. Δούλεψέ το σιγά σιγά και, αν το θέλεις πραγματικά, θα το ξεπεράσεις.

 

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Ραφαήλ μου,

Το να θέλουμε κάποιον τόσο πολύ και να μην μπορούμε να τον έχουμε είναι το δεύτερο πιο άσχημο πράγμα στον κόσμο (το πρώτο είναι αυτοί που τρώνε πατατάκια δίπλα σου στο σινεμά κι εσύ δεν έχεις). Είναι να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο, γιατί όλα μα όλα θα ήταν τόσο υπέροχα αν σε ήθελε κι εκείνος όσο τον θέλεις κι εσύ.

Όμως στη ζωή δεν μπορούμε να έχουμε όλα όσα θέλουμε. Υπάρχει όμως κάτι καταπληκτικό σε αυτό που ζεις: πρώτ’ απ’ όλα ότι αναγνωρίζεις την επιθυμία σου! Γουστάρεις αυτό τον άντρα! Αυτό είναι υπέροχο! Ο συγκεκριμένος μπορεί να μη σου κάτσει για χ, ψ, ω λόγους, αλλά εσύ ο ίδιος ξέρεις να επιθυμείς, να σέβεσαι την επιθυμία σου και μεθαύριο, σε πιο ευνοϊκό και φιλικό περιβάλλον, να διεκδικείς αυτό που επιθυμείς.

Ναι, είναι σκατά να ζεις έτσι απομονωμένα σε πλαίσιο που δεν μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα, όμως κάνε λίγη υπομονή και ύστερα σε περιμένει μια υπέροχη ζωή – αρκεί να την οραματιστείς και να τη διεκδικήσεις χωρίς εκπτώσεις επειδή είσαι γκέι.

Αφιερώσου στα άχαρα μαθήματά σου (ίσως να ’ναι και για καλό που δεν σου κάθεται, αλλιώς δεν θα άνοιγες βιβλίο αν ήσασταν αγκαλίτσα συνέχεια) και βάλε στόχο να ζήσεις ολοκληρωμένα μόλις φύγεις από το νησί σου!

Μέχρι τότε, νιώθε πώς σε μεταμορφώνει ο έρωτας/καψούρα/κόλλημα (δεν παίζει ρόλο πώς θα το πεις) για έναν άλλον άνθρωπο και ξέρε ότι αυτό μπορεί να είναι αμοιβαίο (και θα είναι στο μέλλον).

Φιλάκια

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 58 guests και κανένα μέλος